Svar på tråden Vilken färg har du på dina trosor idag?
 • AMPEG
  Tor 27 maj 2021 14:10
  978761 visningar
  11364 svar
  Inlägg från AMPEG Visa alla inlägg
  11364
  978761

  Vilken färg har du på dina trosor idag?

  Tyvärr inga trosor idag. Min fru jobbar hemifrån. Om inte så varit fallet hade det blivit hennes vita spetstrosor. Passar mig perfekt, sköna att ha på. Eventuellt i kombination med strumpbyxor. Som för övrigt är det absolut mest feminima sensuella plagg som finnsfinns. Underbart att se och röra. Om man bär trasorna under eller över strumpbyxorna är exakt, lika sexigt. Eller bara strumpbyxor.

 • AMPEG
  Fre 28 maj 2021 11:08

  Låter trevligt, hoppas att du känner dig sexig i dina stringtrosor. Och att du har någon att visa dig fin för. Eller en spegel att njuta av dig själv i.

  För min del blir det inga trosor eller strumpbyxor förrän på tisdag. Hemarbete och ledig helg, mysigt bådadelarna, sätter käppar i det hjulet. Jag får tåla mig. Men tisdag förmiddag unnar jag mig nog en stund med sköna underkläder medan det pysslas med hushållsnära tjänster. Speglar mig och tar eventuellt några bilder att titta på. Väl medveten om att sådana är bland det mest ointressanta och avskyvärda för någon att se men njuter själv av att exponera mig. Njuter än mer att få se min fru, både naken och i underkläder, och vill då sp gärna berätta för henne hur sexig hon är och röra vid henne, meneftersom jag vet att hon inte har samma behov som jag så har jag efter att gjort bort mig så många gånger - och lika många gånger bestämt mig att inte göra om det - så låter jag bli. Men det är inte lätt.....

 • AMPEG
  Tis 1 jun 2021 10:07

  Äntligen tisdag, fast långhelgen har varit finfin, och jag kan ha trosor igen. Och det blev ett par i någon svårdefinierad brunrödorangeliknande färg. Men väldigt sköna och med en sexig spetskant. Haft dem på några timmar nu och de har blivit lite kladdiga. Känns skönt det också men byter nog till de vita, lite lägre i midjan och spänner lite mer mot mitt stånd.

 • AMPEG
  Ons 2 jun 2021 07:58

  Svarta släta. Valde mellan det och strumpbyxor. Nylon är ett underbart material. Har letat efter trosor i samma material som strumpbyxor men inte lyckats hitta. Kanske något vet om det finns och i så fall skulle vilja ge mig ett tips?

 • AMPEG
  Ons 2 jun 2021 07:58

  Svarta släta. Valde mellan det och strumpbyxor. Nylon är ett underbart material. Har letat efter trosor i samma material som strumpbyxor men inte lyckats hitta. Kanske något vet om det finns och i så fall skulle vilja ge mig ett tips?

 • AMPEG
  Ons 2 jun 2021 12:11

  Klassisk färg, liksom vitt. Skulle vilja haft några I rött, eller kombinerat rött och vitt kanske. Glansigt eller lite genomskinligt. Materialet, hur det känns mot huden är viktigt.

 • AMPEG
  Ons 2 jun 2021 12:45

  Tack för svar! Tyvärr fungerar det inte att klippa av ett par strumpbyxor, ser bara havererat ut. Man får väl leta efter några I tunnaste möjliga tyg, lite genomskinligt

 • AMPEG
  Ons 2 jun 2021 15:38

  Tack för tipset! Hög midja kan också vara fint. Många strumpbyxor har ju det, kanske t o m vanligast. Sexigt eftersom man då kan skymta dem i linningen, väcker fina fantasier, önskan att få se mer. Hade ett par mörkbruna med låg midja som inhandlades på en tjänsteresa, de var sköna/sexiga. De som jag "lånar" i min frus låda är samtliga med normalhög skärning.

 • AMPEG
  Mån 7 jun 2021 08:37

  Favorittrosan

 • AMPEG
  Mån 7 jun 2021 13:10

  Trosor överlag är alltid fint. En annan som är skön att ha på. I minsta laget men så skönt material och lite genomskinlig.

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...