• Em595

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Tog ett test för tre dagar sedan för att jag starkt misstänkte att jag var gravid och var tvungen att veta. Jag såg strecket irl innan jag ens rest mig från toan och fotade in om 10 min, dock är det väldigt svårt att se på bild, så jag redigerade lite och fick fram så man ser vad jag ser irl. Vad tror ni? Detta är clearblue snabb detektion, och jag var på bim-4/5, men brukar ha oregelbunden cykel, alltså att den varierar mellan 28-38 dagar, så jag chansade för att misstanken blev starkare. Jag kommer såklart testa igen på tisdag, bimdagen då. Men undrar vad ni tycker och hur ni hade tolkat detta?

  • Em595

    Har fortfarande inte fått min mens, tog två negativa tester med rfsu två dagar i rad efter det svaga clearblue. Antog att jag inte var gravid trots att jag var innan bim då. Nu börjar jag dock bli förvirrad igen.. Men känns surt att köpa test för att ändå inte bli klokare, försöker dra ut på det så länge de bara går typ ????

  • Em595
    Lemoon skrev 2020-08-23 21:45:17 följande:

    Vilken dag är du på?

    Spännande ändå... Jag är också 99.9 % säker på att min mens kommer typ imorgon eller i övermorgon som då blir dag 28....det är den senaste dagen i min cykel som jag får mens på... Idag dag 26... också negativa men svagt svagt bara på test, men som spök... så himla tråkigt!! Känt mensvärk i några dagar nu...

    Hur känner du?


    Jag tror jag är gravid, sambon dök upp med ett test och jag tog det direkt för att stilla nattens frågor.. hehe ni dom vet ni vet hur det blir. Men detta rfsu gav utslag när remsan fortfarande var helt rosa under verkningstiden och nu ser både jag och sambo tydligt om än svagt. Dock vet jag inte var i menscykeln jag , förutom dag 35 av vanligtvis 28-38 dagar. Testade svagt positivt enligt mig själv den 14 augusti, med clearblue snabbt detektion. Negativt dem två kommande dagarna med rfsu. Då antog jag som sagt att det var negativt. Har inväntat mens som enligt appen var beräknad dag 33 i menscykeln, den 21 augusti, den dök inte upp. Jag har mensvärk väldigt ofta, och det surrar i bröstvårtorna som när mjölken ska rinna till, när man hör bebisgråt eller skrik, typ :o sen har jag mer behov av bekräftelse av partnern, vilket får mig att tro att han inte älskar mig längre när jag inte får tillräckligt haha :o detta symptom finns bara när jag är gravid annars, därför jag misstänker starkt att jag vågar nästan säga att detta är positivt. jag vet inte hur mycket ni ser på bilderna men jag ser även om det är svagt fortfarande. Vilket får mig att tro att det är ett mf eller en kemisk graviditet?

  • Em595
    Lemoon skrev 2020-08-23 23:37:11 följande:

    [quote=80602734][quote-nick]Lemoon skrev 2020-08-23 23:34:18 följande:[/quote-nick]

    Hej

    Men det ser lovande ut ändå, hur är färgen på strecket?

    Har du fler test så kan du kolla imorgon med osv om det sker en ökning..?

    Jag får test imorgon, men hinner säkert inte förren mensen anländer :-/


    Färgen är rosa och syns fortfarande, jag hoppas verkligen att vi båda slipper blödningar och att du får ett positivt test imorgon men har du hunnit testa något alls och lagt in här? Eller du följer tråden? <3 Jag har ett test kvar i paketet, tänkte ta det med första urinen och hoppas att jag inte blivit grundlurad på ett svagt streck :o man hinner ju bli lycklig.
  • Em595
    Pandyy skrev 2020-08-24 07:47:18 följande:

    Snälla säg inte att det är jag som inbillar mig detta? Vet att fl drar ned kvalitén men hoppas ni ser vad jag ser..!


    Jag ser :D
  • Em595
    Pandyy skrev 2020-08-24 08:17:48 följande:

    Nej strecket har en svag ljusrosa ton, svårt att få med på bild. Ska givetsvis testa fler gånger för att se om det blir starkare, men har aldrig någonsin fått ett sådant synligt streck förut! Är på ÄL+12 idag, BIM-1. Haft annorlunda symptom inför ?mens? denna månad än vad jag brukar. Framförallt illamående när jag inte ätit på länge och brösten ömmar, det brukar aldrig hända innan mens.


    Samma här med illamående vid hunger, och jag blir hungrig ganska fort, blev lite knäckt innan jag började se svaga streck då jag varit på diet sedan mars och helt plötsligt inte kan sluta äta haha och mår illa när man inte äter typ direkt :o
  • Em595
    juliaalice skrev 2020-08-24 10:16:16 följande:

    Någon som ser något här? Bim -1 idag.. haft lite värk i låren och ryggen senaste dagarna


    Jag ser :)
  • Em595

    Är fortfarande kluven.. Tog ett nytt test idag, dock ej med första urinen. Jag får streck och tolkar det som positivt nu men något måste vara fel för efter två dygn borde väl ändå strecket ökat i styrka. Jag är på absolut sista möjliga cykeldagen idag vilket är 38 dagar, vanligtvis 33 dagar men börjar bli orolig för utomkvedshavandeskap då jag för några dagar sen fick en riktig kramp i höger höft, så jag fick sitta still tills de släppt och nu svaga test sedan den 14 augusti då jag fick svagt på cb snabb detektion, på cd 26 då jag inte trodde att jag kanske skulle ha 31 dagar som förre månaden.. oregelbunden mens mao.. men fick bara negativt med rfsu dem två kommande dagarna och tänkte att det var negativt även cb, (vilket fortfarande kan vara fallet)

    Men nu har jag bara fått svagt positivt sedan den 23 på rfsu och svagt, testade en gång den 23 augusti och nu idag med tre tester som gett samma men lite starkare. Jag tänkte att ju fler positiva desto mindre risk är att det är fel på testen.. Men jag ska köpa ett cb digital om två dagar och utgår från svaret där. Men som sagt är det inte brådska om det är utomkveds? Dagens första test

  • Em595

    Någon som ser något? Bim-7 när detta togs och väntar nu spänt på att ta ett till på bim den 26/02. Är det värt att bli hoppfull över? Jag blir smått tokig av att vänta Flört

  • Em595


    När detta ett "färgrester"-test? Bim-3 idag Obestämd
     Samma bild fast ändrat ljudet på den översta. Borde ha hållt mig till bim istället Oskyldig
  • Em595

    Ett negativt test ska väl ändå vara mer blankt än detta? 
    Jag kommer inte kunna sluta älta detta testet heller hehe.. ingen ro eller vila förrän bim är passerad Tungan ute

    Ber om ursäkt för t9 i förra inläggetDrömmer

  • Em595
    Alipilian skrev 2022-02-24 12:38:30 följande:

    Äl+10 
    Lloyds test. Tog bort höljet för det reflektera i kameran. 
    Vad tror ni? 


    Jag ser :)
  • Em595
    Alipilian skrev 2022-02-24 12:42:09 följande:

    Samma test 


    Men jag tycker att det är svårt att avgöra om strecket är grått eller rött :o
  • Em595
    MissDB skrev 2022-02-23 23:09:07 följande:
    Jag ser! 
    Tack för ditt svar :)
    Hur hade du tolkat det testet?
  • Em595
    Alipilian skrev 2022-02-24 14:06:53 följande:

    Jag kan inte citera? 
    Em595
    Spännande! :D 
    Jag tyckte att det såg svagt rosa ut. Men strecket va väldigt svagt.
    Blev tydligt rosa streck när det hade torkat sen. 
    Vet bara inte om dessa brukar ge spökstreck? 
    Tog ett likadant igår men då fick jag inget streck alls. (Förutom kontrolllinjen då)


    Ja jag vet hur förvirrande det kan vara, min bild togs inom 5 min och testet är RFSU:s vanliga. Jag har också fått både blanka och svaga streck innan på alla sorters test, så jag vet inte om jag vågar lita på detta heller då det är så svagt och även om detta inte var med morgonurin eller att jag hållt mig särskilt länge(jag är bra dum haha) så gav det trots allt ett svagt streck under verkningstiden som syns än idag, men det känns väldigt svagt då jag har barn sedan innan och med dom så blev testen mycket starkare efter tre dagar och jag har svårt att avgöra om mina blir starkare nu :/

    Så för mig baserar jag svaret på om testen blir starkare eller inte och hade jag fått ett helt blankt idag, hade jag sagt att det var negativt nu, så om du fick helt blankt igår och detta idag så är det ju fortfarande möjligt för dig :)
    Det var på äl+10? Isåfall har du väl ca 4 dagar kvar till bim? Har du några andra tecken på graviditet?
  • Em595
    Alipilian skrev 2022-02-24 14:46:29 följande:
    Man kan verkligen bli tokig på dessa svaga streck. 
    Ja jag har 4 dagar kvar till bim. 
    Har ett par tecken som jag hade när jag vart gravid med dottern. Men inget uppenbart så. Kan lika gärna vara pms. Men hoppas inte. 
    Det här med spökstreck, det borde väl uppkomma på båda testerna då? Båda jag og är från samma förpackning. Känns lite konstigt att ena är blankt och andra skulle ge ett spökstreck? 
    Ja verkligen! :o 
     
    Jag förstår, jag känner detsamma.. att det likabra kan vara pms men sen samtidigt (för mig) så känns symptomen  annorlunda på något konstigt sätt, från vad det känns när det är vanlig pms. Det kanske beror på att man sett strecket och börjat känna efter men jag tycker ändå att något skiljer sig denna gång, så jag förstår vad du snackar om gällande din tidigare erfarenhet. Jag tror att om ditt test nu visat ett streck så är det mycket möjligt att du är gravid men att testet måste bli starkare för att räknas som positivt. Och om du fick blankt dagen innan så beror det nog på att det har stegrat idag och nästa gång du testar(helst 2-3 dagar från igår) så borde ditt test vara starkare eller inget alls som det första testet och då borde det svaret vara giltigt? Håller tummarna för att det blir starkare  :)
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester