• Hoppas96

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester



    Dagens test på BIM.. Inga spår eller tecken på mens.

    Jag själv tycker att jag anar ett streck. Sänker jag ljusstyrkan på bilden ser jag mer. Det jag funderar på är om jag kan vara "låghormonare". Blev gravid när jag var 18 och förstod det ganska snabbt så testade mig hos UMO runt BIM och det visade negativt. När mensen inte kom gick jag tillbaka 2v senare och då var det plus. Så det är ju en möjlighet, eller så har ägget bara inte fäst, fast jag tycker ändå testet är starkare idag än igår?
  • Hoppas96
    saran92 skrev 2019-12-07 12:40:06 följande:

    Har samma test som du och tycker mig också ana något men risken är ju att det är spök.. Känns som det borde vara tydligare om du är på Bim, själv är jag på äl+13 och fick detta, tror det räknas som negativt.


    Hmm ja man ser något svagt på ditt test också, hoppas att det blir starkare imorgon! Känner samma, lite för svagt, men samtidigt så är min mens alltid i tid och nu har jag inga tecken på den ännu. Köpte ett digitalt nu som jag tänkte ta imorgon bim+1 :)
  • Hoppas96
    Sabinahk skrev 2019-12-07 17:40:25 följande:

    Bilden är ganska suddig, för mig är det bara rosa som ett moln i rutan :(


    Såg det när jag hade laddat upp :( testade imorse också men då visade det ingenting bim+1 idag och mensen är aldrig sen[/quote]

    Då är vi i samma sits, fast jag har Bim idag! Brukar dock få bruna flytningar dagen innan vilket jag inte fått. Tänkte prova digitalt imorgon, håller tummarna för dig ??
  • Hoppas96
    saran92 skrev 2019-12-07 13:21:19 följande:

    Jag tror tyvärr det bara är testen som visar den skuggan på mitt test, men har bim på måndag så får se om mensen dyker upp. Ja men då finns det ju hopp för dig fortfarande, sålänge mensen inte kommit så kan det ju vara ett svagt plus :)


    Hur går det för dig? :)
  • Hoppas96
    saran92 skrev 2019-12-09 00:16:59 följande:

    Min mens kom punktligt idag, har tyckt mig kunna ana svaga streck på mina test trots negativt så kommer aldrig köpa från testlagret igen iallafall. Hur går det själv då?


    Nej vad tråkigt.. Det förstår jag! Så himla jobbigt men det är bara att köra på igen :(

    Min har inte kommit än, bim+2 idag men har inga tester hemma så tänkte vänta några dagar och se om mensen kommer. Isåfall bojkottar jag också testlagret!
  • Hoppas96
    Flisan2019 skrev 2019-12-09 07:11:45 följande:

    Hej!

    Har följt här ett tag nu. Fick en konstig blödning förra veckan, två ?stänk? på måndagen och ett ?stänk? på tisdagen! Negativt test senast i lördags. MEN idag tog jag detta! Det är väl positivt?? Tänkte ta digitalt imorgonbitti. Min mens är ca 5 dagar sen.


    Ja det är positivt grattis! :)
  • Hoppas96
    Hoppas96 skrev 2019-12-09 17:01:45 följande:

    Bim+1 vad säger ni?


    Är på bim+2 nu och har slut på tester. Känner inte för att köpa nya på apoteket svindyrt men är för otålig för att beställa haha. Åh vad jobbigt det är när mensen är sen och testet inte är starkt!
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester