• Skrutt 83

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Hej tjejer!

    Här är en tråd för alla oss som behöver hjälp att analysera svaga och tvivelaktiga graviditetstest samt för oss som tycker om att analysera andras! En tråd som kan hjälpa till med ett par extra ögon när man behöver det som mest, för barnlängtan och ett antal försök i bagaget kan ju göra att man ser streck som inte ens finns för att man så gärna vill att det ska vara där!

    Så släng in bilder på era test så hjälps vi åt att analysera och hoppas!


    ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-01-26 10:03
    Här är en länk till BIM-listan:
    www.familjeliv.se/Forum-1-5/m63199969.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-05-08 09:21
    Länk till "plustråden":

    www.familjeliv.se/Forum-2-14/m64471095.html
  • Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester
  • Odetta

    För att jämföra...först här är måndagens test...svagt men innom tiden och det fanns ju helt klart där, men som sagt...suuuuupersvagt



    Och så dagens test. Jag brukar inte ändra på bilderna, men det syns utan ändring konstigt nog i mobilen, men var svårt att se på datorn...så det fick bli såhär. Det ser ut som testet ovan men aningens tydligare liksom. Ingen stegring jag på något sätt är nöjd med dock, tycker ju det borde blivit starkare på 3 dagar liksom....eller?



    Vad tror ni? Fel på testen eller finns det något där? Ser ni ens strecken eller inbillar jag mig bara? Åhhh, det är ju bara så frustrerande med dessa svaga CB...


    ♥ Av drömmarna skapas morgondagens verklighet ♥ mammajuli.blogspot.com
  • slemtorsk i din bralla
    Jess86 skrev 2011-12-15 18:53:07 följande:
    Testade nu ikväll med ett digitalt som sa inte gravid :( Är det kört nu då? Är på ÄL+11 eller BIM-3.
    Digitalt ska du inte ta förrän du har passerat BIM, tidigast på BIM-dagen då de inte är särskilt känsliga så nej det är inte kört.
  • Odetta
    Kaosmamma skrev 2011-12-15 19:06:22 följande:
    Ja nåt är ju där! När är bim odd?
    Jag vet inte

    Jag har ju bara haft 1 mens sedan V kom och är nu på dag...25.

    Hade skitont i äggstockarna på dag 11 och 12 och dag 12 och 13 hade jag sedan en liten blödning...tolkar det som ÄL? Sedan brukade jag ha 12 dagar mellan ÄL och mens och då borde jag ha BIM idag? Men allt kan ju vara lite annorlunda med kroppen så jag vet inte. I måndags var jag i alla fall ÄL+10 OM det var ÄL på dag 12....hahahaha, ser du varför jag är förvirrad!?

    Men visst syns det nått på testen? Jag är en sådan som inte tror på dessa spökstreck....har aldrig fått det utan har det vart nått där så har det visats annars har det varit tokblankt. GAH!

    Kram på dig!
    ♥ Av drömmarna skapas morgondagens verklighet ♥ mammajuli.blogspot.com
  • Kaosmamma

    Åh vad jobbigt!! Ja få är det inte lätt att veta! Men har du ägglossning, kört med äl test?

    Ja jag ser något svagt!! Har inte heller fått spökisar, väntar ju nr 4 så har testat en del jag med... Och med CB. Hoppas för er!!! Kram!!!!

  • Jess86

    Ska ta ett vanligt CB imorrn bitti, känner mig verkligen gravid ju! Ilningar i livmodern och det sticker liksom till i livmodertappen känns det som till och från, så hade jag när jag väntade sonen också! Spänningen är olidlig, återkommer imorrn :)

  • Odetta

    Anime: inget testande med äl test...skulle bli en hoppsan om det tog sig. Men jag hade ont i min vänstra äggstock och dag 12 kände jag att det knäppte till och då fick jag den där lilla blödningen.

    Grejjen är ju den att V fick vi till tack vare att jag åt Trombyl fram till förlossningen...fick ju 4 mf innan honom. Nu planerar vi ju inte och därför äter jag inga T...så det tar ju bort en hel del av hoppet för såhär med svaga test var de 3 sista mf innan V ( det innan dess själmedicinerade jag med Albyl Minor, men det vart ju ett ma i v16)

    Så inte nog med att det känns hopplöst med svaga test som inte blir starkare, det skulle vara ett under om det funkade utan medicin

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester