• nathalieg91

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Spök eller plus

  • nathalieg91

    Tycker mig ana något men är van vid både inbillning och spökstreck efter 2 års kämpande. Och ja jag är testmissbrukare! Äl+7 idag. 6 dagar kvar till bim...ser någon en antydan till streck?

  • nathalieg91
    Marlan skrev 2014-08-04 15:00:38 följande:

    Tycker mig se ett svagt streck!är det gravtest? :)


    Japp tog ett igår äl+ 7 så är ju supertidigt isåfall! Jag är lite skadad och kan verkligen inte bedöma mina egna test längre efter två års kämpande. Men tyckte också att jag såg något.. Kan ju dock vara spökstreck men skönt att veta att man inte inbillar sig iallafall ???? ska testa igen imorgon...

    MA juli 2013

    MA november 2013
  • nathalieg91
    Stina87 skrev 2014-08-07 06:39:48 följande:

    Hej tjejer! Får jag låna era ögon?

    Har gjort otaliga test under dessa 4 månader som vi försökt, alla har varit tokblanka. Tog ett nyss, och det är ett svagt streck där. Men är detta ett så kallat spökstreck eller vågar man hoppas lite? Det ser rosa ut i färgen men svårt att se när det är så svagt..

    Tacksam för svar! phpKtOyzp87977.jpg


    För mig ser det helt rosa och positivt ut! :)
  • nathalieg91
    louisep87 skrev 2014-08-08 10:40:28 följande:
    Slemhinnorna kanske är för sköra?har du provat söka hjälp via en homeopat?
    Hej! Har försökt bli gravida i 2 år, blivit gravid 3 ggr alla har slutat i MA. Har likt dig fått svaga plus och försenad mens många gånger och känt på mig att det "tagit sig" men ändå har mensen kommit sen.. Vi har gjort alla sorters utredningar, tagit alla prover, spolat äggledare och livmoder. Inte förens man gick in under narkos och gjorde en såklallad hysteroskopi (man kollar livmoderns yta med en kamera ) kunde man se att min livmoder hade en lite avvikande form, svagt hjärtformad, vilket kan försvåra för ett embryo att fästa. Om ägget fäster i närheten av "avvikelsen" så kan det inte stanna kvar och stöts ut istället... Skulle rekommendera dig att göra en ordentlig koll på livmoderns insida för att se att allt ser bra ut ! För oss var det skönt att få svar även om det är konstaterat svårare för mig att bli gravid. Innan jag gjorde hysteroskopin sa man att allt såg jättebra ut på ultraljud osv . Man kunde inte se denna avvikelse men vanligt UL!

    Lycka till nu, kämpa på!
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester