• Skrutt 83

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Klurilur: fy vad tråkigt att mesen kom. Hoppas att nästa månad är er månad! Har ni försökt länge? Har också fått långa cykler sedan mitt mf i augusti, 33 i sept och 34 i okt.. Det är verkligen segt att de blivit så långa, hade utslag på Äl dag 19 först sist. Normalt brukar jag ha 29 dagars cykel. Äter apiforce denna mån och hoppas på tidigare och kraftigare Äl.

  • Skrutt 83

    Slemtorsk: jag tycker mig se något jättesvagt, på översta bilden ser det tom svagt rosa ut! Har du mixtrat m det? Håller tummarna att det är ett riktigt plus!

  • Skrutt 83

    Carmat: absolut ett super positivt Äl-test! Fick du positivt Äl-test tidigare i månaden? Annars kan ju Äl vara senare denna månad kanske. Annars så ger ju faktiskt Äl-test ofta fullt utslag vid graviditet. Fick jag när jag var gravid. Men de kan även reagera innan mens men har då aldrig fått sådär starkt då! Hoppas det är bebis på g!! Men när du plussade sist tog det då inte flera dagar efter bim innan du fick plus? Kanske samma nu. Håller tummarna!

  • Skrutt 83

    Pumann: såna flytningar precis innan bim har varit säkraste tecknet för mig! Har bara haft så när jag varit gravid! Annars har jag kunnat haft så precis efter Äl men sen mer vattniga men när jag varit gravid har de varit tjocka å vita som lotion! Hoppas du är gravid håller tummarna!!!

  • Skrutt 83

    Pumann: precis kring dagarna som det dök upp för mig med. Är det +8 finns ju liten chans för plus men om
    +6 är det nog tidigt så ge inte upp om det blir minus. Imorgon på +9 kan du nog mkt väl få ett plus! Håller tummarna stenhårt!

  • Skrutt 83

    Slemtorsk: Ser också en svag skugga! Kom den inom tiden? Åhh vad jag håller tummarna!!

    Jösses vad ni skriver tjejer, hinner inte läsa ikapp allt men stort grattis alla ni som fått fina plus! :) här är det dag 9 så nu börjar Äl-testandet hoppas Äl kommer tidigare än sist!

  • Skrutt 83

    pumann: Åhh vad glad jag blir att läsa att det löst sig!! Håller tummarna stenhårt för plus! Hur är det med flytningarna nu?

    Slemtorsk: Tråkigt med minus men hoppet lever ju tills mensen kommer, fortsätter hålla tummarna. Hur fungerar det med sprejen, kam den göra att mensen uteblir? 


    ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester