• Anonym (at your service!)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Ibland vill man säga ett par sanningens ord till någon fast av olika anledningar låter man bli.
    Man vill men vågar inte. Man både vill och vågar men vet att det får (eller kan få) konsekvenser som man inte är beredd att ta. Eller som i mitt fall-man saknar personens kontaktuppgifter och vet inte riktigt vart man ska göra av alla tankar och känslor. Någonstans måste det ut!  

    Så, vill du som jag skicka ett sms eller mail till någon som du kanske är hemligt förälskad i, till någon du saknar, någon du är arg på, en avlägsen vän, din sambo, din kusin, Fredrik Reinfeldt eller vem som men utan att outa dig till personen ifråga och utan att behöva ta konsekvenserna av ditt handlande, skriv ditt sms/mail i denna tråd och jag kan nästan garantera dig att det kommer att kännas bättre efteråt. Självklart får man vara anonym och man väljer själv om man vill berätta här i tråden till vem meddelandet är.  

    Jag börjar.

    Sms till mitt ex vars telefonnummer jag inte längre har: 

    "Undrar hur du mår och vad du gör. Kan inte sluta tänka på dig. Saknar dig så det gör ont och vill ha dig tillbaka. Tror jag. Åtminstone just nu. /Ditt ex "

    Din tur. Kör hårt! Skrattande    

  • Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
  • Pernillaa
    Anonym skrev 2012-01-13 18:25:36 följande:
    att man typ älskar en person mer än den älskar en, men älskar en annan person mer?
    Exakt så ja :)
    Alexander 050528 - Lucas 100221
  • Anonym (Mitt brev)

    "Tänker du någonsin på  mig? Fast att jag har en fin liten familj och är väldigt lycklig så är jag ego nog att vilja att du ska tänka på mig. Jag tänkte på dig i så många år, kämpade för att du skulle älska mig tillbaka. Men allt som du gjorde var att utnyttja min kärlek till dig. Du visste att jag alltid fanns där för dig, att jag alltid träffade dig när du ville. Och jag visste att allt var på dina villkor, men ung och kär så gick jag med på det. Jag tänkte att det var bättre de få stunder vi kunde ses än inget alls. Jag var så ung när jag mötte dig, och föll på en gång. Vi träffades, det var över lika snabbt. Men ändå fanns nåt kvar, på något sätt fanns banden kvar (kanske du inte utnyttjade mig helt trots allt?), och efter något år tog jag konatkt med dig och du lär glad och ville ses. Sen var det samma visa igen, du ville inte träffa mig mer.  Så var det under flera år. Men ändå fanns banden där mellan oss. Om jag var ute och gick så visste jag innan jag såg din bil att det var du. Jag kände det i hela kroppen och när jag vände mig om så var det du som körde förbi. Det slog aldrig fel. Jag kunde vara lycklig en dag för att jag hade sett en glimt av dig. Även när vi inte hade någon kontakt så tittade du på mig, det kändes då som att du kände likadant. Du vet kanske inte att du gav mig min första kyss? Den kvällen var underbar och jag sparade det minnet länge i mitt hjärta. När du sa att du inte ville ha mig mer än en kompis så slogs min värld helt itu, jag grät och grät i månader. Jag hade bara känt dig i några veckor men var helt säker på att det var du som var han med stort H.

    Efter några år strulande fram och tillbaka så visste jag säkert att du ändå tyckte om mig. Men du älskade mig nog aldrig som jag älskade dig. Du älskade mig nog inte alls. Men ändå så vill jag tro att du gjorde det. Jag vill vara henne som du fortfarande tänker på, som du ångrar att du inte betedde dig bättre mot tidigare. 

    Alla i vår omgivning trodde att det skulle bli vi, det har jag väl sagt till dig förut? Du kände alla mina små egenskaper och du tyckte att det var gulligt. Efter många år och mycket känslor, alla gånger jag haft ett förhållande så har det alltid blivit så att jag träffat dig. Jag har ljugit för dig och jag har ljugit för de killar jag haft. Ingen av er visste att jag träffade någon annan. Men jag ville inte vara ensam i väntan på att du skulle mogna och vilja ha ett förhållande med mig. Jag trodde att jag var kär i andra, men jag jämförde de alltid med dig och du vann jämt. Ända fram till den dagen jag mötte min sambo. Då började min kärlek till dig försvinna. Jag visste med en gång att det var rätt då jag mötte min sambo, jag kände det i hela kroppen och då började jag att glömma dig. Det var helt otroligt. det gick månader utan att jag tänkte på dig. Jag som inte hade tänkt på annat i så många år. När du märkte att jag inte var tillgänglig längre så blev du desto mer intresserad. Du ringde mig, du skickade sms och mail att du ville träffa mig. Men jag svarade aldrig. Jag behövde inte dig längre, och du hade behandlat mig så till och från under så många åt att det inte var mer än rätt att du också fick fundera lite.

    Jag förblev lycklig med min sambo men träffade dig ibland ute på krogen. Vi brukade prata med varann och jag märkte att du var intresserad, men gjorde aldrig nåt för att uppmuntra dig. Jag tyckte om dig som en vän, visst fanns lite gamla band kvar men ingen kärlek från min sida. Nåt år efter att vi träffats på krogen så ringde du, du minns till och med vilken tröja jag hade haft på mig den kvällen. Så konstigt nog gjorde jag intryck på dig utan att jag ens ansträngde mig. Jag skickade alltid grattis sms på din födelsedag (men du kom aldrig ihåg min), och på en av dina födelsedagar ringde du till mig och var ledsen. Dina kompisar kom inte ihåg att du fyllde år, du var full och kände dig ensam. Du sa att du alltid hade kunnat lita på mig, att jag alltid kom ihåg din födelsedag och att dina närmsta kompisar inte ens gjorde det. Du sa att jag var speciell. Du ångrade dig hur du hade betett dig under åren.

    Nästa gång vi hade kontakt var det jag som ringde dig, jag hade bråkat med min sambo och var ledsen. Helt plötsligt fanns du där för mig, som jag alltid funnits för mig. Du stöttade mig och förstod mig. Tröstade när vi pratade med varann. Det fortsatte så, jag ringde dig när jag var ledsen och behövde prata. Du ville ses men jag sa alltid nej. Jag kanske utnyttjade dig då, hade ingen annan att vända mig till.  

    Du vet att det finns så mycket mer att skriva, men jag vill inte avslöja för mycket med tanke på att många skulle känna igen mig då. En person sa att vår kärlek lät som en saga. Jag hoppas att jag inte låter ledsen när jag skriver det här till dig. För jag är lycklig och vill inte ha dig längre, jag vill bara ha min sambo. Men såklart minns jag, och det är speciella minnen som jag bär på. Och därför hoppas jag också att du bär på minnen från mig. Jag vill vara speciell i dina ögon, jag vill alltid ha en liten plats i ditt hjärta. Så många timmar, dagar och år jag drömt, längtat och gråtit över dig så hoppas jag att du också slösat massa tid på mig.   Det vore bra för mitt självförtroende att få veta att du tänker på mig, att du tänker på alla gånger vi setts och pratat. Men jag hoppas att du en dag finner kärleken och blir lycklig. Jag unnar dig glädje och ett bra förhållande. Men försök ha en liten speciell plats för mig i ditt hjärta. Bli varm när du tänker på mig, sakna saker vi gjort tillsammans och sakna mina speciella små egenheter som jag hade för mig. Som du tyckte om då. Du lovade en gång att du aldrig skulle glömma mig, du höll med om att det alltid skulle finnas band mellan oss. Har du glömt det nu eller kommer det alltid att finnas? Men som jag skrev så hoppas jag att du finner någon en dag, någon som du blir lycklig med. Bara du aldrig glömmer mig helt.`"

  • Anonym (såed)

    till min "bästa vän" sen 28 år tillbaka:
    28 år!!! betyder jag ingenting för dig? Ja jag mår skit, isolerar mig, och vill inte leva. men det blir inte lättare av att du nonchalerar mig helt. Du behandlar mig som luft.
    Om det hade vart ombytta roller, så hade jag kommit och bankat på din dörr om du aldrig svarat då jag ringer. Jag hade inte gett mig förrän du öppnade dörren och verkligen pratat ut med mig om hur du har det, hur du mår och fått  veta vad jag skulle kunna gjort för att hjälpa dig, om så bara hålla dig sällskap, passa dina barn nån gång eller vad fan som helst. handla, diska eller bara krama och trösta.
    Nä inte ens ett mess, mejl, eller ett "gilla" på fb får jag ifrån dig.
    Du skulle bara veta hur sviken jag känner mig, och ensam jag känner mig!!!!!!!!

  • Anonym (bli min)

    Jag tror jag älskar dig nu......Men du känner inte alls som jag gör. Det gör mig ledsen. Jag blir så svag när du är här. jag ligger och tänker i mitt inre hur mycket jag tycker om dig utan att du vet om det. Bara du rör mig är jag din. Men som du sa innan och sagt i månader nu. Jag är inte rätt kvinna för dig, och kommer aldrig bli. Gråter

  • Anonym

    Till mitt ex

    Jag tänkte okså göra slut den kvällen men ville inte ge upp. Men det bästa vi gjorde var att göra slut ska du veta!!! Idag är jag såååååå kär i min kille och vi har det så otroligt bra ihop. Det jag och han gjorde på en måndad gjorde inte vi ens på det halvåret vi var ihop. En till sak vi skulle nu ha haft en 1 åring men jag fick missfall för snart 2 år sen! Du kanske kommer ihåg när jag inte fick min mens och du trodde att jag var gravid men jag sa nej. Jag var faktikst gravid! Men du är fortfarande inte förlåten pga det du gjorde.....

  • Anonym (Kär!!!)

    Jag visste att det skulle bli så här! :( Det finns nog ingen chans för oss.


    Jag sitter här med min längtan efter dig men du längtar efter något annat.


    Du vill vara fri nu, leva livet som du säger. Jag förstår det men älskar dig ändå


    så det gör ont! :(((( Hjärta

  • Anonym

    Du ringer aldrig upp men när du kommer hem till Sverige messar du?! Vad är det som är fel?! Förrut så ringde du men nu fattar jag NADA. Men du har väl träffat någon annan skata där borta så du vågar inte att ringa. haha Men snart ger jag upp helt och hållet!!!

  • Anonym

    Till min kille som har varit bortrest i nåra veckor i en annan världsdel!

    Jaha?! Du varken ringer upp eller svarar på messen i en hel vecka! Men nu så messar du och säger att du är hemma i sverige och du som alltid brukar ringa upp?! Man kan ju nästan tro att du har varit otrogen där borta! Jag tänker inte svara på ditt mess eller ringa dig! Du får banne mig ringa mig sen.....

    Varför gör du så här?! Det är dig jag älskar men det verkar du inte fatta!!!! =( Åldern är bara en jävla siffra!!

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!