Inlägg från: Pluffsan |Visa alla inlägg
  • Pluffsan

    KICKSTART start 5 september

    Okej då hoppar jag in här med!
    Jag är hungrig! Men nu är det nog dags för nästa shake tror jag bestämt. Vilka tider tar ni era shakes som har kickstart?
    Min våg landade på 75.8 i morse. Min målvikt är 63 som jag vägde innan graviditeterna. Är 1,65 så jag tror att det är ganska rimligt. Men har som delmål att komma under 70 i alla fall.

  • Pluffsan

    Okej. Då kan man köra med ungefär 3 timmars mellanrum då.. Soppan hade kommit idag så jag ska springa och hämta ut det sen! :)

  • Pluffsan

    Jag sa till när jag fick startpaketet. Tror det var i onsdags. :)

    Ja jag mixade en chokladshake innan med tre isbitar! Jättegott!

  • Pluffsan

    Jag har inte heller fått fiberkapslar. Skulle gärna vilja ha det om man känner sig mättare av dom.. :)

  • Pluffsan

    Tycker denna dagen har gått ganska bra ändå! Men jag tog ju en bar till middag istället för shake.. Funderar dock på att strunta i den sista shaken idag istället.. Är det dumt kanske?

  • Pluffsan

    Jag hade tyvärr inte något alternativ. Det var antingen en bar eller vanlig mat. Var ute på jobb och fick bara med en drink. Tänkte köpt en färdig på apoteket men dom hade bara barerna. Så det fick bli en sån. Men jag är sååå sugen på nåt salt nu.. Finns det nåt man kan äta?? Sen funderar jag på när jag ska jobba i helgen. Det är ett ganska krävande jobb, förstör man hela kickstarten om man äter lunch dom två dagarna? T.ex sallad?

  • Pluffsan

    Ställde mig också på vågen i morse.. Egentligen tänkte jag att jag skulle vänta en vecka men jag kunde inte hålla mig.. -1,4kg!! :) Det känns underbart!
    Vad duktiga ni är allihopa!

  • Pluffsan

    Okej! Jag ska försöka så gott jag kan med bara shakerna. Men jag funderar på ägg.. Kan man äta ett kokt ägg om man blir väldigt sugen? Det är mest protein i det väl?

  • Pluffsan

    Godmorgon allihopa!! Idag visade vågen -2kg!! Gud vad kul det är när man ser resultat så snabbt!! Hur går det för er andra?

  • Pluffsan

    Måste bara fråga igen.. :) Jag har ju tänkt att äta riktig lunch i helgen när jag jobbar. Vad bör jag äta? Vilket är bäst? Vad ska jag inte äta?

  • Pluffsan

    Usch.. Vart en jobbig helg tycker jag. Valde ju att äta lunch i helgen eftersom jag jobbat. Men i lördags efter jag hade ätit en lätt kycklingsallad så blev jag superyr och fick ont i magen.. Helt virrig var jag också hela dagen. Glömde saker jag i normala fall inte glömmer. Idag åt jag en kycklingfilé med lite broccoli, morötter, avocado och keso till det. Men jag har varit supertrött... Vad beror det på? Är det bara för att jag har ätit? Och mitt sötsug har varit värre än någonsin.. Vill äta allt jag inte får äta. Och längtar efter att baka. Men jag har inte tagit något trots suget. Imorgon blir det vägning och mätning. Får se om det hänt nåt mer. Känns inte så..

  • Pluffsan

    Vikten har stått still sen i torsdags. Men 2 kg på en vecka får man väl ändå vara nöjd med. -5 cm på magen. Det är väl också helt okej. Men jag tror också att jag kommer äta ett mål mat om dagen i alla fall. Vilket mål är bästa att byta ut? Kollade lite på eran hemsida lite vad man kan äta och så. Men är det någon fara att använda mer "naturliga" råvaror? Typ bregott istället för lätt och lagom och vanlig grädde istället för matlagningsgrädde osv. Finns det några bra tips på recept?

Svar på tråden KICKSTART start 5 september