Inlägg från: jagblirgalen0203 |Visa alla inlägg
  • jagblirgalen0203

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Hej Hej ny i tråden... Men hur skulle ni förklara detta? :/ väldigt fundersam.. Är på bim +2 fått ytterst svagt plus på sticka imorse med morgonurin men detta är nu på eftermiddagen... Vågar man hoppas??

  • jagblirgalen0203

    Det här testet har "legat lite över tiden" men strecket har inte förändrats i styrka direkt.. är det ett rosa plus? eller ett spökstreck? får fnatt på att vissa tester visar starkare än andra? hur tillförlitligt är cb plus? eller ett test från billiga tester?

  • jagblirgalen0203

    hej hej

    allltså..någon som varit med om att ha fått ett väldigt svagt plus på en sticka(billigatester) men att få ett starkt på cb plus och även fått gravid 1-2 på digitalt igår.. Men fått lika svagt på stickan idag...

    är på bim +4 borde inte strecket på en sticka ha blivit starkare nu man blir ju orolig... :P

  • jagblirgalen0203
    AnneliR skrev 2015-05-14 08:29:44 följande:

    God morgon! Testade mig igår morse med cb plus test och fick ett tydligt plus :) är nojig så bestämde mig för att testa med ett annat märke också, rsfu. Vågar knappt tro på att jag är gravid. Oj vad svagt det blev på rsfu i morse! Fattar inte hur det kan vara sån skillnad på styrka på testen.. Nån som varit med om samma? Vet att jag borde strunta i testet från i morse men nojig som man är :S


    Jag fick svagt på cb plus men väldigt glasklart nästa dag. Har fortfarande väldigt svagt på sticka från billiga tester.(två dagar senare) Men enligt cb digitalt är jag gravid 1-2 så testa ett sånt. Vet att mn blir nojjig men som det skrivs ett plus är ett plus så Grattis! ????
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester