• Manelma

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Hej på er, kunde inte hålla mig så jag gjorde ett test idag på BIM -5 och så var det ju blankt tänkte jag, men så började jag ana en svag liten rosa nyans. Kanske inbillar jag det tänkte jag, men tog ändå en bild för att se om jag kan ändra i nyansen och se den tydligare, och jag gjorde det, och så ser man ju faktiskt en svag rosa färg. Ser ni också den??


  • Manelma
    Helenmedh skrev 2012-04-24 19:02:15 följande:
    Haha gud vad jag rös till när jag såg ledsen gubbe, vet inte varför :P

    Ja jag tyckte mig ana något, men var inte säker. Maken sa redan igår att jag var gravid. En magkänsla tydligen.. Haha.. Men ja, 2 mf efter varandra så jag håller lååååg profil 
    Jag tycker jag ser med. Har också lite oroligheter, då jag hade utomkveds senast, i febr. Så även om jag plussar så blir det inte att skutta av glädje direkt utan måste kontrollera att det sitter rätt först. Dock är det lite skillnad på denna gång och förra, då plussade jag inte först en vecka efter vad jag trodde var mensen.
  • Manelma

    Hej. Tog ett nytt test imorse, och nu ser man lilla rosa linjen utan att behöva göra något. Den syns och idag är det BIM -4 så på BIM borde det bli riktigt rosa.

  • Manelma

    Jag kan se en stegring... här är mina tester. Idag känns det konstigt att jag ens såg något på bim -5... :)


  • Manelma

    BIM den 10-11 maj, och följande två har jag att bidra med tycker mig ana en ljus ljus ljuuus linje, den övre är från igår och nedre från idag. Ingen morgonurin på nån av dom men jag tycker mig ana något. Kan det va spök?






    Den mellersta har jag fipplat med, vad tror ni?? 

  • Manelma
    Liten till skrev 2014-05-06 21:35:47 följande:


    Anar också något på dina test smile1.gif kan inte säga om spök eller inte, har ingen koll på det. Men nåt ser jag!
    Skönt att det inte bara är inbillning! Ska fortsätta testa imorgon, får vi se om det blir ökning i färg. För  HCG dubblas ju för varje dag som går om man är gravid. 
  • Manelma



    Dagens test visar absolut ingenting, visst håller ni med. 

    BIM - 3 finns det chanser ens att hoppas på när det är helt blankt så här någon dag innan??? Känner mig besegrad idag. :(
  • Manelma

    Dagens test bim på lördag. Tycker det borde ha synts redan om det hade tagit sig eller hur? Hur troligt är det att man plussar på bim när testen inte visar något innan?

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester