• Kaosmamma

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Slem: älskar billigatester äl test i stavarna också! Näst bäst efter cb äl digital :) jag tror man kan bli riktigt skengravid när man vill, eller så har du magkatarr kanske? Hoppas ni får plus snart!!! Är det utredning nu?

  • Kaosmamma

    Finska: nä det tar ett tag innan det lägger sig i hjärnan :) jag är i mitten av v 10 nu, ska göra ul på torsdag :)

  • Kaosmamma

    Oj nä det blir när det blir! Vårt första tog sig på 13:e försöket och jag var 23 och levde sunt aldrig ätit p piller eller nåt. Men de tre efter kom fort! Första kan ta lite tid innan kroppen fattar osv. Grattis alla plussare och håller tummar för er som väntar på plus :)

  • Kaosmamma

    Jag har också levt med ångest och panikångest, men lättade med åren. Handlade om en tuff uppväxt och min pappa som dog tragiskt när jag var i tonåren. När jag märkte att det inte tog sig på de första försöken så var jag ändå lugn, vet att en del får hålla på runt ett åt med första barnet och tog allt som det kom. Skulle precis börja utredas och var hoppfull och glad, men då blev vi gravida spontant. Efter har min kropp fattat direkt. Finns nog många som känner som du envira, men du är ju precis i starten... Skulle kanske prata med någon kurator om det som du har kontakt med redan för tänk om du är som mig och det kommer ta över ett år med första... Hur kommer det gå om du redan mår så dåligt? Allt detta är i välmening. Jag kan säga att jag började längta efter barn när min pappa dog men som tur är så blev det inget i den unga ålder... Klart man längtar! Men skillnad på längtan och hysterisk.. Försök att njuta av denna resa ocskå, och gläds av längtan och spänning. För vad jag förstår handlar det inte om många försök? Även om du längtat länge. Lycka till!

  • Kaosmamma

    Bus: de har jg hört att de ska vara ganska svåra att få positivt på, så tror helt klart du är gravid, särskilt ihop med det andra testet också :)

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester