Inlägg från: Tenshii |Visa alla inlägg
  • Tenshii

    10 besvärande frågor till de evolutionstroende, apropå Apa-Människa myten...

    Jag började skriva ett par svar här men ärligt talat så är det inte värt tiden. Dina punkter är inte inte på något sätt besvärande och ganska enkla att förklara. Det visar, åter igen, att det bara är du som är ignorant eller bara rent dum. Du har fått svar på ungefär de där frågorna hundratals gånger innan. Du är uppenbarligen helt ointresserad av hur det egentligen står till så det är ingen idé att svara.
    Uppmanar alla att låta trollet vara. Uppmuntra honom inte med att försöka svara.
  • Tenshii
    Gudasänd skrev 2011-10-16 17:45:43 följande:
    Ge oss först namnet på den förmenta gemensamma förfadern till Människa och apdjur, från vilken ena grenen utvecklades till renodlad Människa och den andra grenen utvecklades till renodladfe apdjur, tack!

    "De apor som kunde gå upprätt längre stunder..."

    Får man fråga vad sagoboken heter varifrån du plockar fram dessa sägner?
    Det är precis detta jag menade med mitt förra inlägg! Du ställer den där frågan i mer eller mindre varenda tråd, folk förklarar, och du skiter i svaret. 

    Selfish Geene ger dig ett jättebra svar och du försöker på något sätt bortförklara det svaret genom att ställa en helt annan fråga? Ett namn är helt irrelevant! Du vill inte sätta dig in i det eller så är du bara ignorant. Då är det ingen mening med att svara dig.  
Svar på tråden 10 besvärande frågor till de evolutionstroende, apropå Apa-Människa myten...