• Stinis83

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Angående stress som orsak till missfall så har jag hört en obstetriker säga att om stress ska riskera att orsaka missfall så pratar vi typ den stressen som kvinnor i misshandelsförhållanden lever i. Inte "vanlig" stress. Så visst kan väl stress rent krasst kanske orsaka missfall, men det år väldigt sällsynt och väääääldigt mycket mer stress än man känner över en graviditet eller stress på jobbet.

  • Stinis83

    Åh Together, det hade jag missat helt :( Jag beklagar verkligen! Hoppas att de kan få någon rätsida på det så ni kan få ett till barn snart... längtan blir inte mindre bara för att man redan har ett. Stor kram!

  • Stinis83

    Liten Léonie, jag vill inte skrämmas men jag hade så ont för ett par år sen och ringde då sjukvårdsupplysningen. De misstänkte utomkved och övervägde att skicka ambulans... Så du bör åka in och kolla upp det, nånstans måste det ju finnas en gynakut? :S

  • Stinis83

    Gummsan, alla termometrar kan diffa lite, att tempa rektalt kan vara missvisande om du inte varit och gjort nr 2 på en stund och det ligger avföring i tarmen. Att tempa i öronen kan vara missvisande om du precis legat på det örat du tempar i (jag tempar alltid i båda öronen) och att tempa i munnen kan ge fel resultat om man druckit varmt eller kallt :) Iaf vad jag har hört :)

  • Stinis83

    Gummsan, jag tycker jag skymtar något svagt på alla tre... Vad ser du själv? Och hur känns det? Tänker på vad din man sagt...

  • Stinis83

    Men Gummsan :( Varför sa han så då? Tror du inte att han kanske ändrar sig när det väl är faktum? Är det ert första barn? Han kanske bara blivit rädd? Min sambo blev rädd och chockad när vi plussade med vårt första barn, han satte sig och tjurade och spelade poker i flera timmar. När vi plussade med andra barnet var hans kommentar "Det var ju en jävla bra dag att få reda på det på!". Men han blev ju glad även om han var chockad först. Kram!

  • Stinis83

    Gummsan, vad tråkigt... Men ni var väl överens innan han plötsligt backade ur? Så konstigt att han gör så... Vänta någon dag till om du pallar och ta ett nytt test, och så tar du det därifrån. Men jag ser svagt streck, det gör jag. Håller tummarna för dig Gummsan!

  • Stinis83

    Sofia Gbg, du kanske skulle ta ett graviditetstest om ÄL testet var så starkt? :)

    Gummsan, usch vilken jobbig situation...! PMS utbrott från helvetet kan ju vara hormoner pga graviditet också... Åh jag hoppas att det löser sig!

  • Stinis83

    Ja det syns ju ett streck. Åh vad jag hade velat ropa grattis! Gummsan, jag hoppas verkligen att han kan ändra sig nu när det är faktum...

  • Stinis83

    Gummsan, ingen tvekan! Hur känns det idag? Har du pratat med din man? Tänkte massor på dig igår, hoppas så att allt löser sig till det bästa. Kram!

  • Stinis83

    Vad skönt att höra ändå Gummsan, då känns det väl lite mer hoppfullt? Killar kan ju vara rätt klumpiga i hur de uttrycker sig. Men då lär ni få prata nu, för jag tycker set är solklart :) Kram!

  • Stinis83

    Gummsan, du har ju haft så fin stegring de senaste dagarna, så vänta nån dag eller två så ska du se att det ser bättre ut :) Har du och mannen pratat nåt mer?

  • Stinis83

    Gummsan, nu kan jag inte hålla mig från att säga grattis :) Det kommer lösa sig med mannen! :)

    Mammelie (?) jag tror inte du behöver ta med morgonurin när det är så pass gånget :)

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester