• Skrutt 83

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Hej tjejer!

    Här är en tråd för alla oss som behöver hjälp att analysera svaga och tvivelaktiga graviditetstest samt för oss som tycker om att analysera andras! En tråd som kan hjälpa till med ett par extra ögon när man behöver det som mest, för barnlängtan och ett antal försök i bagaget kan ju göra att man ser streck som inte ens finns för att man så gärna vill att det ska vara där!

    Så släng in bilder på era test så hjälps vi åt att analysera och hoppas!


    ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-01-26 10:03
    Här är en länk till BIM-listan:
    www.familjeliv.se/Forum-1-5/m63199969.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-05-08 09:21
    Länk till "plustråden":

    www.familjeliv.se/Forum-2-14/m64471095.html
  • Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester
  • V79

    Tack för svaren. Jag har beställt redan innan sista testet men har inte fått dom än, men hoppas att dom kommer imorgon. Jag misstänker mf tyvärr så ditt svar var inte helt oväntat. Jag har slutat blöda igen efter en blödning med gammalt blod så jag funderar på att testa till veckan igen för att vara helt säker på resultatet. Grattis till ni som plussat:) längtar efter mitt plus som vill stanna kvar.

  • lilaemma
    Odetta skrev 2011-12-15 19:12:14 följande:
    Jag vet inte

    Jag har ju bara haft 1 mens sedan V kom och är nu på dag...25.

    Hade skitont i äggstockarna på dag 11 och 12 och dag 12 och 13 hade jag sedan en liten blödning...tolkar det som ÄL? Sedan brukade jag ha 12 dagar mellan ÄL och mens och då borde jag ha BIM idag? Men allt kan ju vara lite annorlunda med kroppen så jag vet inte. I måndags var jag i alla fall ÄL+10 OM det var ÄL på dag 12....hahahaha, ser du varför jag är förvirrad!?

    Men visst syns det nått på testen? Jag är en sådan som inte tror på dessa spökstreck....har aldrig fått det utan har det vart nått där så har det visats annars har det varit tokblankt. GAH!

    Kram på dig!
    För testens räkning så ska man räkna 14 dagar efter ÄL, oavsett hur lång lutealfas man brukar ha, eftersom det handlar om tiden det tar för hormonerna att byggas upp...Dina test ser definitivt ut att ha nått på sig, och det ser inte ut som cbs klassiska spöksträck. Syntes det inom tiden?
  • Odetta
    lilaemma skrev 2011-12-15 21:26:45 följande:
    För testens räkning så ska man räkna 14 dagar efter ÄL, oavsett hur lång lutealfas man brukar ha, eftersom det handlar om tiden det tar för hormonerna att byggas upp...Dina test ser definitivt ut att ha nått på sig, och det ser inte ut som cbs klassiska spöksträck. Syntes det inom tiden?
    Ja, det syntes innom tiden, korten är tagna när det gått ca 5 minuter. sann testmissbrukare som jag är sparar jag ju mina test och tittar på senare och strecken finns kvar...

    Intressant att man för testens skull ska vänta 14 dagar, det har jag aldrig hört faktiskt så då har jag lärt mig nått nytt  
    ♥ Av drömmarna skapas morgondagens verklighet ♥ mammajuli.blogspot.com
  • alexander2011
    sofia gbg skrev 2011-12-15 22:08:45 följande:
    Ser tyvärr ingenting där tyvärr- vilket dag är du då??

    bim-2
  • alexander2011


    såhär ser det ut nu. fattar ingenting, spöksträck fortfarande? cp tester
  • alexander2011
    Knasten83 skrev 2011-12-15 22:21:41 följande:
    Carmat, ser tyvärr inte heller ngt men än kan det hända saker!!
    jodå jag får försöka vara optimistisk
  • Jennie83
    Soffiie skrev 2011-12-15 11:59:13 följande:
    Måste bara få fråga er om ni fattar något? hehe

    jag fick ju missfall den 22 nov i v 7+3.
    Blöde i en vecka ca sen bara lite smått så där..  Har inte fått utslag på ägglossningtest ännu och i dag är det ju långt över när ja skulle haft äl.
    Jag har ju testat me gravtester för se så mitt hormon minskar och det har det gjort förra veckan var det nästan borta sen i början av veckan så såg man mer på stickan sen minskade det dagen efetr och i går va det helblankt inte ens en skugga,, sen idag vad det ett svagt streck igen.,, Hm.. är det en ny bebis eller är det att jag har druckit olika mycket efter testen tagits? skumt detta,,, nu idag ser man strecket tydligt att det är rosa och så
    Har du ingen bild?? =)

    tycker igen att du ska testa imorgon o sen ringa Gyn!!!!! v=)
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester