Inlägg från: myran6801 |Visa alla inlägg
  • myran6801

    45 år och planerar IVF

    Hej!

    Jag härnger gärna på denna tråd. Mot alla odds....stämmer på mig, har gjort 4 ivf och nu har jag uppnått 43 år och får inte göra fler försök i Sverige så nu siktar vi in oss på Danmark istället. Vill inte ge upp trots oddsen !
    Ser fram emot mycket utbyte av erfarenheter och kunskaper i denna tråd.

    Myran

  • myran6801

    Lully Hill, vilken trevlig tråd du startat och vad härligt att du delar med dig av tips och idéer. Jag funderar på det där med långa eller korta metoden för när jag pratade med Svend så sa han spontant att jag ska göra korta metoden för de har i princip gått över helt till den på CFC. Jag har ju provat båda och fick ungefär samma resultat men den korta var så mkt snabbare och gav mig mindre besvär när man slapp det där sprayandet. Tycker absolut du skall kolla upp det igen. Läste i en tråd med dem som har lågt amh (men är unga ) om en tjej som är i NY på en klinik som är mkt framgångsrik med just låg-amh:are att där låter de aldrig dessa patienter spraya. Jag har lågt amh, men är ju äldre.......


    Jag är precis som du inne på att ställa mig i ÄD parallellt med att vi gör IVF men jag vet inte vilken klinik jag ska välja. Såg att du står i kö i Finland, får man fråga var och hur du gjorde för att anmäla dig. Som sagt detta är inte min första prio men eftersom tiden går så vill jag sätta igång processen medans vi fortsätter försöka lite till med IVF. Är inte van vid att ge upp,..........Flört

  • myran6801

    Intressant det där med Japan-modellen, men jag har oxå läst på CFCs hemsida att det är för dem under 40. Har ni andra info att det även är för oss 40+? Vi måste få fram mer info om den tycker jag! Är ju betydligt billigare o det är ju bra för det är ju risk att man får kämpa med många försök innan gulägget dyker upp!

  • myran6801

    Finfina, förstår din panik! Jag känner ofta så och har sådan noja över att tiden flyger iväg o jag bara blir äldre! Jag har mätt amh o fsh i våras o fick då en smärre chock över hur mkt sämre de blivit sedan jag tog dem sist när jag började i denna Ivf-sväng!!!! Min första tanke var "nu ger jag upp, men jag vill ju inte ge upp!!! Jag vill så gärna få en liten bebbe o jag vill så gärna att min man ska få sitt efterlängtade barn han också! Det är helt enkelt bara att kämpa vidare!

  • myran6801

    Kalimero, du har helt rätt. Att hitta en klinik som inte motar bort en i dörren o skyller på att vi är gamla är näst intill omöjligt, om inte omöjligt faktiskt. Iallafall i Sverige!

    Var planerar alla här inne att göra sona Ivf? För mig och min man blir det Danmark.

    Kram

  • myran6801

    Finfina, tycker du ska strunta i att ta amh. Jag har fsh 10 och amh 0,25 vilket inte är bra. För 2 år sedan var fsh 7,5 och amh 1,7! För min del gjorde de nya provsvaren mig bara deppad!

  • myran6801

    Jag har varit hos dr MA och jag tror nog hon kan sin sak men jag gillade inte hennes assistent, tyckte han var lite konstig. Dessutom kändes det väldigt mkt löpande band. Jag har fått tips om em tjej som heter Lotta som ska vara bra, ska dit för första ggn nästa vecka. Har oxå provat Sophie L. men tyckte inte det gav ngn effekt.

  • myran6801

    Finfina, jag blev inte avrådd till Ivf men Sophie tyckte jag skulle flytta fram tidpunkten. Men i vår ålder finns inte så mkt tid att spela med ...... I mitt fall tror jag tyvärr det är äggen som är kassa o jag vet inte om örter o akupunktur hjälper mot det. Men däremot tror jag akupunkturen är bra för välbefinnandet, jag känner mig i bättre form.

  • myran6801

    Kan man inte be samarbetsläkaren ta de där proverna o sedan som ni säger bestämma själv om man vill köra. Jag är säker på att det är superviktigt för vid två sv mina fyra Ivf har jag bara fått ett ynka ägg. Det var säkert sådana cykler som jag inte borde gjort Ivf!!!! Kalimero, vi går ju hos samma Gyn, kan vi inte få till sådana test tror du?

Svar på tråden 45 år och planerar IVF