• Skrutt 83

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Hej tjejer!

    Här är en tråd för alla oss som behöver hjälp att analysera svaga och tvivelaktiga graviditetstest samt för oss som tycker om att analysera andras! En tråd som kan hjälpa till med ett par extra ögon när man behöver det som mest, för barnlängtan och ett antal försök i bagaget kan ju göra att man ser streck som inte ens finns för att man så gärna vill att det ska vara där!

    Så släng in bilder på era test så hjälps vi åt att analysera och hoppas!


    ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-01-26 10:03
    Här är en länk till BIM-listan:
    www.familjeliv.se/Forum-1-5/m63199969.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-05-08 09:21
    Länk till "plustråden":

    www.familjeliv.se/Forum-2-14/m64471095.html
  • Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester
  • Skrutt 83

    Slemtorsk: ser helt klart ett tydligt streck på alla bilderna!! Åhh vad spännande! Håller tummarna stenhårt för att det blir ett fint plus inom tiden imorgon. Innan jag fick mitt tydliga plus förra försöket var det precis så att det dagen innan visade efter utgången tid!

  • slemtorsk i din bralla
    Skrutt 83 skrev 2011-09-18 18:05:26 följande:
    Slemtorsk: ser helt klart ett tydligt streck på alla bilderna!! Åhh vad spännande! Håller tummarna stenhårt för att det blir ett fint plus inom tiden imorgon. Innan jag fick mitt tydliga plus förra försöket var det precis så att det dagen innan visade efter utgången tid!
    jag köpte två till tester nu när vi var ute o handlade mat... ha ha ha.. jag är galen.. De hade inte "testa tidigt" i förbutiken, jag ville eg ha dem, dels för att jag tycker bättre om att ha test med "kassett" och dels för att de är känsligare... men apoteket ligger INNUTI butiken och sambon var med inne i butiken och jag vill som sagt inte "avslöja" hur läget ligger nu.....han gick på dass utanför kassan så jag passade på ha ha ha.........

    Jag frågade honom hemma... "hur känns det denna månaden"... han hade nämligen väldigt negativ känsla förra månaden, han var säker på att vi inte lyckats, däremot de två månaderna före var han bombsäker på att vi lyckats.....

    Denna månaden...han är neutralt hoppfull som han uttryckte det Han försöker vara neutral men han känner att händer det så händer det... gaaaaah"!"!!! Han skulle bara veta .. han frågade ju mig så klart och jag sa nästan som det var att jag känner på mig att det finns hopp.. typ...
  • slemtorsk i din bralla
    Gummsan skrev 2011-09-18 19:13:34 följande:
    Är typ på dag 30 idag......
    konstigt..att det inte händer något åt endera hållet kan man tycka...antingen mens eller positivt...
  • Stinis83

    Slemtorsk, jag känner igen det där med att smygköpa test när mannen är med ;) Den här gången var jag dock bombsäker på att jag var gravid trots att det var på BIM-dagen, så jag sa bara att vi måste köpa test. Och positivt var det, är i vecka 16 nu :)

  • Den lilla M

    slemtorsk: väntar med spänning på morgondagens test!! LYCKA TILL!!

    Här hemma väntar jag fortfarande på fullt utslag på ÄL.stickan.. borde komma tisdag eller onsdag!!


    bara om man inte ger upp finns chansen att lyckas
  • lilaemma

    Slemtorsk: Håller tummarna för att det är ett pluss på intågande. Hoppas att något syns inom föreskriven tid i morgon.

  • slemtorsk i din bralla

    mm tog ett för en stund sen... inget streck ens efter en halvtimma så jag vet inte hur jag ska tolka allt det här..känns ju ytterst underligt att få två spökstreck, med två olika tester med flera dagars mellanrum!!??!?!

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester