• Anonym4848

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester



    Är detta normalstarkt tycker ni? Bim idag, inte morgonurin.
  • Anonym4848
    Granit91 skrev 2021-06-03 18:14:12 följande:

    Solklart positivt!


    Det förstår jag! Hehe tänkte om det var "lagom starkt" för att vara på BIM. Tog en till imorse som var typ likadan, så blev nervös såklart..köpte då ett digitalt som visade 2-3 v idag på BIM+1 och hade bara hållit mig i 1 timme..så borde ju vara tillräckligt starkt just nu iaf..
  • Anonym4848


    Använder också graviditetskollens, ena BIM -1, andra BIM+1. Så de är ju inte svårare än några andra men ni börjar ju testa så tidigt! Förstår att man är ivrig, det är ju jag med, men blir man inte bara förvirrad att försöka tolka spökstreck osv, än att bara försöka chilla några dagar? :)
  • Anonym4848
    Anonym4848 skrev 2021-06-07 22:31:13 följande:

    Använder också graviditetskollens, ena BIM -1, andra BIM+1. Så de är ju inte svårare än några andra men ni börjar ju testa så tidigt! Förstår att man är ivrig, det är ju jag med, men blir man inte bara förvirrad att försöka tolka spökstreck osv, än att bara försöka chilla några dagar? :)


    Svagare skulle det stå, inte svårare..
  • Anonym4848
    Soltjej25 skrev 2021-06-22 13:27:40 följande:

    Någon som kan se något ?


    Ser ingenting. Vilken dag är du på?
  • Anonym4848
    Soltjej25 skrev 2021-06-23 08:41:13 följande:

    Jag ser ett streck på ditt!

    Jag vet inte vad man ska göra riktigt


    Man ska vänta! ;)
  • Anonym4848
    Ann Lis skrev 2021-07-09 09:38:40 följande:

    Hej på er vill bara dela med mig av en erfarenhet jag fått nu att gravidkollens stickor ger svaga possetiva resultat som är falska , detta beror på att deras testlinje lyser igen så mkt att dem ger ett svagt men fullt synligt streck fast man inte är gravid , testade med enbart vatten idag och fick samma streck som jag fått av urin , så jag var antagligen inte gravid alls kanske inte heller förra månaden så testar ni med gravidkollens stickor så kan ni alltså få resultat som ser possetiva ut fast man ej är gravid bifogar bilder på deras stickor tagna i enbart vatten


    Jag har alltid använt de stickorna och tycker de är skitbra. Men man kan inte hålla på med typ ficklampa och lupp och studera i alla vinklar och vrår, manipulera bilder med ljus och kontrast och rita ut pilar osv. Man ska kunna se ett streck i helt vanligt ljus utan typ mikroskop. Jag förstår att man så jättegärna vill att det ska vara positivt, men man blir ju inte mer gravid för att man lyckas lura ögat att kanske ana ett streck på stickan.

    Håller även med föregående skribent att man ska vara försiktig att ge folk hopp och skriva Grattis när man knappt ser något.

    Önskar dig också lycka till i fortsättningen.
  • Anonym4848
    Ann Lis skrev 2021-07-09 13:23:18 följande:

    Fast mina bilder är inte redigerade strecken syns tydligt för ögat på en armlängds avstånd i all belysning fastnar på bild både med och utan blixt så dessa ger tydliga test streck som kan luras sen funkar det säkert vid graviditet också men som sagt det blir synliga linjer av teststrecket bara det blir blött oavsett vatten eller urin gravid eller inte!


    Hade jag fått det resultatet hade jag tolkat det som negativt iallafall.
  • Anonym4848
    Ann Lis skrev 2021-07-09 13:31:39 följande:

    Det va du men det är flera som sett testet irl som tydligt ser strecket och som trott på plus för det är ju ännu tydligare i verkligheten än än på bild samt att det blir ännu otydligare när man laddar upp på familjeliv , jag har testet men flera olika tester och aldrig fått något som liknar ett pluss någonsin när jag inte varit gravid


    Jag håller inte med. Tycker inte man kan klaga på testerna iallafall när det är så extremt svagt.
  • Anonym4848
    Ann Lis skrev 2021-07-09 16:35:41 följande:

    Fast vadå skyller jag går ut med min erfarenhet av dessa test då väldigt många testar och testar tidigare där av bla denna tråden , man måste väl få skriva både bra och dåliga erfarenheter av olika test och varför du tar åt dig av att jag berättar min erfarenhet förstår jag heller inte , jag har heller inte sagt att man inte ska köpa dessa testade utan bara att man ska veta om att det kan bli svaga streck som INTE betyder att man är gravid


    Och jag får skriva att jag inte håller med? Att prata om kemisk graviditet och ev utomkvedshavandeskap/andra sjukdomar pga att "streck" som inte ens är i närheten av att kallas positivt tycker iallafall jag blir väldigt överdrivet och tänker att de som läser här och är nya inför dessa tester bör få en lite mer nyanserad sida också.
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester