• Stella 78

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Orkar inte ena kommentera... Därav att jag oftast inte lägger mig i... Ville bara säga hur det var för mig som faktiskt följt hcg vid 4 graviditeter, 2 mf, 1 utomkved och en normal graviditet. Har även gjort vul samtliga gånger. Så för mig verkar det följa samma mönster oavsett vad hemlig forskning mm säger... Sen har jag förstått att det kan finnas stora variationer från person till person.

  • Stella 78

    Norrköpingsbo, nu hängde jag inte riktigt med... Fick Du plus en vecka efter mens? Alltså att du fick mens? O sen fick du mf? Och nu drygt 2 veckor efter mf plus igen?

    Det är ju en fin stegring sen senaste testet! Men förstod inte historiken

  • Stella 78

    Gullan83, vill absolut inte skrämmas... Jämför bara hur det varför mig.

    En av alla gångerjag varit gravid (många mf!!!) så fick jag ytterst svaga streck runt bim, på bim så kunde jag räkna det som positivt men det tog verkligen tid fö testen att bli starkare. Efter någon vecka fick jag iallafall blödning och blev undersökt på gyn då jag hade mf i v 7 två månader innan. De konstaterade ett pågående mf igen och jag hade hcg bara på 278. Dock 2 veckor senare var alla test superpositiva och jG kände mig extremt gravid. Fick genastkomma in och hade då ett skyhögt hcg och det visade sig att jag fått utomkved.

    Att ha blödningar i början av graviditet är hyfsat vanligt, men jag bli lite fundersam få du fick negativt innan blödning och sen positivt. Förhoppningsvis hade du barasenare äl än du själv tror så det var en nidis!

    Dina test ser positiva ut!

  • Stella 78

    Och man behöver inte ha ont trots att man har utomkved! Jag kände inget förrän i v 9 men då jäklar så tuppade jag av av smärtan och ambulansen fick hämta mig..

  • Stella 78

    Ok, ja då borde du haft äl runt då.

    Håller tummarna för att det är en normal graviditet! Om du vill kan du läsa lite kort på min presentation hur det var för mig. Den graviditeten skiljde sig extremt från alla andra gånger.

    Har du barn sen tidigare eller fått plus förut?

  • Stella 78

    Hur har det varit de gångerna för dig? Fått plus tidigt? Blödningar osv..

    Visst alla graviditeter är olika, men efter många år i och flera plus så brukar magkänslan inte vara så tokig..

  • Stella 78

    Gullan83, men då låter det ju positivt! Alltså om du haft så en annan gång när det var en graviditet som fortgick! Håller tummarna för dig nu!

  • Stella 78

    Pust! Har äntligen läst igenom dagens skörd! Skriver sällan här, men läser varje dag! Mindre tjafs så jag orkar läsa alla sidorna varje dag...!
    Grattis till alla plus!

  • Stella 78



    Bilder jag tog i natt på ett test som jag tog precis innan jag fick besök för att sen gå ut. Hann då inte kolla på testet inom testtiden.
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester