Inlägg från: Anonym (DummerJöns) |Visa alla inlägg
  • Anonym (DummerJöns)

    Nån fler än jag som är otroligt tänd på en annan person än min partner?

    Mr K69 skrev 2019-05-03 13:53:20 följande:

    Biktar mej här och nu en snart 30 år gammal synd. Umgicks med ett par (jag singel) i 20 års åldern. Hon och jag kom trivdes ihop och hade ofta skojigt. Han jobbade en dag och hon ville följa med på en löptur i skogen. Till saken hör att hon har stora tuttar vilket jag inte direkt tycker illa om. Jag hämtade upp henne och när hon hoppade in i bilen höll jag på att smälla av. Hon hade bara ett tunt linne på sej och shorts då. Fan brösten syntes ju från sidan när jag körde. Kan ju tänka er vad som reagerade, såg att hon sneglade på min reaktion. Nåväl vi kom fram, klev ut ur bilen och rätade till mina shorts så gott det nu gick och sprang iväg. En bit in i skogen snubblar hon till och stannar, sätter sej ner och vill ha massage i vaden. Ger henne det och springer vidare när det känns bra. Springer tillbaka till bilen och åker hem till henne. Hon vill att jag följer med upp och dricker vatten. Vad som hände sedan är väl inte svårt att gissa. Hon brukar jag fortfarande tänka på nu så här 30 år senare fast vi inte umgås längre.


    men hallå, vad hände då?
  • Anonym (DummerJöns)
    Anonym (Mycket vanligt?) skrev 2021-10-31 13:40:22 följande:
    Med hänsyn till trådstarten och trådens ämne tycker jag att jag har berättat och sagt det mesta som behöver sägas i mitt fall.
    Jag känner absolut inte att jag skulle vara skyldig att argumentera eller stå till svars inför det dåliga bemötande som vissa här uppvisar. Jag känner inget som helst behov av att behöva försvara mig inför dessa.
    Eller har jag kanske varit otrogen mot dem? 

    Men om TS eller någon annan i tråden vill resonera mera med mig på ett vettigt sätt eller fråga något, utan personliga påhopp, så ska jag försöka svara så gott jag kan.
    familjeliv i ett nötskal

    1. dåligt bemötande
    2. personliga påhopp
Svar på tråden Nån fler än jag som är otroligt tänd på en annan person än min partner?