Inlägg från: Zinfandel |Visa alla inlägg
  • Zinfandel

    45 år och planerar IVF

    Kalimero: så hopplöst med sånt strul också, det behövde du verkligen inte. 1000 spänn, så galet!

    Har du fått jobbet?! Grattis!!! {#emotions_dlg.flower}Solig

  • Zinfandel

    Lully: jag det var ju en lagom hektisk vecka... Håller alla tummar!

    Jag har alltid också tyckt att jag haft ÄP för tidigt. Jag skulle föredra lägre dos och 1-2 dagar extra sprutdagar. 

    Härligt att det händer så mycket här nu!! Det är underbar att följa allas längtan och kämparanda, här ger vi inte upp FlörtDrömmer 

  • Zinfandel
    callimero skrev 2011-10-18 10:31:04 följande:
    jag är bara jag & Zindandel, jag hur ska man veta vad som är bäst? Jag har mestadels fått svaret att man med för låg dos riskerar att inte rekrytera alla möjliga folliklar som ligger på lut. Och när det väl dragit igång så kan man inte fånga fler med höjd dos. Men jag vet jag läste någon studie om detta med högre ålder på kvinnor kontra höga doser när det var fertilitets-konferens ESHRE i Stockholm i somras.
    Ja du, dat iz sö big kwestiån.... Men lägre dos behöver ju inte innebära för låg, man behöver ju inte gå till ytterligheter. Jag kommer lobba för lägre dos men inte för låg nästa gång och hellre fler sprutdagar. Mig pumpar de upp för mycket & för snabbt känner jag.
  • Zinfandel

    Kalimero: men skit också, jag förstår att du är urless nu. Det ska då vara ett elände hela tiden, kan det aldrig vara enkelt?! Vi får helt enkelt hoppas på insemineringen då. 

    Lully: Jo, orgalutranet stoppar även om jag inte vet hur säkert (nån som vet?) men sen sätter ju ovitrellen igång allt och äggen är ju inte 36-timmarsklockade... 

    Jag har tillbringat eftermiddagen med att skriva långa brev till min fd gyn samt till kliniken som vi nu lämnat. Det får ta hus-i-helvete om det är så men jag måste summera allt som hänt detta året!! 

  • Zinfandel
    callimero skrev 2011-10-18 17:36:28 följande:
    Rent ut sagt skit ja Zinfandel.

    Bra och starkt av dig att skriva brev och sammanfatta. Det står på min att-göra lista. Intressant att höra vad du får för reaktioner!
    Jag kommer att skicka det även till landstinget som ju även bekostat de flesta försöken. Antar att det kan ligga i deras intresse!
  • Zinfandel
    Lully Hill skrev 2011-10-18 20:49:24 följande:
    Duktigt tjejen!! Gogirl!

    Vad säger du om ett till SVT redaktionen för "Barn till varje pris"?
    Njae, jag vill inte vara offentlig i detta pga att jag är företagare, annars hade jag tveklöst gjort det!
  • Zinfandel

    Härligt Lully! Bra jobbat Skrattande

    Varför tar du så låg dos Pred, är det Aten-doktorn som ordinerar det? Är det kanske enough tillsammans med Intralipiderna? Jag har läst så olika om när man ska ta Pred - en del läkare hävdar bestämt att det är bättre att sprida ut dosen över dygnet för jämt intag, andra hävdar lika bestämt att man ska ta hela dosen på morgonen annars tar inte kroppen upp hela dosen... Jag spred först ut den men eftersom jag fick sömnproblem så fick jag ta allt på morgonen, helst innan 7.

    Myran & kalimero: Lustigt att ni hamnade i samma situation, båda två. Men försök se det som att det var nån mening med det helt enkelt. Försök nu vila i tanken idag att ni faktiskt kan bli gravida imorrn!

    Ni är ju här i krokarna allihop imorrn Skrattande 

  • Zinfandel

    Jaha, jag missuppfattade dig, du tar 5x2 mg, då förstår jag! Jag läste för snabbt ;) Klart du ska följa ordinationen!

Svar på tråden 45 år och planerar IVF