• Katch91

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Hej fellow babymakare!
    Jag har en fråga! Om man nu på ÄL+10 alt 11 precis börjat få sitt första svaga svaga positiva test. När tror ni att CB digitala variant av tidiga test kan tänkas ge utslag, någon med erfarenhete?

  • Katch91
    Lojsan DN skrev 2022-09-06 14:10:04 följande:

     


    Hej, med min erfarenhet så tycker jag du ska vänta kanske 2 dagar till innan du tar det digitala testet. Jag tog ett ultra tidigt digitalt när jag fick svagt streck på stickan, och det visade då icke gravid.


    Tack för svar : ) 
    Jag chillar då Cool
  • Katch91
    Vendela18 skrev 2022-09-14 16:27:30 följande:

    då har jag haft 3 kemiska gravidttet då detta året.
    Äh får va som det är. Tack för svar.


    Kemiska, mkt vanligare än man tror! 


    Men om detta fortsätter vara ett problem för dig kan du söka vård! En utredning till varför implantation misslyckas  gång på gång. Om detta skulle fortsätta. Så du Behöver inte vänta ut multipla senare missfall för att få hjälp. Positiva gravtest som sen leder till mens är gott nog för att söka hjälp! 


    Hjärta

  • Katch91
    Fantomen94 skrev 2022-09-22 15:20:18 följande:
    Antar att det bara är jag som kanske ser ett till sträck? Sjukt tidigt eftersom vi gjort ivf och inte kunde hålla mig? (embryo 12dagar om det fäst).
    Jag ser :) Ett litet grattis från mig
  • Katch91


    Ville bara skänka lite hopp till er som får svaga nästintill obefintliga streck. Det kan visa sig vara positivt! Test nr två togs kl 21.00 på kvällen medan test nr ett togs kl 13.00 på dagen.
  • Katch91

    Tomatfluff
    När man testar så tidigt som innan bim är det vanligt att man upptäcker såkallade kemiska graviditeter. Jag fick det i augusti. Positivt för att den blöda som en vanlig mens två dagar senare. Hade jag inte testat där hade jag aldrug vetat att jag var gravid. 


    Styrkekramar till dig Hjärta

  • Katch91

    Tomatfluff
    ja min blev som en vanlig mens, lite mensvärk bara som jag normalt sett inte brukar Ha.

    Om du bara småblöder Kan det ju betyda att du fortfarande är gravid. mkt vanligare än man tror att blöda under graviditet. Ta ett nytt test om du inte känner att mensen kommer igång :)

  • Katch91

    @lovalivet

    jag köpte babyplans tidiga en cykel och testade ihjäl Mig. Ett streck väldigt likt ditt ?tolkade? jag som positivt då jag aldrig varit med om torkstreck innan. Men upptäckte sen att babyplan har en minimal nivåskillnad på ytan precis där teststrecket skall vara. kollade alla mina test och samtliga hade samma. Nivåskillnaden skapade en skugga. Så min lycka den månaden blev kort för jag var aldrig gravid den cykeln. Men la nog över 2000kr på graviditetstest bara de två veckornas väntan. 
    Mitt tips är att du provar med ett clearblue ultratidigt digitalt idag eller imorgon. 


    Så får du ett tydligt svar Hjärta håller tummarna för dig

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester