• annaskm

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester



    Jag tog ett graviditetstest idag samtidigt som jag tänkte ta ett ägglossningstest för har ännu inte lyckats få positivt på ägglossningstestet den här cykeln. fick ett svagt positivt på graviditetstestet och skyndade mig att ta ett liknande test med samma urin samt ett clearingen digitalt test men de två sista testen visade negativt. Någon som vet varför? 
  • annaskm

    Ja jag tog ett exakt likadant test efteråt och en clearblue digital med veckoindikator

  • annaskm

    Okej jag beklagar, fick också ett missfall i november som var väldigt tidigt. Nu på
    morgonen när jag gick på toa så märkte jag liiiiite blod på pappret så kanske är mensen på gång eller ett tidigt missfall.????

  • annaskm

    Ja jag testade mig imorse men det verkar vara negativt. Hade en liten blödning imorse, vet inte om det är mens som är påväg eller inte, men tyckte att det var alldeles för svag för det. Oftast är det svagt i början  av mensen och så drar det igång rejält kanske några timmar efter med mycket mensvärk. Men som sagt idag blödde jag pytte pytte lite och ingen värk alls, inte ens behövt ha på mig skydd heller vilket är ovanligt för mig eftersom jag annars alltid blöder mycket. Är idag på bim-3 

  • annaskm

    Ja jag tog ett ägglossningstest samtidigten tyckte jag höll isär det rätt så bra, men chansen fin kanske att det är så :(

  • annaskm

    Nej har inte testat något mer, tänkte att jag väntar lite. Men som sagt jag blöder pyyytte lite nu sedan igår morse. Mest ljusrosa blod och har Inge mensvärk alls vilket jag ALLTID annars har

  • annaskm
    Lojsan DN skrev 2022-07-31 17:39:36 följande:
    Kan ju vara en implantationsdip om du inte brukar ha det så ? ????  
    ja det kanske det kan vara, just nu ikväll var det bara lite ljusrosa på pappret när jag torkade mig 
  • annaskm
    ja det kanske det kan vara, just nu ikväll var det bara lite ljusrosa på pappret när jag torkade mig och det liksom rinner inget blod 
  • annaskm
    Liina1985 skrev 2022-08-01 10:53:04 följande:

    Vill nån hjälpa mig kolla. 


    jag är långt ifrån bim men kände en känsla att ta ett test. 


    mör det någon mer än jag som se ett liiiiiitet ljust streck? 


    Melker är de inbillning? Spökstreck? 


    strecket syn bara i en viss vinkel 


    Jag tycker jag det något svagt, testa igen imorgon bitti kanske?
  • annaskm


    Någon som skulle vilja hjälpa mig tolka en grej. Det här är ett tag sedan men jag frågade aldrig här vad andra tror kunde ha hänt. Jag gick på minipiller och jag hade slarvat rejält med dem (kanske tog 1-2 i veckan) och tänkte att jag skulle ta ett graviditetstest bara för att och det visade positivt utslag på det första så jag tog ett till som också visade positivt fast lite svagare. Testade mig dagen efter och det var negativt och så fortsatte det. Jag blödde rikligt och hade väldig mensvärk ca en vecka innan (vill förtydliga att när jag gick på minipiller hade jag sällan mens och när jag väl hade det så var det knapp märkbart) och sedan blödde jag 3,5 veck efter det positiva testet. Kunde jag ha varit gravid men fått någon slags tidigt missfall? Vad tror ni? Jag bifogar bild får ni se hur testet såg ut. 
  • annaskm

    Vad tror ni? Hade mens som började för en vecka sedan och slutade för fyra dagar sedan. Tog med morggonurin 

  • annaskm

    Ja jag tycker det verkar lite konstigt, tog ett till liknande test och det såg ut som att det började bli på den också men hade bråttom så han inte titta. Men hur kan jag ens få positivt om jag nu hade mens för typ en vecka sedan?

  • annaskm
    J3nnif3r skrev 2022-11-19 10:38:44 följande:
    Du kan fortfarande va gravid och ha mens.
    Alt att du ägglossa i slutet av mensen

    Jag har ju pcos och svårigheter att bli gravid, men jag fick positivt utslag på clearblue ägglossningstest den 27/10. Kanske jag aldrig fick ägglossning då och fick den senare? 


    men min mens nu var som vanligt tyckte jag, den var riklig och höll på i 4 dagar och mensvärk. Kan man alltså ha sånna liknande blödningar även om man är gravid? 

  • annaskm



    Vad tror ni? Positivt ägglossningstest 29/11.


    Det översta testet är ägglossningstest och nedre är tidigt graviditetstest taget idag på eftermiddagen och hållt mig i ca 4 timmar. 

  • annaskm
    Banuni skrev 2022-12-09 14:20:30 följande:

     


    liknar ju mitt. Tror det är +. vad tror du om mina över? 


    beställt clearblue ultra digital som kommer under helgen som jag ska testa med. 


    jo jag tycker jag kan ana svagt på babyplans men den blåa stickan ser jag inget på. Ibland kan bilderna här visa fel än vad de gör i verkligheten, så det kan vara svårt att se. Har du testat med tidiga test också?


     Håller tummarna för oss båda att vi har plussat! ❤️

  • annaskm
    Lie18 skrev 2022-12-10 07:56:30 följande:

    Hej! Vad tror ni om detta, är det två streck? Tycker det är svagt så jag blir osäker, försökt länge och flera missfall i bagaget.. det är ett RFS-test och jag tror att det är +1-2dagar efter beräknad mens. 


    Det där är ett tydligt plus! Grattis
    😍
  • annaskm

    Det ju starkare än förra, ser positivt ut! 


    Banuni skrev 2022-12-10 12:22:33 följande:
    Fick såhär nu. Inte morgonurin 
  • annaskm


    Gör en lite uppdatering: fick mitt positiva digitala test igår kväll! ❤️🥹
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester