• Stella 78

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Ingen som har någon kommentar på mina test ovan? Eller kan trixa?
    Problemet är att jag haft mens sen i måndags, men fick igår en konstig magkänsla att jag bara var tvungen att testa... Ja, jag vet... helt knäppt!

    Är en äkta testoman så har använt främst testlagrets test i många år i stora mängder varje månad... men inte fått så här ens långt efter tiden någon gång. Tog ett test imorse igen bara för att utesluta att det inte blir så på fler test... men fick samma resultat. Dock efter tiden. Tror inte att jag är gravid då jag ju har mens nu, men är lite orolig då jag haft ett utomkved som var väldigt komplicerat och har nu bara en äggledare kvar. Den gången fick jag också massa svaga test efter tiden i början. Dock kom inte mensen som vanligt utan fick som en mf blödning några veckor senare och X:et hittades först i v. 9 och då höll det på att sluta riktigt illa.  

    Dessa test är från en ny "leverans" så testade inte med dem innan bim (hade från förra beställningen kvar då), så börjar fundera på om det bara är en "dålig" leverans som ger svaga rosa streck efter tiden trots att de aldrig gjort det förut. Någon annan som beställt senaste veckan och får samma resultat? 

  • Stella 78
    TheFamily skrev 2012-01-28 10:03:37 följande:
    Stella 78: jag ser!
    Theblackpearl: kan ana en skugga på det nedersta men det ser lite utsuddat ut....
    Hmm.. tyvärr hoppas jag att det är spökstreck då det inte kan vara något positivt med att jag får såna här streck efter bim och dessutom haft mens sen i måndags... Har varit gravid många gånger (massa mf och en dotter) men samtliga gånger utom när jag hade utomkved så fick jag plus på ÄL+9. 

    Alla gånger jag fått blödningar så har det varit mf. Och när jag väntade dottern så hade jag bara en pytteblödning i v. 26 men inget annars. Mensen nu har varit typ som vanligt men absolut ingen mensvärk... 
  • Stella 78
    Theblackpearl skrev 2012-01-28 09:59:18 följande:
    hej tjejer, följt denna otroliga tråd länge och nu är underbara allehopa! som en familj/ systrar :) nu behöver jag eran hjälp, gjorde ett test nyss och jag undrar om ni ser nått? kanske nån duktig tjej kan trixa?

     


    Ser något ytterst svagt på dina test! Har aldrig fått tillstymmelse till skugga på de testen hur mycket jag än vinklat och vridit! Så håller tummarna för att du får lite tydligare redan imorgon!
  • Stella 78

    Hur går det för dig gummsan? Har följt dig ett bra tag även om jag Inte skrivit. Har mannen kommit fram till något?

  • Stella 78

    Tjatar lite i denna tråden också... Är så noijg nu så tog ett tredje gravtest för dagen! Är ju värre nu än jag är mellan ÄL och bim! 




    Taget inom 5 minuter, och kan ana ett svagt streck! Usch! Får ej vara ett X igen! Då har jag ju ingen äggledare kvar och IVF är enda utvägen för att få ett syskon!



     ÄL-test. Någon som har erfarenhet av wondfos äl.test? Brukar de visa så här starkt hela månaden? PÅ testlagrets så har jag bara en aning till teststreck några dagar in i mensen och sen till några dagar innan ÄL. Har aldrig provat dessa test en hel månad...
  • Stella 78

    Någon som vill trixa medmina test? Någon annan som får såhär på alla sina trstlagret test plötsligt utan att vara gravid?

  • Stella 78

    Nu har sambon tagit ett test! Få se om han är gravid ska se om alla test blir som mina blir eller om något är knas i magen på mig

  • Stella 78
    EQ85 skrev 2012-01-28 11:51:54 följande:

     


     


    Kan meddela att sambon inte är gravid Stackarn, han får ha bättre lycka nästa månad! Hahaha!

    Men då innebär det att det inte blir så som det blir på mina på alla test. Då har jag förmodligen en gnutta hcg i kroppen! Faaan också! Alltså jag vill vara gravid, men detta bådar inte gott eftersom jag är precis i slutet av mensen och hade inte något plus några dagar innan bim. Har alltid plussat på äl+9 coh aldrig haft blödningar om det inte varit mf. Mensen kom dessutom på rätt dag och har inte haft mensvärk ens. Vill verkligen inte ha ett utomkved igen! Eller vem vill det!?

    Försöker hitta anledningar till dessa svaga plus plötsligt. Vi hade faktiskt sex förra söndagen... snacka om långsökt... tänk om jag hade 2 äl? Men varför skulle jag blöda på ordinarie bim dag? Har inte haft vare sig äl sekret eller andra känningar mer än när jag hade äl på vanlig dag (alltså dag 14).

    Någon som kan komma med en solskenshistoria som liknar min situation?  
  • Stella 78
    mamma Linder skrev 2012-01-28 14:06:15 följande:

     


    Em testet
    Det är ju positivt! På de testen har jag aldrig ens fått en antydan till skugga!
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester