• zonox

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester



    Vet inte om det syns något här på bilden. Strecket är rött, kom inom tiden men det är smalt? Är på dag 48 nu och gjorde ett test på dag 30 som var helt negativt. Jag antar att det är spökstreck men ni som "kan" kanske har egna erfarenheter? Testet är rfsu. I december förra året fick jag svaga streck som visade sig vara graviditet. Blev dock tidigt missfall.
  • zonox

    Ska ta ett till test såklart men har någon fått såhär? Vet inte om det syns men irl synd det. Tror på spök.

  • zonox
    Crr14 skrev 2018-07-20 17:45:45 följande:

    Jag tycker det ser väldigt positivt ut, det ser ju rött ut och inte typ gråaktigt som spök gärna gör.. Jag håller tummarna för dig!


    Oh my oh my, jag får testa igen efter helgen men magkänslan säger ändå att det inte är något :/ återkommer på måndag!
  • zonox
    Heyyou89 skrev 2018-07-20 17:55:56 följande:

    Jag ser! Ser positivt ut ????


    Åh då är det inte bara mitt huvud. Men av någon anledning känns det som att något inte stämmer. Återkommer efter helgen med ett nytt test
  • zonox

    Undra om alla tre bilder kom med. På två av bilderna har jag zoomat in och fotat med olika typer av vitbalans, är inte dagsljus nu klockan 00:14 av uppenbar anledning så försökte få rätt återgivning men det gick nog inte så bra. Om jag ökar kontrast och gör s/v och så så syns det utan problem men frågan är om det syns något naturellt och om det är spök eller inte? Jag vågar inte hoppas riktigt så översvallande lycka kommer jag inte känna ifall någon eventuellt ser något (missfall på missfall) men ett streck är ju iaf en början.

  • zonox
    EdinaDina skrev 2020-10-09 01:24:21 följande:

    Positivt . Kolla mina med ovanför dina ser du streck ? Svaga?


    Tack för svar:D

    Jag ser kanske en svag skugga men ta gärna en bild när det är lite ljusare :)
  • zonox

    Jag tog det här testet innan helgen. Idag testade jag igen. Helt blankt. Negativt som det kan bli. Så det verkar som att det det här var ett spökstreck:

  • zonox


    Kommer köpa fler test, har fått så här förut och sedan kommer mensen ändå så det må ju vara spökstreck. Men jag kan uppdatera när jag vet.

  • zonox
    zonox skrev 2020-12-06 18:27:23 följande:

    Kommer köpa fler test, har fått så här förut och sedan kommer mensen ändå så det må ju vara spökstreck. Men jag kan uppdatera när jag vet.


    Om ni inte ser är det inte så konstigt, det är vädigt svagt. Har köpte hem rfsu nu, ska testa strax. :P
  • zonox
    Bilirubinen skrev 2020-12-06 19:57:56 följande:

    Tycker jag jag ser något mycket svagt :) hur långt efter ÄL?


    Jo det är där, syns i alla vinklar och ljus irl men det fastnar inte på bild. Jag vet inte när jag har äl, är verkligen inte regelbunden. Men denna cykel är jag idag på dag 32 i alla fall. Allt mellan 28 och 100 är "normalt" i min cykel så det går inte att veta. Har haft så här tidigare och det har även synts mer på stickor än såhär och ändå har mensen kommit. Kanske åtta gånger totalt, har inte skrivit i tråden varje gång. Men grattis till dig :D
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester