• Loppan1979

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Hjälp!

    Har haft regelbunden mens i många år. Hade enligt test ÄL för 10 dagar sedan. Nu känner jag mig så sjukt gravid och har inga test hemma... Har läst att man ibland kan testa positivt redan på ÄL+10?? Har även läst att ÄL test kan visa graviditet!?! Snälla, kunde inte hålla mig från att pröva. Vad säger ni om denna ÄL-sticka? Kan jag vara gravid? Tusen tack!

  • Loppan1979

    Åh, suck, har bara padda. Men även utan bild, någon som har erfarenhet? Stickan visar svagt rosa på teststrecket. Förlåt, kanske off topic!

  • Loppan1979
    isabellab skrev 2014-11-07 22:05:36 följande:

    Det kan du vara! Så spännande! Du måste köpa test imorgon :)


    Vilket gravtest visar tidigt? Något som är känsligare? För visst ska men väl egentligen vänta till BIM? Oh, kommer inte kunna sova inatt
  • Loppan1979
    Zarina skrev 2014-11-07 22:22:19 följande:
    Du KAN vara det, men ofta (inte alltid) är äl-testen positiva om man är gravid... Och ditt är ju klart negativt. Men man vet aldrig, håller tummarna!! :)
    Hm, klart negativt? Men de dagar då jag testat för ÄL innan så har det inte varit något streck alls. Sedan mycket starkt vid ÄL för att sedan försvinna igen...
  • Loppan1979

    Återkommer på söndag morgon då jag fått chans att köpa gravtest och testa morgonurin Tack för support!

  • Loppan1979

    Håller tummarna för dig Cynnis! Jag vet inte hur ett spök ser ut, men det där är definitivt ett streck, om än lite svagt. Keep us updated!

  • Loppan1979

    Var på Apoteket idag och de hade inte de där "testa tidigt". Däremot hade de ett 8-pack så jag slog till

    Tyvärr visade inte eftermiddagsurinet något alls. Väntar med spänning till i morgon bitti, då jag ska pröva igen. Då är det typ ÄL+10-11. Hoppas innerligt!

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester