• Stinis83

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    7feb, grattis till graviditeten! :)

  • Stinis83

    TimRasmus, det där tycker jag ser positivt ut :D

    Memadde, på den översta bilden ser jag ett svagt streck, men på den undre bilden ser jag inte riktigt. Håller tummarna :)

  • Stinis83

    Avokado, tycker det ser positivt ut, håller tummarna för starkare plus i dagarna :)

    Memadde, killar förstår sig inte på sånt här, och vad man inte bör säga... försök strunta i hans dumma kommentar, förmodligen är han lika spänd och nervös som du, och då kanske det sägs extra ogenomtänkta saker. Jag håller tummarna för dig! :)

  • Stinis83

    Någon frågade om ACO Preg, jag tog ett sånt på BIM eller om det var BIM +1 och jag fick ett starkt streck i resultatrutan. Imorgon går jag in i vecka 18 :) Men jag tror att jag har mycket hormon, har mått lite si och så för att uttrycka det fint :) Håller tummarna för dig!

  • Stinis83

    Grip79, det ser positivt ut :) Man kan blöda av olika orsaker under graviditeten utan att det behöver vara farligt :) Hur är blödningen, är den som en vanlig mens typ?

    Slemhinnorna kan vara väldigt sköra, så har man tex haft sex kan det börja blöda. Jag fick en störtblödning i v 8, och resultatet av den graviditeten är en pigg och frisk tjej på snart två år :) Håller tummarna för dig!

  • Stinis83

    Jag hade också alldeles färskt blod och mängder av det. Det var bara blod och inga flytningar och berodde med största sannolikhet på att vi hade haft sex dagen innan. Men man blev ju såklart ledsen och rädd att det var över, det forsade verkligen.

    Har du ont? Är det klumpar?

  • Stinis83

    Fröken Kaos, det är förmodligen jättedumt av mig att skriva det här överhuvudtaget, men framförallt eftersom jag inte har nån erfarenhet av ÄL-test... Men när hade du din senaste mens? Jag tänker att eftersom resultat strecket är starkare än kontrollstrecket så kanske ett graviditetstest kunde vara en rolig överraskning :)

    Förlåt om jag är dum som höjer dina förhoppningar, jag håller tummarna för dig!

  • Stinis83

    Ntme, grattis! :)

    Akeroe: Har du bilder så kan vi låna ut våra ögon :) Men är det svagt på alla så borde du såklart vara gravid :) Blir det starkare streck?

  • Stinis83

    Ntme, det ser absolut inte ut som ett spökstreck, det är ju brett, tydligt och fint :) Jag tror att det är nu det händer för er ;) Ännu mer grattis om ni försökt länge :)

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester