• AstoriaGBG

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Positivt? Apotekets egna som man kan testa från BIM. Alltså inget testa tidigt, tog ut stickan från själva staven för det skulle synas bättre. Vad tror ni? Brukar apotekets ge spökstreck?? BIM+1 idag...


    Fia
  • AstoriaGBG

    Det är ett jack eller rispa i strecket jag ser, kanske det du menar? Kan ha blivit när jag försökte dela staven med nageln för att få ut stickan..


    lilagrodautanben skrev 2019-09-13 18:20:08 följande:

    Tycker det ser skadat ut? Ser inte ut som en jämn linje.. eller är det det irl? [quote=79899050][quote-nick]AstoriaGBG skrev 2019-09-13 17:52:04 följande:[/quote-nick]


    [/quote]
    Fia
  • AstoriaGBG
    AstoriaGBG skrev 2020-10-30 09:33:48 följande:

    Bara jag som ser ett svagt streck på CB testa tidigt?? BIM-6

    Blev fel, detta inlägg var det som skulle citeras! Ser någon

    Strecket??


    JD
  • AstoriaGBG

    Hej! Tog precis ett clearblue testa tidigt, ska ha mens idag tror jag. Det ska bli 1 streck om man är gravid så inget kryss. Men vet inte vad jag ska tro om detta!? Avläst inom tiden men tycker jag ser svaga streck åt olika håll och blått fält till höger om mitten :( vad tror ni? Har haft haft gravid-symptom en vecka och brukar inte få annat än svaga streck på BIM även de gånger jag blivit gravid och det resulterat i ett barn..


    JD
  • AstoriaGBG

    Fast en del har långsammare stegring utan att något behöver vara fel. Jag har 2 friska pojkar men fick inget svagt streck före BIM med någon av pojkarna trots att jag testade med olika graviditetstest. Så jag räknar med att det blir svagt nästa gång också jag blir gravid och testar på BIM..


    JD
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester