Inlägg från: Dettaärbörjan |Visa alla inlägg
  • Dettaärbörjan

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Mysmia79 skrev 2014-12-29 18:07:40 följande:
    Ja jag blev skit glad nu, deppade ihop lite på morgonen. Men sen kom jag på att jag har bim på fredag inte torsdag som jag trodde innan. Så då är jag väl på bim-4 eller va blir det
    Ja man deppar ju ihop jättelätt.. Ser du något på mitt senaste från i morse? Ja har fortfarande ingen mens o den borde kännas av vid detta laget.. Inga spottings eller mens förvarningar heller..
  • Dettaärbörjan
    SecretlyMe skrev 2014-12-29 18:12:01 följande:

    phpxOdOqs79374.jpg

    Vet att någon postat lika innan. Varför blir det såhär? ( ett rosa streck rakt över testet, ej kontrollstrecket). Testet har torkat och strecket dök upp efter 10 min :s

    Ogiltigt, jag vet, men varför blir det så?


    Ja fick samma på två test.. Ja tar de som färgrester och de är absolut riktigt störigt.. Hoppas du får ett rosa fint sträck på rätt håll snart! :)
  • Dettaärbörjan
    Mysmia79 skrev 2014-12-29 18:32:38 följande:
    Hittar inte ditt
    Nej de är nog nån sida bak, vart fullt

    ös här idag :D ja lägger in bild där ja bara sänkt ljuset lite grann..
  • Dettaärbörjan
    halmstadcarro skrev 2014-12-29 18:46:35 följande:
    phpzDYPmU14367.jpg
    Halmstadcarro, har du lite trixenergi kvar o lägga på mitt test också?:) vore kul o se om de syns mer då :)
  • Dettaärbörjan
    SecretlyMe skrev 2014-12-29 18:58:39 följande:
    Jag ser svagt rosa!
    Åh va ja hoppas! Har inga fler billiga kvar utan bara två digital så måste vänta några dagar, om mensen inte kommer :/ hur jobbigt kan de bli? Fast om man är gravid blir man ju inte mindre gravid av o vänta.. Bara möjligen något frustrerad ;)
  • Dettaärbörjan
    Tös021 skrev 2014-12-29 19:11:16 följande:

    måste fråga eftersom detta är en rätt aktiv tråd. 
    Jag testade ju gravid 1-2 på julafton för att tre dagar senare testa negativt och sedan börja blöda igår. blödde mycket med mört blod men inge direkta klumpar, idag håller det på att avta, testade igen och får inget eller ett svagt svart streck.. allt tyder på missfall men varför vill inte allt komma ut? inga klumpar och nästan ingen blödning från idag. det är ju hur ologiskt som hälls men kan inte bli mer fundersam. jag hade tänkt sörja mitt tidiga mf och med d ta ett glas vin ikväll men nu vågar jag inte eftersom blödningen avtar. ingen som känner igen sig? 


    Ja hade likadant förra månaden, blödde sparsamt och klumpfritt i två dagar sen inget mer, gjorde privat ul för att se att allt kommit ut och de hade det.. Gyn berättade att man inte måste blöda mycket vid tidigt missfall och att allt såg normalt ut.. Ja hade inte ont eller något alls, inga "kramper" som vid mens heller.. Va väldigt odramatiskt och de va inget fel i det sa gyn och kallade det spontan abort.. Beklagar men det låter som ett missfall för annars ska inte hcg gå ner så :/
  • Dettaärbörjan
    Tös021 skrev 2014-12-29 19:24:43 följande:

    Skönt att höra att man inte behöver blöda mycket kan inte sluta fokusera på d så ska nog ringa kk imorgon för att se att allt är ute! As jobbigt när man inte varit med om detta förut! Har ju själv fattat att det är ett missfall men får sån konstig känslans kroppen bara! Man vill ju att det ska vara ordentligt så man vet att det är d "/


    Ja kände likadant, typ, ge mig ett ordentligt missfall så jag vet, och framförallt så ja får lov att va ledsen.. Men ja har ännu inte fått min mens så kanske plussar direkt efter.. De säga ju att man har lättare o bli gravid efter ett missfall.. Ja kolla hos KK, min kommun gör inte vul för "en sån sak" om man inte har ont etc, så jag gick privat istället.. Ja ville bara få bekräftat att min kropp tagit hand om allt själv.. Hoppas det blir bättre för dig nästa gång, skänker en extra tanke till dig..
  • Dettaärbörjan
    Mysmia79 skrev 2014-12-29 19:22:59 följande:
    Ser nåt på detta tycker jag
    Tack! Ja hoppas vi båda får starkt plus snart!:)
  • Dettaärbörjan
    Mysmia79 skrev 2014-12-29 19:38:13 följande:
    Ja hade varit skit kul! Har nu försökt länge? Vi har försökt sen i mars :/
    Vi har försökt sen i juli, så inte så länge egentligen men varje mens är förjävlig.. Ja hoppas vi slipper de i 9 månader nu, om man kunde önska, skulle alla få plus nu, så vi får börja det nya året med att vänta barn! :) har du vart gravid något innan?
  • Dettaärbörjan
    Mysmia79 skrev 2014-12-29 19:40:33 följande:
    Kan man trixa så det blir ett sträck? Det va ingen som såg på mina Orginal men när det va trixat nu såg alla! Hur kan det komma sig egentligen?
    Ja har undrar samma sak.. Men tog den tanken o stoppade den där jag inte hittar den.. Ja borde kanske ha starkare på BIM +1 men de är mest synligt när de är trixat lite, men eftersom mensen är sen, är det de enda jag har att gå på och då får jag ta det..

    Prova ta ett oanvänt test o trixa, om du vill veta:) ja har inga kvar :/
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester