• Hoppas 2012

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    sweasmamma skrev 2011-10-29 11:05:41 följande:
    jaha...jag har ev äl den 30 eller den 1/11 ,har börjat sexa igår så nu kör vi igen =) har ju inte riktigt koll när jag har Äl men borde börja bli fertil nu i helgen ,jag kör inte äl stickor utan vi ger försök nr 4 en chans och funkar det inte kör vi stickor nästa månad =) bim 15-16/11!!
    Hej,
    Enligt uträkningar på FL har jag ÄL 2/11 men började igårkväll känna ömt där nere och öm i äggstockarna. Så för säkerhetsskull myste vi på Glad. Är lite osäker på luteal fas o sånt  (förra månaden 13 dgr) men kan man få såna känningar några dagar innan ÄL? Har testat med ÄLtest men inget utslag som visar att det skulle vara ÄL nu. Fast test vet man ju aldrig med Glad. BIM 15/11 också så roligt att följa dig hur det går.
    Roligt att följa er andra också, men ni förstår hur jag menade.
    Och imorse vaknade jag med illamående och att det drar i nedre delen av magen...
  • Hoppas 2012

    Hej,
    Har själv testat med olika test och får aldrig utslag på dom vid ÄL, eller det jag TROR är ÄL. Myste fredag och lördag. På lördag börjar det göra ont där nere precis som man ska ha mens, i äggstockarna och i svanken. Men fortfarande inget utslag på tester. Lite ojämn cykel men enligt FL så ÄL 2/11. Kan jag då redan i lördags känna hur ont det gör eller var egentligen ÄL i helgen? Hade ännu mer ont igår så vilade istället men tänkte mysa idag och fram till torsdag, borde täckt upp bra då?! Eller är det så att vi missat ÄL?
    Förstår ni inte kan veta så men Glad alltid bra att höra era åsikter.
    Hoppas på input.

  • Hoppas 2012

    Godmorgon, Är ganska deppig o behöver råd. Trodde jag hade ÄL i lördags så vi mös på under helgen. Det visade sig dock på ÄL tester att jag fick glad gubbe på torsdagen på morgonen. Hade då även myst hela v, månd-onsd. Mös då såklart även på torsdagen o tänkte göra det igår för att täcka upp :) men somnade båda två igår så det blev inget. Kändes skit att ha täckt allt annat men inte igår. Känns som att snubbla på mållinjen på något sätt.... Vad tror ni, dumt vi "missade" igår?

  • Hoppas 2012

    Slänger in en allmän fråga :) Jag har såå ont i äggstockarna och de är så spända o hårda. Bara ÄL+3, BIM-9. Hade såhär ont förra månaden innan mens. Mens känningar 9 dgr innan, vanligt?? Känns orimligt med tidiga symptom??

  • Hoppas 2012

    Ni nämner dessa tjocka vita flytningar, man blir ju nojjig om man inte har dem :) När det skrivs det är vanligt vid gravid :)

  • Hoppas 2012

    @Kalsongmorsan - du skrev ÄL + 12 etc, hur långt innan bin var det svagaste testet? Jag är på ÄL+5 men BIM - 7. Beror ju lite på sin cykel så vore roligt att veta hur nära du var. Fina streck förresten :) tack för att du delar med dig!

  • Hoppas 2012

    En i Sexti- fast det var svagt kunde man ändå ana strecket. Jag testade idag BIM-7 och inte ett streck i syne. Hoppas på lika streck som dig om några dgr, men nervös att det inte tagit...

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester