• 1omtänksam

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Anonym (SKEN) skrev 2023-10-25 20:05:16 följande:
    Det behöver du inte oroa dig för, du skrev ju en så vacker text.
    En sådan fin relation som ni haft inträffar inte så ofta i livet. 

    Även om yttre omständigheter eller relationen i sig tar sig vändningar som gör det omöjligt för den att överleva känner iaf jag tacksamhet att jag fått träffa en så speciell person som påverkat mig på djupet. Du verkar ju varit med om något liknande :)
    Tack 🙏  ja, det har jag nog...  och visst är det fint att faktiskt kunna känna tacksamhet över en relation? oavsett form? oavsett hur det gått eller går? Fint att du känner så SKEN! Hoppas det ska gå bra för dig och lycka till med den för dig speciella personen som påverkat dig på djupet ❤️

    Tack igen för snälla ord. 
  • 1omtänksam
    Till Anonym (Anony­m mm)
     
    Fint skrivet :) nu skriver jag utifrån att jag skriver till den person det berör och det du skrev. Jag tror inte att du är personen men OM:  

    Ja. Jag borde ha berättat det. Det borde jag ha gjort. Du med kanske? Blev också förälskad i dig.   Tänker på dig. Den där kemin, dina ögon och ditt skratt. Din personlighet.  Men också hur jag inte kunde veta om du kände likadant? 
    Men du. OM du är personen jag skrev om  (eller om du läser och känner igen) så kan vi ju bara inte missa det här  som händer eller vad tycker du? Kan du inte skriva något här till mig så jag förstår att det kan vara du?  Något enkelt som bara vi kan förstå?  Kanske initialer eller en sak som kan göra att jag förstår? 

    Eller om du hellre vill:  skicka ett meddelande till mig i sms eller messenger så fort du kan,  kanske fråga hur jag mår eller skriv om ja, vad du vill. Om du hör av dig till mig så lovar jag att berätta för dig! Vill du ska få läsa allt jag skrev om här!  För egentligen är jag inte så värst feg. (Vi är båda modiga) Bara osäker i ett sånt läge vi hade. Det var längesen vi sågs  IRL nu. Snart 1 år sen. Men vi har hållit kontakt i meddelanden. Men det var som sagt en jättefin känsla du gav mig. Otroligt fint! 
     
     Jag utforskar gärna allt som kändes i kroppen igen med dig. Pratar om det tillsammans kanske?  Vill du det? En promenad kanske?  Oavsett vad som händer eller inte så uppskattar jag dig och din personlighet. 
     
    Skriv 🙏
  • 1omtänksam

    Till sign Han som tänker: Tack så mycket  🙏 

    Jag är inte den du tänker på tyvärr. Men jag önskar dig lycka till med personen som fångat ditt hjärta! Det är oerhört komplicerat ibland. Kärlek och förälskelse. Men mycket finns att vara tacksam över trots allt :) 

  • 1omtänksam

    Till sign Ei 

    Du skriver" Du fick mig att töja på alla mina gränser. 


    Jag vet att det var dumt av mig.
    Jag vet inte vad som hände, jag blev nog ärligt talat förälskad i dig.
    Jag har sagt sånt som jag inte borde säga. Nu borde jag kanske säga att jag ångrar det. Men även om jag har gjort fel och borde ha varit tyst, så gör jag inte det. 
    Jag hoppas att du hittar någon i livet som gör dig lycklig. Du har sagt att du kommer vara ensam, men det tror jag bara att du kommer vara om du gör dina val med det som utgångspunkt.
    Jag kanske också blir lycklig en dag. Hur det kommer att se ut vet jag inte. Men jag ska ta reda på det, för jag vet att jag förtjänar att vara det. Men jag vet att jag inte ska fortsätta att riskera allt för dig.
    Ta hand om dig! " 

    Hej. När jag läste ditt inlägg så tänkte jag att jag hoppas du blir lycklig. Precis som du önskar. Vi alla förtjänar att bli och vara lyckliga. (Även jag) 

    Tänker även att det är bra att du inte verkar ångra sakerna du sagt. Även om en kan ha sagt saker som en känner att en inte borde ha sagt eller gjort och som kan ha gett en ångest efteråt.  Edith Piafs ord är bra "Jag ångrar ingenting". Det hjälper en bra framåt?  Gjort är gjort och kanske var saker meningen att få sagda? 

    Den här personen du skriver till och om. Får jman fråga på vilket sätt personen fick dig att töja på alla dina gränser?  På vilket sätt var det dumt av dig? och varför upplever du att du har du gjort fel? Den andra personen hur uppfattar du den?  Tror du den tycker och tänker att du gjort fel? 

    Du skriver ärligt att du blev förälskad i personen. Varför kan ni inte försöka göra varandra lyckliga på något sätt? Den andra har sagt att den kommer att vara ensam?  Du skriver att du inte ska fortsätta att riskera allt för personen. Vad är det du riskerar? Många frågor men jag är en nyfiken själ :) 

    Ta hand om dig du med! 
     
  • 1omtänksam

    Svar till sign "Enigma"

    Väldigt vacker musik och video! 🙏 tack du delade. Och sen har du nog även rätt i dina tidigare ord "ibland e ett slut det bästa....."  kanske just för att det bästa inte hänt än. Menar det som är det bästa för en utan att en vet om det. Än? Vem vet? 

    Trevlig helg. 

  • 1omtänksam

    Hej! En av mina initialer är faktiskt M :) och du? För Z  heter du väl inte kanske K? 


    Anonym (Z) skrev 2023-10-28 17:33:33 följande:
    Oj vad du skriver likt en jag känner. M? 
  • 1omtänksam

    Varför håller du på den?  Jag är säkert inte den M du tror finns många såna. Men varför är jag då den du inte tror jag är? 


    Anonym (Z) skrev 2023-10-28 20:44:52 följande:
    Den håller jag på. Är du den M jag känner var du då verkligen inte den jag trodde. 
  • 1omtänksam

    Nä, nu får det räcka med alla mina romantiska drömmar och tankar på dig. Jag är ju dum i skallen som dessutom fortsätter att skriva om dig här och därmed låta dig få fortsätta bo i mig. Det är ju inte sunt och jag vill inte ha det så. Om du bara visste. 


    Det är ju så att egentligen bryr du dig särskilt om mig. Den där promenaden du själv föreslog, pratet om att du gärna tar en kaffe med mig. Inget var sant. För alla har ett val. Du valde bort mig. Vad jag inte fattar är varför du sagt du vill det ens? Sist vi pratade sa du vi kan väl ta ett glas vin nångång du och jag? För att sen plötsligt svara mig att du inte har tid och utrymme för mig. Varför säger du saker du ändå inte vill? Eller säger saker som du ändå inte menar? Är du en sån som bara hux flux slänger ur dig massa saker? Som du sen inte vill? Jag vet inte för jag känner dig inte så väl. 
    Nu orkar jag inte ta av min energi att ha dig jämt i mina tankar. Jag förstår att jag är lite förälskad i dig. Men det är så glasklart att du inte vill ha min vänskap ens. Synd. Jag hade sett fram emot långa djupa samtal, ihop med glada skratt och bådas tokigheter. Lysa upp lite närvaro. Jag ville vara öppen mot dig. 
     Men det är bara att inse. Du vill inte. Jag var inte så betydelsefull eller värdefull för dig. Så är det. Du låste den typ av relation vi hade. Vad det nu än var. 
    Jag kan inte hålla på och "tråna" efter någon som vänder sig bort från mig. Som väljer att inte vilja ha vänslao med mig. En ska inte låta sig plågas av relationer eller hur? 
    Så nu lämnar jag fakriskt dig. Vill du mig något, så vet DU vart jag finns och hur du kan nå mig. Du har både mitt mobilnummer och våra meddelanden på sms och messenger. 
    Jag kommer alltid att minnas dig. Ångrar inget utan menar varje ord av vad jag både sagt till dig, anförtrott; och alla ord jag skrivit till dig här på FL. 
    Jag hörde nånstans orden "Låt inte era hjärtan oroas. Det är inte förgäves." Tyckte det var fint på något sätt. 
    Det är lätt att oroa sig över saker här i livet. Vi våra hjärtan ska inte oroas. Jag tror det fanns en mening i att jag mötte dig och du mig. Saker kan inte alltid förklaras utan sker på djupare plan eller? 
    Jag är därför tacksam över att jag fick träffa dig. Kontakten vi fick. 
    Jag hoppas att du får mycket kärlek i ditt liv och närhet. (Det hoppas jag för oss båda) Helst av allt önskar jag att någon håller om dig när du behöver det som mest. Att du alltid får omtanke och respekt. (Vet att du inte alltid fått det och att du levt i mönster som upprepats. Samma för mig) hoppas att du kan vila hos någon där du känner dig som hemma och är trygg och glad med. Där du även sätter gränser och i det ser dig själv ännu bättre. Du är bra och fin! Förtjänar allt det bästa! Det vet du. 
    Precis som jag har skrivit om innan så kommer jag att sakna dig lite extra när julen är på väg. Men äveb nu på hösten.  Jag hade velat berätta för dig om mig och höra mer om dig. Är ju nyfiken på dig. Men nu får det räcka. Återigen du vet vart jag finns. Om du någon gång ångrar dig och kanske vill ta det där kaffet eller vin. 
    Take care! Kram 
    ❤️
  • 1omtänksam
    mumsis skrev 2023-11-02 21:08:33 följande:
    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Jag måste få vara ärlig och berätta nu. Sedan första gången vi träffades har jag tyckt bra om dig. Du är en underbar människa på alla sätt och jag är så glad över att vi har kommit nära varandra. Du är min bästa vän och jag tror att du känner likadant för mig. En liten grej som skaver är dock att jag ofta känner mig förälskad i dig. Dina kramar, ditt sätt att se på mig, våra samtal, våra skämt och vår jargong. Jag njuter så av att umgås med dig och jag blir till och med svartsjuk på din kille? Ibland försöker jag intala mig att det är en friendcrush, att jag är så otroligt glad och pirrig över att just du och jag har funnit varandra som vänner, men ibland undrar jag? Har aldrig blivit kär i en tjej förut. Men jag tror fan att jag är kär i dig. Och det plågar mig, vill absolut inte förlora dig som vän. Mem jag förstår ju att vi aldrig kan bli något mer. Ibland känns det som du är smått förälskad i mig med... Men det är kanske önsketänkande från min sida? Tycker så mycket om dig!


    Hej mumsis! 
    Väldigt fint skrivet! Tycker du ska berätta för henne :) Önskar att det var hon jag tänker på som hade skrivit så till mig. Hade varit fantastiskt. Men tyvärr. Hon har tydligt sagt att hon inte vill ha någon djupare kontakt. Att det inte riktigt finns plats för mig i hennes liv. Typ så. 
    Dock är vi vänner. Hon har sagt att hon vill ta ett glas vin, ta en promenad och en fika med mig. Så hon är på nåt sätt dubbel i vad hon säger och sagt. Det har gjort mig förvirrad såklart. Gjort att jag funderat ännu mer på alla dessa "varför" om du förstår. Varför säger man en sak men menar en annan? Är hon en sådan som bara slänger ur sig saker? utan att mena? 
    Dock har jag nu faktiskt gett upp att vilja utforska allt detta pirr som hon fick mig att känna, glädjen, den härliga positiva känslan hon fick mig att känna i mitt bröst. Minns även min egen vimsighet i hennes närhet. Hur jag fick för mig att hon kände samma. Åtminstone där och då. Vet inte om hon är rädd för något? Men hon är inte typen som annars är särskilt rädd av sig vad jag upplever. Tvärtom. Därför har jag tagit hennes ord på allvar (att hon inte har plats för mig osv) och respekterar henne. Hon verkar inte vilja ha mig i alls i sin närhet helt enkelt. 
    Kommer dock alltid att fortsätta fråga mig själv "varför". Varför hon säger en sak men menar en annan, varför hon verkar ha ändrat sig, eller varför hon hela tiden sköt upp fika och promenad. Var det för att hon var rädd för att visa sitt jag ännu mer än vad hon gjort? Var hon rädd för att jag inte skulle tycka om henne precis som hon är? Fick hon känslor hon kanske inte visste vad hon skulle göra av? Eller var rädd att berätta om, eller rädd att det skulle bli en konstigt situation? eller var hon rädd för att mista vår ganska nyfunna vänskap? (Eller vad det nu var och är. Hon verkar ju som sagt inte ens vilja träffas och hur ska jag kunna fortsätta att anförtro mig då? Om jag är lite som vemsomhelst random person för henne?) 
    Du hör ju. Alla frågor har faktiskt plågat mig. Men nu har jag alltså gett upp henne. Jag tänker att det är aldrig sunt att vilja ha någon som inte vill ha en tillbaks. En tid kanske det är okej, men inte en längre tid. Som människa är en värd ömsesidighet i alla typer av relationer. 
    Men jag kommer som sagt alltid att tänka på henne lite extra när julen närmar sig. Ja redan nu egentligen. Tycker mycket om henne.  Som jag skrivit om här tidigare. Kommer alltid att komma ihåg hur huden knottrades sist vi sågs. Den speciella värmen och närvaron och energin som blev i rummet. Hur hon såg mig i ögonen och hur blickarna möttes i något jag inte kan veta vad det var. Bara  känslan i min kropp. Känslan av något "rätt". Det fanns både ett pirr och en mysig avslappnad stämning i oss. Otroligt fint.  

    Det är 1 år sen snart och jag tror att den gången var den sista jag fakriskt såg henne IRL.... 
    Ursäkta om jag nu skrev mycket om mig här, men kanske kan det jag säger vara till någon nytta? vad jag vill säga till dig mumsig är: Om du känner så som jag gjorde (gör?) för henne du skriver om, (och det GÖR du  ju för du skriver så fint om både henne och känslan hon ger dig eller hur?) Så låt henne få veta. 
    Du har henne i din närhet, hon verkar tycka om att vara med dig, och du är nog fan förälskad i henne. Ni är vänner. Känslan kommer nog inte försvinna från dig. Pirret. (Som man inte känner för andra vänner bara den här människan) Så för dig misstänker jag att det blir att du kommer att känna förälskelsen varje gång ni ses. 
    Att inte få kunna ge utlopp för sina känslor är tufft. Kroppen mår tillslut inte bra av det. Vad har du att förlora om du berättar om att du nog fan är förälskad i henne? :) Tänk om hon känner samma? Att du inte inbillar dig det. Och OM hon inte visar sig känna samma för dig - ja då kan du iallafall få frid i att veta det?  Om hon är en bra vän så kan hon nog dessutom ta det bra... Vad tror du om det? 
    Så... Var inte som jag mumsis (=Feg) Våga vara modig och berätta för henne :) annars är du typ bara en omtänksam liten lort som jag haha  det vill ingen vara ;) skämt å sido. Men ärligt fastna inte i massa "varför- tänk". Kanske klarar du att vara ärlig mot din vän och faktiskt säga eller skriva det ärliga och fina som  du skrev här. 

    Jag uppmuntrar dig gärna till det. Håller tummarna att du ska våga berätta! 

    Lycka till! :) 
  • 1omtänksam
    Anonym (Golfbruden) skrev 2023-11-03 17:25:12 följande:
    Det låter som bekräftelsebehov helt enkelt. Hade hon velat träffa dig så hade hon gjort det. Det är inte särskilt schysst att låta dig hoppas och jag tycker att du ska se det för vad det var. Finns människor som beter sig så tyvärr, det beror på brister hos dom själva.

    Det du kan göra är att sätta stopp för sånt beteende genom gränssättning. Och sen hitta en annan som är värd din tid om du känner för det.
    Hej Golfbruden! 

    Tack för din klokhet!! Du har rätt I allt du skriver. Jag har insikten också. Önskar dig trevlig helg 😊
Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!