• Stinis83

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Grattis till er som plussat :)

    Pumann, inser din man hur många som kommer ligga sömnlösa inatt tack vare honom? ;)

  • Stinis83

    Liten Léonie, hade du ont i samband med blödningen? Jag fick en störtblödning i vecka 7-8 och blödde massor (dock inga klumpar förrän dagen efter) men jag blödde i ett par dagar. Dag ett var det klart blod, sen blev det brunare och brunare. Den graviditeten slutade i en dotter som är två år nu :) Blödningen berodde förmodligen på väldigt känsliga slemhinnor som blev retade av att vi hade sex.

  • Stinis83

    Pernilla och Vildarna, det ser ut som att du ska fortsätta testa tycker jag :) Tror inte du kommer bli besviken ;)

    Splink, det är absolut starkare - grattis! Vad tidigt du plussat :)

    Slemmis, idag ser jag faktiskt inget, men jag håller tummarna lik förbannat och tycker att det låter lovande :)

  • Stinis83

    Carmat, åh så jag känner igen mig i det du skrev inatt med alla som är gravida runt omkring... Till slut kände jag mig också missunnsam och det var en hemsk känsla. Nästan lika hemsk som känslan att man är löjlig som längtar så otroligt mycket efter ett till barn "trots att man redan har ett". Men man behöver inte längta mindre för det!

    Visst är din son/dotter inte så gammal va? Eller blandar jag ihop dig med någon nu? Har mens och sånt kommit igång? Stor kram!

  • Stinis83

    Jag testade positivt i början av juli i år och är i vecka 32 nu, och har hängt i den här tråden sen den skapades. Jag följde med från en annan för jag tyckte det var så kul att följa alla här, och det tycker jag fortfarande. Alla stöttar varandra och det är inga påhopp, så det som hände igår förvånar mig. Jag hoppas att det bara handlar om välmening men med klumpiga formuleringar, för det är inte bara ni som testar som fick en känga.

    Det skrivna ordet är alltid extra lätt att misstolka, man skriver i en annan ton än någon annan läser. Sen är det ett forum där det kanske är extra lätt att vara lite hårdare eftersom det inte sker face to face? Men hur som så kanske man får tänka lite på hur man formulerar sig, det är ett rätt känsligt ämne som diskuteras härinne och det är mycket hormoner i omlopp. Ingen nämnd, ingen glömd.

    Och nu hoppas jag att den trevliga, stöttande tråden fortsätter, för jag vill fortsätta hänga här och kika på test :) Ha en bra dag allihop!

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester