• Dani84KR

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Hej,
    Jag har en liten fråga om någon kan hjälpa mig. Jag väntar på BIM ska vara tis/ons nästa vecka, men jag hoppas, lite ömma bröst, jätte hungrig, illa mående. så på skoj, och lite av nyfikenhet så tog jag ett gravtest och ägglossnings test. såg inget på gravtestet men fick svagt men tydligt sträck på ägglosnings testet. Är det någon som vet varför eller vad de betyder? Jätte tacksam för hjälp 

  • Dani84KR
    Hoppanloppan skrev 2015-01-15 09:06:44 följande:
    Pos på ÄL test kan också betyda att mens är på gång har jag själv fått erfara. Vänta några dagar och gör nytt gravtest, inte alltid det syns tidigt på dem:)
    Tack, får göra det men tålamod är inte min starka sida =) Man vill ju så gärna ha pluset =)
  • Dani84KR

    Så detta var testet från idag, tror jag håller på o bli galen. Igår var jag 100% säker på att denna månaden var negativ. Eftersom min mens är oregelbunden så är jag inte exakt säker när min BMI är så tänkte jag testar fram till mens, håller hoppet vid liv. Så dagens test ser jag ett jätte svagt streck , undra om jag inbillar mig ska fortsätta fram till mens och hoppas de blir starkare .

  • Dani84KR

    Hej tjejer.

    Så här e dagens test tycker de e starkare än igår men vågar inte hoppas riktigt än. Vill så gärna att det ska vara där så tror jag inbillar mig, eftersom min mens är så oregelbunden så vet jag inte när de är dax men testar vidare i hopp om att de e just denna månaden som är vår. ????

  • Dani84KR
    LinaThulin skrev 2015-01-20 12:58:07 följande:
    Jag ser ! Är det från bästpåtest ?
    Det är från gravidkollen.se, de år min första månad med de testerna så vet inte hur mycket jag kan lita på dem, men hoppas hoppas =)
  • Dani84KR

    Börjar se ett svagt streck och hoppet växer dag 4. Funderar på att åka o köpa ett annat märke o testa imorgon?

  • Dani84KR
    SecretlyMe skrev 2015-01-21 09:49:13 följande:
    Det är positivt! Styrkan ökar säkerligen för var dag nu :) grattis!
    Amerigo skrev 2015-01-21 09:32:38 följande:
    Detta är helt klart positivt! :) Grattis!!
    Zarina skrev 2015-01-21 09:32:09 följande:
    Helt klart positivt! Grattis! :)
    tack tjejer!
    Är så nervös att jag tror jag inbillar mig eller skapar streck själv på något sätt =),  vill så gärna att de ska funka för oss, och efter 2 missfall förra året vill jag bara att de ska ta sig. ska köpa ett annat märke och testa i morgon bitti bara för att se om det visar något på de eller om de e något "fel" på dessa test. 


  • Dani84KR

    Ok jag vill verkligen inte vara tjatig, men köpte hem CB test och kunde inte hålla mig

    Ser positivt ut ???????????? är så glad ! Ska testa med morgon urin det är idag. 31 dagar sedan jag hade mens men min brukar ligga 35-40 dagar så hoppas det lilla strecket blir starkare

  • Dani84KR

    Tack för allt ert jätte fina stöd och jag uppskattar verkligen all hjälp! Jag hoppas alla ni som hoppas på plus får ett snart kram på er tjejer

    Jippi!

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester