Inlägg från: Nathaliextnf |Visa alla inlägg
  • Nathaliextnf

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Ann Lis skrev 2021-12-17 09:08:24 följande:

    Ser också :)


    Håll tummarna för att det går bra denna gång! Förra graviditeten slutade i MA v11 :( fostret dött runt V6. Aldrig känt mig så lurad av kroppen innan.
  • Nathaliextnf
    nadir skrev 2021-12-22 09:15:45 följande:

    Testar med Predictor early

    Äl+9

    Äl+10

    Äl+11

    (samt idag äl+11 negativt på cd veckoindikator)

    3


    Här ser du hur mina sett ut. Plus ett Llyds testa tidigt. Lägger även in dagens test för dig. Testade i förr går med veckoindikator men visade ej gravid, så tänkte ta ett nytt på julafton. Så jag håller tummarna för dig <3

  • Nathaliextnf
    nadir skrev 2021-12-22 18:04:43 följande:

    Dina ökar ju verkligen i styrka <3

    Tack! Jag får fortsätta testa men vill bara inte bli besviken på själva julafton men jag är ju besviken nu ändå. Vi har gått igenom så mycket senaste året när vår son dog under förlossningen, sedan tre missfall på rad varav det första va ma som upptäcktes på kub:en.


    Men fy vad hemskt! Ögonen tåras! Jag höll på att förlora min son nu i mars, akut kejsarsnitt och han andades inte när han kom ut. Men efter 40 min fick mådde han bra. Stor styrke kram till dig<3 jag hade ett MA (v11) i oktober, så detta var första riktiga försöket.

    Håller verkligen tummarna för att du får ditt plus!
  • Nathaliextnf
    MariaNathalie skrev 2021-12-24 10:33:17 följande:

    Grattis va roligt

    När har du bim?


    Tusen tack <3

    Runt den 25/12 lite oklart efter mitt MA i oktober
  • Nathaliextnf
    92Emma skrev 2021-12-30 20:53:58 följande:

    Det blev ingen graviditet förra gången, dock visade predictor early väldigt väldigt svagt, som så här i efterhand troligtvis var ett spökstreck.

    Men nu är jag här igen, tog ett predictor early idag (bim -3) och det ser ut så här, det är absolut starkare streck än förra gången. Det är taget med morgonurin. Testade tre timmar senare med RFSU testa ofta, som visade svagt svagt positivt som sedan försvann. Jag åkte ikväll och köpte ett digitalt med veckoindikator från cb, som visade ?inte gravid?, trots att det kan visa positivt fem dagar innan missad mens.

    Hur ska jag tolka teststrecket på predictor early?


    Det är positivt! Jag fick och gjorde precis samma som dig och tog ett cb som visade ej gravid. Tog ett 3 dagar senare och då visade de 1-2 v gravid :) lycka till!
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester