• Anonym (at your service!)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Ibland vill man säga ett par sanningens ord till någon fast av olika anledningar låter man bli.
    Man vill men vågar inte. Man både vill och vågar men vet att det får (eller kan få) konsekvenser som man inte är beredd att ta. Eller som i mitt fall-man saknar personens kontaktuppgifter och vet inte riktigt vart man ska göra av alla tankar och känslor. Någonstans måste det ut!  

    Så, vill du som jag skicka ett sms eller mail till någon som du kanske är hemligt förälskad i, till någon du saknar, någon du är arg på, en avlägsen vän, din sambo, din kusin, Fredrik Reinfeldt eller vem som men utan att outa dig till personen ifråga och utan att behöva ta konsekvenserna av ditt handlande, skriv ditt sms/mail i denna tråd och jag kan nästan garantera dig att det kommer att kännas bättre efteråt. Självklart får man vara anonym och man väljer själv om man vill berätta här i tråden till vem meddelandet är.  

    Jag börjar.

    Sms till mitt ex vars telefonnummer jag inte längre har: 

    "Undrar hur du mår och vad du gör. Kan inte sluta tänka på dig. Saknar dig så det gör ont och vill ha dig tillbaka. Tror jag. Åtminstone just nu. /Ditt ex "

    Din tur. Kör hårt! Skrattande    

  • Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
  • Anonym (relation)

    Alltså du har ju förlorat hela framtida jag egentligen, och hela min dignitet och hur jag är som partner när jag mår bra i livet. Du tror ju att det här var ?det?, men det var ju bara slutet av min barndom som du dömde mig för skulle vara hur jag är i framtiden.

  • Anonym (Over again)
    Anonym (Funderar) skrev 2023-04-09 19:28:08 följande:
    Är du säker på att personen inte tänker på dig? Ibland när en tror att något inte är ömsesidigt så kan  det vara det. Vågar du ta upp det med personen? Vara ärlig rakt av? Livet är så kort. 
    Det finns inget osagt från min sida, men jag kröp ut ur mitt skal, och nu får jag inte ge kärlek tillbaka. Allt blir bara fel och olyckligt nu.

    Jag vill inte ha det såhär, det gör ont, så ont. Man tänker och agerar inte klart längre, det blir mycket fel. Jag är inte mig själv i detta tillstånd och det är nog få som är.

    Så jag får väl antagligen bygga upp min skyddsmur igen och undvika att gå in i minfält.

    Fast jag vill egentligen inte hamna där igen.

    Livet är som sagt kort, men ingenting är enkelt, många hinder som måste passeras tills vägens ände nås.
  • Anonym ($$)

    Jag drömde om dig inatt och vi var så heta med varandra. Vår första kyss, den var så fin.. och het.. och fel, men det att det var fel och hemligt gjorde mig bara vildare 

  • Anonym (Sylvester)

    Roine, allt är förlåtet, jag älskar dig, kom hem
    (och mys)

  • Anonym (Over again)

    Att du själv påstod att du mådde dåligt, var ju bara för att du utnyttjade mig och samtidigt var med en annan. Du sa att det inte var över mig du mådde dåligt när jag frågade. Men du ska självklart må dåligt över det, för du är ett svin, en lågt stående parasit!

    Men det är över nu, och jag vet att såna som dig får tillbaka det dom förtjänar.

    Karma is a bitch! Demon

  • Anonym (Han som tänker på dig)
    Anonym ($$) skrev 2023-04-14 15:43:52 följande:

    Jag drömde om dig inatt och vi var så heta med varandra. Vår första kyss, den var så fin.. och het.. och fel, men det att det var fel och hemligt gjorde mig bara vildare 


    <3 Så här börjar mina fantasier om dig, J.
  • Anonym (Over again)

    Du fick en bil, resor, dator och mycket mera men det spelade tydligen ingen roll? Du svek mig för en annan! Hur står du ut att leva på det viset? Hur länge har det pågått?

  • Anonym (SKEN)
    Anonym (Over again) skrev 2023-04-14 22:31:35 följande:

    Du fick en bil, resor, dator och mycket mera men det spelade tydligen ingen roll? Du svek mig för en annan! Hur står du ut att leva på det viset? Hur länge har det pågått?


    Var hen otrogen, eller vad hände?
  • Anonym (musiskåpdogavsvält)

    "Jag kommer ihåg första gången som vi skrev med varandra. Jag kommer ihåg första gången vi tittade in i varandras ögon. 
    Du är anledningen till att jag fick mitt hopp tillbaka, anledningen till att jag varje natt somnade med ett leende på läpparna.
    Det var du som gav mig motivering att göra saker igen, visade mig att mina problem inte va så stora och att allt var möjligt.
    Du har på riktigt gjort mitt liv bättre bara genom att vara i de. Alla mina bästa stunder och minnen är dom som jag delat med dig.
    Jag blir så glad över att se dig lycklig, att du lever ditt liv så som du vill leva det. 

    Även att du nu inte delar det med mig..."

  • Anonym (Z)

    Tänk så trygg och glad jag får känna mig bara baserat på att han engagerar sig, kan ge mig sin tid och just det, inte får mig att gråta. 

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!