• Kaosmamma

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Odd: otroligt tråkigt!!! :( men du, dags att börja med medicin tror jag. Hjärta på dig!

  • Kaosmamma

    Kikar in. I aug är det ett år sedan jag la upp mina svaga tester här... Knappt knappt synliga. Och de första såg man bara med ögat av ren vilja men gick inte få en bild på dem. Men gravid var jag :) och sitter här med min lilla Hilda som blir 10 veckor på måndag.

    Önskar alla lycka till!!!! :)

    blogg.mama.nu/ceciliasvensson/

  • Kaosmamma

    Hej tjejer. Tittar in ganska ofta, skriver ibland men väldigt sällan :) var själv med i denna tråd innan :) för ett år sedan den 17 aug -11, så fick jag mina första svaga plus, anade att det var något men det var knappt synbart. Idag är lilla Hilda snart 4 mån! Lägger in bild på knappt synliga plus och på resultatet ;) mitt första test där jag anade kunde man inte få alls på foto och här måste man anstränga sig sjukt mycket för att se, sen är iofs bilden suddig =/ lycka till alla!




    Här är hon lite yngre dock :)


  • Kaosmamma

    Myzan: bim -2 eller bim -3. Var svagt dagen efter också, blev starkt efter bim! Men fick gravid på cb digital dagen efter (18 aug) trots svaga utslag :)

  • Kaosmamma

    Testlagret var det första jag anade på, men såg också neg ut på bild. Och jag såg något med ögat... Men bara jag som såg ;) men då testade jag fler ggr den dagen i hopp om starkare utslag och det var de två jag la upp nu :) plus ett till senare som också var svagt plus. Fick aldrig starkt på testlagret! Aldrig. Men billigatester, deras stavar älskar jag både äl test och grav test! De gav de första mer tydliga positiva utslagen :)

  • Kaosmamma

    Slemmis: jag är ju inte här så ofta nu, hur har det gått för dig? Följde ju dig innan när jag var i min vilja bli gravid sväng.

  • Kaosmamma

    Är inne och kikar och hejar i bakgrunden :) håller tummarna knasten!

    Här är ditt test knasten:



    Detta är mitt test den 17 aug 2011 (också mixtrat med, svagare i verkligheten). De känns lika, och jag har en liten Hilda på 4 mån :) så gravid var jag. Plussade starkare dagen efter detta test, men ändå svagt.. fast jag fick gravid på CB digital :)


     
  • Kaosmamma

    Viochdu: stort grattis!!! Hoppas det blir hela vägen nu!!!

    Knasten: riktigt lika test :) tror på plus hos dig också :)

  • Kaosmamma

    Knasten: jag vet inte men tror ändå du är gravid men syns inte på digitalt ännu. Jag hoppas och tror fortfarande!

    Och stort grattis alla plussare!!

    / gammal svagplussare i tråden

  • Kaosmamma

    Knasten: hänger lite extra i tråden pga dig, har du testat mer? Tycker cb (vanliga) är bäst att testa med om det är innan bim. Alla får inte gravid på cb digital innan bim, men vanliga känns som de kan uppfatta och ge utslag. Var cb och billiga tester (stavar) som visade svagt på mig och testlagret blev helt blankt typ!

  • Kaosmamma

    Linn: oj vad det högg till i hjärtat att läsa om vad ni fått barare om :( vad fruktansvärt! Vilken chock. Du har helt rätt, man ska stå på sig. Kramar och grattis till pyre i magen!

  • Kaosmamma

    Knasten, haha din aär tom mycket starkare än när jag började ana... måste visa!

    Det här såg jag något svagt på i verkligheten, inte min sambo.. men jag ;) var mitt första "aha jag kan vara gravid!" men omöjligt att fota ens... och detta var med morgonurin.



    Tog sedan runt lunch dessa, samma dag alltså... man ser fortfarande inte direkt något på testlagret men på billiga testers stav... jätte svagt! Och dina är ju betydligt starkare och testlagret ÄR svåra att få ordentliga utslag på...


    Dagen efter fick jag tom helt neg på testlagret fast jag fick det här i övrigt, de två vanliga testerna är mixtrade, de var fortfarande svaga men synliga:



    Tror du är gravid :)
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester