• PetraK

    BF juni 2012

    Skånetös80: undersökningen jag ska på bokade jag innan jag blev med barn. Ca 2 veckor efter missfallet i augusti så var jag svullen i magen lite då och då, vaknade på natten och var kissnödig och då gjorde det ont i magen. Jag vet inte om det var i magen eller tjejmagen, så jag sökte gyn först men fick vänta på tid, så då gick jag till vc och dom undersökte mej ordentligt (hade även bröstsmärtor), frisk som en nötkärna, EKG, blodtryck, blodprover, urinprover, osv, allt såg bra ut. Förmodligen var det stress, och jag har nog mått bättre sen dess men hon på storken tyckte att jag ska gå dit ändå. Så jag ska ringa dit imorrn och berätta hur läget är... Säga att jag vill komma ändå för att se så allt är som det ska där nere. Hoppas på att få göra ett vul, men vi får se.

    Min syrra sa att hon tror att vul gör dom bara i nödfall, men jag tycker att det låter som dom gör det ganska lättvindigt? Oroar mej lite att det ska framkalla missfall :(...

  • PetraK
    {#emotions_dlg.flower}BF{#emotions_dlg.flower}

    Soffifi 
    30 år Göteborg BF 1/6

    Skånetös80
     
    31 år Linköping BF 1/6

    Norrlandstöus 
    20 år Östersund BF 1/6 

    mtt78 
    33 år Norge BF 1/6

    Lillalyckan 
    26 år Stockholm BF 2/6

    Zenoble
    21 år BF 2/6

    Tre blir fyra
    25 år Falköping  BF 3/6

    Tessan3010 
    31år Jämshög BF 4/6 

    Pepita 
    28 år Stockholm BF 4/6

    Kattli 
    22 år Stockholm BF 4/6

    Frökenfräken82
     
    29 år Växjö BF 5/6

    Tessi
     
    30 år Västerås BF 6/6

    Anne Lisa
     
    27år Malmö BF 6/6

    Bejb 
    25 år Finland BF 7/6

    EmeelieeA 21 år Uppsala BF 8/6

    Molly85 
    26 år Stockholm BF 8/6

    Längtar86
    25 år Linköping BF 8/6

    Hoppet86
     
    25 år Älmhult BF 10/6

    Mia 29 
    32 år Uppsala  BF 11/6

    Skruttens mamma 
    26 år Örebro BF 12/6
  • PetraK

    Jag gick ner till affären för jag var sugen på något gott, visste inte vad men godis trodde jag. Synade godishyllan och resten av affären, när jag kom ut hade jag med mej citron, apelsin, satsumas, morötter och dipp :O haha!

  • PetraK

    Usch då :(. Du får försöka tänka att det är för en bra sak :).
    Jag har känt mej väldigt gravid idag :).

  • PetraK

    Gött :) det tar stopp rätt fort när man äter märker jag också... Och därför blir jag hungrig hela tiden...

  • PetraK

    Samma här, sovit gott men varit uppe och kissat två gånger. Tur att jag nästan gör't i sömnen ;P

    Jag bokade av min tid på den där privatkliniken, grämde mej över att det var så lång tid kvar, och så bokade jag en tid på kvinnohälsan istället. Fick redan den 26 oktober, så det känns skönt. Vi bokade in ultraljud också, den 30 november. Sen får vi se om jag kanske får göra vul den 19 oktober. Hoppas lite på det :). Har frågat förut, men är det någon som vet om det är riskabelt med vul?

  • PetraK

    Zenoble: Jag tycker kaffet smakar skit, men jag behöver lite för att vara lite piggare på jobbet och så, så jag tvingar i mej en halv kopp om dan ungefär :P.

    Ne jag tycker också det känns som att tidigt gravida gör det mycket, om man läser runt här på fl. Jag har en telefontid med dom om fem minuter så då ska jag fråga lite vad som kommer att hända...

  • PetraK

    Nu har jag pratat med dom :D. Hon sa att det är klart jag får komma ändå, det är bara en vanlig undersökning men eftersom jag är gravid så kan dom även kolla att det sitter rätt med ultraljud :D. Åh vad jag längtar!! :)

  • PetraK

    Zenoble: ja det ska bli spännande :) den 19 oktober ska jag dit, två veckor kvar idag :)!

    Hoppet86: kaffet smakar skit nu, förut var det underbart :). Men det är mest maskinkaffet på jobbet och det är nog för att för ett tag sen fick dom ta tillbaka massa maskiner av samma märke för att det var koppar eller ngt som avsöndrades i kaffet. Är lite rädd för sånt så jag tror det är det som spökar nu :P. Men kaffet är överlag inte lika gott som förut då jag gärna hinkade några koppar om dan :).

    Lillalyckan: men usch, nu blev jag nervös igen :S... Jag kommer vara livrädd för missfall efteråt om jag får göra vul :(..

Svar på tråden BF juni 2012