• Stinis83

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Flowers, gör det, det är fantastiskt att se det i text :) Det är ju ett solklart plus, men för att vara på den säkra sidan att testet inte visar fel (de kostar ju en del) så kan du ta det imorgon :) Även om jag tror att det skulle visa "Gravid" idag också ;)

  • Stinis83

    MissMollis, 10-15 min efter att det doppats är väl inom tiden? Ja testa imorgon igen, jag håller tummarna för dig :) Lägg upp bild så fort du kan ;)

  • Stinis83

    Envira, jättesvårt att se :( Men jag ser tyvärr inget rött streck... håller tummarna för att det kommer inom några dagar :)

  • Stinis83

    Fru 2011, jag plussade på BIM, men å andra sidan så tog jag inget test innan dess heller :) på BIM var det starkt plus.

  • Stinis83

    Envira, jag förstår dig, jag var exakt som du innan jag blev gravid första gången. Jag har velat ha barn så länge jag kan minnas, och när vi väl sa att vi skulle försöka så surfade jag runt på nätet, köpte ÄL-test och jag vet inte allt.

    Varje gång mensen kom så kändes det som om livet och allt hopp rann ur mig... Sen blev det lite andra omständigheter med jobb och så, och vi slutade försöka men gjorde heller inget för att det inte skulle bli bebis. Sen åkte vi på tre veckors semester utomlands, och när vi kom hem upptäckte vi att en liten fripassagerare hade följt med ;)

    Då hade det gått 5 mån sen vi sa att vi skulle försöka, och det kändes som en hel evighet. Så jag förstår dig, men jag förstår även vikten av att försöka slappna av och ta det lugnt. Men jag vet också att det är lättare sagt än gjort. Men du måste må bra! Då blir förutsättningarna liksom bättre :)

  • Stinis83

    Myhnona, det ser väldigt lovande ut! Vågar mig på ett försiktigt grattis ;)

    Envira, jag ser tyvärr inget, men du kanske har lite längre lutealfas som någon skrev? Tappa inte hoppet än. Och ha i åtanke att det kan ta ett par månader minst. Mitt första barn (fripassageraren från Sydafrika) tog 5 mån att få till, och barnet jag har i magen nu tog på första riktiga försöket vilket gjorde mig väldigt förvånad och nästan lite chockad.

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester