• Stella 78

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester


    Syns det något?
  • Stella 78

    Vet ej bim säkert.. Kände inte äl denna gång men hade Max på äl test förra måndagen o några dagar framåt... Hoppas äl va på natten mellan må/ti o att det var därför jag inget kände... Så det är väldigt tidigt!

  • Stella 78

    Zelmilainen, i vanliga fall känner jag äl tydligt och har fått det bekräftat på vul när vi hade svårt att bli gravida innan dottern kom till. Har äl några timmar efter maxutslag på testen. Denna månad kände jag inget i fick superstakt på testen tidigkväll på må den 6e. Har jagäl på natten brukar jag vakna av det då det känns i några timmar på ena sidan. Har dock varit sjukt trött senaste tiden så hoppas at jag bara sov djupt då så jag inte kände det

  • Stella 78

    Hallonbilar, kan vara så att ägget gjort ett fästningsförsök och då hunnit börja producera liiite hcg men att ägget släpper sen och därav blanka tester. Fick du plus ungefär lika många dagar efter äl båda gångerna? tror inte det vAr spök då! Jag har fått så 2 gånger också.då har jag fått svaga plus på trstlagrets stickor på 4 test för att dagarna efter bli blanka. Min fertilitetsläkare har förklarat att det är väldigt vanligt att ett befruktat ägg försöker fästa meninte lyckas. Hcg börjar produceras väldigt snabbt. Och det är därför vi testomaner som börjar testa på typ äl+5 upptäcker dessa svaga streck och tror det är spökstreck.

  • Stella 78

    Hörrni! Jg la ju inte ett test i söndags... det var ett spökstreck (någon sticka från UK). 
    Nu däremot verkar det börja hända grejer! Men sååå svagt ännu! Någon som vill trixa. Vet att det syns superdåligt... men har stort hopp inför morgondagen! 


  • Stella 78


    Det syns mer nu när det torkat. Det är ljusrosa, men ack så svagt! Fick såhär efter tiden på ett test jag tog i em också men det såg inte rosa ut!

    Men attans vad det är svårt att fånga på bild! 
  • Stella 78
    Kärt barn har många namn skrev 2012-02-14 20:55:18 följande:
    Petra: vill inte skrämma dig men precis så hade jag när det var ett Utomkveds. Först neg, sedan mens o sedan positivt på mensdag 4. Kontakta sjukvården för koll! Hoppas såklart att det är en graviditet som sitter rätt o utvecklas som den ska!
    Tyvärr har jag samma erfarenhet som de 2 föregående talarna... har också haft X och fick då extremt svaga, diffusa streck runt bim, men sen fick jag ok plus efter bim. Blödde sen i v. 5+4 och på gyn trodde de jag fått mf. Men det visade sig i v. 9 att jag hade ett utomkved som höll på att sluta riktigt illa. Jag hade inga direkta känningar mer än vanligt liksom gravid molande. Smärtorna kom runt v. 9 sen när allt höll på att gå åt pipan...

    Be dem följa dig med hcg och kolla om de kan se något i livmodern. Hittar de inget, stå på dig om hcg test så att de ser att hcg sjunker som det ska om det är ett mf.  
  • Stella 78
    Knasten83 skrev 2012-02-14 21:12:25 följande:
    Försök ta bilden lite längre ifrån så det blir skarpare och sen klipper man ut testet så man ser det bättre!
    Tyvärr så är det svårt att fånga på bild hur jag än gör. Det är verkligen svagt! Men hoppas få komma med ett mer tydligt test imorgon! Är helt stissig nu!
  • Stella 78

    Bombar med lite bilder nu då För visst är det väl en analystråd? Jag tål alla kommentarer! 
    Men en fotokurs kanske jag borde gå... 


Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester