• 1omtänksam

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Anonym (SKEN) skrev 2023-11-26 22:02:19 följande:
    Jag tror du har rätt. Det bästa är att ta mod till sig och erkänna sina känslor. Om man får det bekräftat att det inte är ömsesidigt så blir det lättare att gå vidare istället för hoppas och tolka in något som inte finns där.
    Du skriver fint, jag minns att jag ofta tänkte, men sa aldrig, att den personen jag känner så starkt för är speciell och annorlunda. Personen särskiljer sig i tankesätt och i aura vilket ger ett så starkt intryck. Precis som för mig menade den du skriver om säkert så om dig också, det kanske är något annat som hindrar från att vara nära dig. 
    ,
    Ja, jag håller med dig. Bättre att veta än att hoppas på någon eller något. Är det inte ömsesidigt så blir och är det lättare att gå vidare precis som du skriver. Har du vågat ta mod till dig och berättat för den person du känner så starkt för och vars personlighet du besktiver på ett så fint sätt här? Hoppas! Eller finns det hinder? Varför isåfall?  Har du någon kontakt med personen? 

    Tack 🙏 Ja, jag tror du har rätt här med. Tror att personen faktiskt menade sina ord till mig. Det tror jag. Ögonen var varma och fina när detta sas. Det var dessutom i juletider förra året därför jag minns lite extra just nu. Dock tror jag inte det finns några hinder för personen. Tyvärr. Det verkar som att personen inte vill ha med mig att göra. Om det är tillfälligt eller inte vet jag inte. Det vet bara personen själv. Jag respekterar. Om hen vill ha någon som helst kontakt med mig vet personen hur jag kan nås. Jättelätt att ringa upp mig eller skicka några rader på messenger....
  • 1omtänksam
    Till x (hens namn) 
     
    Hej igen. 
    Jag är lite irriterad på dig nu. Men du kommer till mig än i mina drömmar och i mina dagliga tankar. Jag förstår inte varför. 
     
     Jag förstår att du förmodligen och nog är en person som lätt går vidare, rycker på axlarna, träffar andra, tar emot bekräftelse.  Tror att du avfärdar personer som vill dig väl och som bryr sig om dig på ett äkta sätt? Ja, iallafall upplever jag det så nu. Men jag kan givetvis ha fel. 
     
    Jag ville faktiskt och verkligen bli din vän och jag ansträngde mig för det också.  Det vet du. Men du kanske njöt av uppmärksamheten? Av att bli bekräftad? Var jag kanske ett tidsfördriv? För sen kom andra in, även människor som inte behandlade dig väl ibland, men du väljer att ge den/dessa av din tid ändå?  du vände mig ryggen helt. Nu vill du inte ens messa och läser inte ens det jag skriver. Känns riktigt jävligt  fakriskt. 
     
    Jag satt och lyssnade på dig och om ditt i nästan två timmar i telefon. Jag blev glad över samtalet och att du vågade öppna dig. Självklart trodde jag då att du släppt in mig i ditt liv, att du såg mig som en vän? Jag inte bara trodde det. Du skrev det också. Uttryckte hur glad även du var över samtalet. Att vi två förstod varandra på djupet. Självklart blev jag glad. Lika glad som när du själv glatt föreslog en kaffe med mig. Men när jag väl frågat om det igen, har du gång på gång skjutit upp och skyllt på annat,men alltid  skrivit att du ville. Flera gånger skrev du det. Varför gjorde du så? 
     
    Du gjorde mig ledsen.  Jag trodde ju på dig. På allt du sa. Så naiv är jag. Du berättade om dig och ditt liv, om bekymmer och frågor men bara då. Sen dess har du stängt mig ute. När jag skrev om mina relationer och hur jag levt och haft det genom åren fick jag inga frågor. 
     
    Brydde du dig om mig? På riktigt? Jag tror inte längre det. För om du hade gjort det, är min uppfattning att du inte plötsligt hade slutat läsa meddelanden, och slutat svara. Tvärtom hade man väl ringt eller messat och frågat hur jag mår? Om min jul osv (jag ska sitta själv och vara ensam denna jul, är inte riktigt van vid det, och jag är rätt ledsen och skör om du frågar mig) 
     
    Hade önskat att du var mer ärlig och inte gett mig hopp. Flera gånger sköt du bara upp allt. Kaffet du själv föreslog. På grund av det upplever jag att du bara sa allt utan att egentligen mena. Men du ska veta att jag saknar dig. Hade gärna träffat dig. 
     
    Jag påminns om dig extra som sagt på jul. Det var förra julen vi sist sågs. Då i annat sammanhang än privat.Nu har ett år nästan passerat. Inget blev som jag trott eller nånting. Varken med dig eller andra saker. Kanske är det så för dig med? Jag vet inte  Jag tänker inte fira någonting längre. Trots att jag faktiskt  borde ha firat vissa saker. 
     
    Jag undrar så hur du egentligen mår? Jag vet inte om du mår dåligt i din själ, eller om du faktiskt är lycklig? 
  • 1omtänksam
    Forts. 
     
    Jag undrar så hur du egentligen mår? Jag vet inte om du mår dåligt i din själ, eller om du faktiskt är lycklig? 
     
    Undrar om du undviker mig av egen vilja eller om det finns något annat underliggande? 
     
    Vill eller vågar du kanske inte träffas för att du är rädd att komma för nära? Rädd för mina frågor? Rädd för att känna sådär? Rädd för att utforska? Rädd för att ha fel? Göra fel? Rädd för att se mig i ögonen? känna skön energi? Eller är du helt enkelt trött på mig? Var jag bara en i mängden? Av massa bekräftelser?  
     
     
    Egentligen blir jag inte klok på hur jag ger dig av min tid, med tanke på vad du nu gör mot mig, du väljer bort mig i ditt liv.  Jag respekterar dig. Men i mig gjorde du ett stort avtryck. Du hade nåt speciellt. Något  som jag blev väldigt glad av. En fin och kärleksfull energi. Du lyste liksom upp. Du pratade dessutom om vissa saker som inte alla gör. Du har ett härligt skratt och jag tycker om din personlighet. Minns dig helt enkelt så. 
     
    Dock. Tänker inte skriva eller öppna mig igen för någon på samma sätt som jag gjorde med dig. Har har nu lärt mig något. Någon slags läxa. 
     
    Vågar inte lita på någon jag inte riktigt känner en gång till. Jag har sänkt min blick och är inte lika öppen längre. Min kropp känner av det. Jag tittar inte längre tillbaka om jag märker att någon söker min blick eller vill prata med mig.  Kommer att ha svårt eller inte riktigt tro  på om någon jag inte känner såväl vill träffas om inte ett datum och plats bestämms. 
     
    Orkar inte finnas där för människor som bara verkar vilja "ha nåt" av mig. Orkar inte lyssna hela tiden om jag inte själv också kan bli buren någon gång. Att vi bär oss omlott och lyssnar på varandras liv i en ömsesidighet. Om du förstår hur jag menar? 
     
    Nu är det jul igen. 
    Ja, nu är det jul igen. 
    Gläns över sjö och strand. 
     
    Natt över sion. 
    Ser du stjärnan I det blå? 
    Allt du önskar kan du få. 
     
    Jag hörde mina fotspår knastra i snön, såg en solglimt sakta sakta letade sig fram mellan husen. Ljuset kämpade. Går på sparlåga. Känner du det? Känner vi det? Ljuset.... 
     
    Någon hade ritat ett hjärta i snön. Vackert. Du kommer till mig i mina drömmar och du är i mina tankar. Känner att du nte mår bra nu? Känner med dig..Önakar jag kunde få ge dig en kram. Att jag fick  hålla om dig..Hårt och länge i min famn. Tysta och utan ord. Tror du hade behövt det nu. 
    Fan.  Jag blir inte klok på allt. 
     
     
    Kram & God ❤️
  • 1omtänksam

    Jag firar ensam ikväll. Skål! Jag fixade det!  Känns faktiskt rätt skönt. O sen firar jag med vänner under nyår. Dom vill gärna fira det jag klarat av.. Du skiter I vilket så... Du har visat vem du är och att du inte bryr dig ett skit om mig. Så hejdå. Ta hand om dig. Du bara drev med mig om alla ord  om hur speciell och vacker själ jag var. Lycka till med han som fakriskt gör dig illa. En dag kanske du vaknar upp och behandlar människor bättre. Jag var inte värd att bli vänd ryggen till. Jag lyssnade på dig. Hejdå. 

  • 1omtänksam
    Monsoon skrev 2023-11-26 22:35:03 följande:

    Jag saknar dig dina mess din närvaro och din röst. Jag saknar dina ögon . Och jag saknar det kaffet som vi aldrig tog. Men jag förstår, att jag är för mycket äldre än dig, att omständigheterna... Hade du svarat på mina mess i tid, snabbare och oftare, hade du varit stabil i ditt intresse och sett till att träffen blev av ... Då hade nåt hänt .  Men nu .... Kan jag inte prata eller messa mer


    Hej. 
     
    Känner med dig. Saknaden du beskriver kring den här personen. Vet själv hur det känns att sakna.  
     
    Samtidigt tycker jag du lägger över allt ansvar på den du saknar när du skiver så som du gör? "Om bara hen hade gjort så eller så" men om du själv verkligen ville ta det där kaffet med personen, hade inte du själv också kunnat messa och föreslå en kaffe? Om du saknar en person så mycket, dennes  persons röst, ögon och person, vad hindrar DIG från att fråga om en kaffe? Vad hindrar DIG från att messa och säga att du saknar hen? Att du tycker om hen? 
     
    Vad jag vill ha sagt är att om en verkligen vill något så tror jag att en gör det? Inte bara sitter och väntar på att den andre ska ta initiativ?  
     
    Själv tog jag initiativ och försökte flera gånger få till det där kaffet (som dessutom  hen själv föreslagit hen gärna ville, men varje gång jag frågade kom undanflykter)  Därför tror jag mig veta att  om en verkligen vill så gör man.  Annars är allt bara tomma ord som egentligen inte menas eller betyder något alls. Samma sak att säga att någon är "speciell" och annorlunda och fin osv och sedan ändå inte  vilja träffa personen?  
     
    Min läxa är att jag äntligen fattat att människor faktiskt kan ljuga. Medvetet som omedvetet. Människor kan även vilja ha saker av mig, dvs min uppmärksamhet  "för stunden" och vara väldigt förtroliga, för att sedan helt plötsligt göra mig osynlig och totalt ovälkommen i hens liv. Ett  sådant "svajigt" beteende skadar och gör faktiskt ont. Även om det kanske inte är illa menat. 
     
    Vad jag tänker med mitt svar här till dig,  är att både vänskap och kärlek bör vara i en ömsesidighet? Ett ge och ta. Det ska inte vara fråga om någon slags "enmans dragkamp" att en av personerna blir ständigt sårad, olycklig och ledsen osv. 
     
    Jag vill  uppmuntra dig till att höra av dig till den du saknar. Livet är kort. Men om du märker att det inte finns det minsta intresse för dig, eller om det kanske händer som med mig, så gå vidare. Du är värd bra och sunda relationer oavsett form.
    Precis som alla andra.

    God jul och  ta hand om dig ::) 

  • 1omtänksam

    Till era alla här på FL:
    Önskar er alla en riktigt fin jul ❤️ 

    Om någon sitter ensam och vill eller behöver prata (vet att julen kan vara jobbig för många och förknippat med allt annat än gemenskap och frid) så finns jag här. Drt går att skicka meddelande till mig privat eller skriva här  i forumet.. Svarar i den mån jag kan dock eftersom  jag tyvärr  ligger nerbäddad sjuk. Men jag finns här och säkert många med mig här på FL 🙏 kram 

  • 1omtänksam

    Hej. 
    Hoppas du får ett fint nyår. Med många skratt och kärlek. Jag önskar dig det bästa. 


    Året som varit har varit både bra och dåligt. På samma gång. Jag är glad och stolt över saker som gjorts. Tacksam. 
    Vet inte hur 2024 blir - Men hoppas faktiskt att det blir bra för oss båda två. Fattar att du har historier som gör det svårt att lita på andra. Med all rätt. Du hade skäl förstår jag. Men jag tillhör inte den historien. Jag skulle aldrig göra dig ont. Jag ville väl. Jag brydde mig och bryr mig ännu om dig. Du kan lita på mig och jag vet att du gör det också. 
    Trots att jag är yngre än dig bär jag på en stor visdom (precis som du) jag kan mycket om livet, genom mina egna erfarenheter och är en stor människokännare (precis som du) Stark intuitin (precis som du) Du gjorde ett väldigt stark intryck på mig. 
    Fanns och finna ett sånt starkt lyse över dig. Din aura och din person. Du är också annorlunda och speciell. Upplever dig som väldigt varm, rolig, spännande och driven person. Du är vacker. Dina ögon och din blick. Utstrålningen och karisman. Blev nog lite förälskad i dig. Eller så har vi på något sätt mötts i något tidigare liv. Vad vet jag? 
    Synd att jag inte fick nån plats i ditt liv. Du vill inte det eller vågar du inte? Oavsett: Vi ses nog aldrig mer du och jag. Ödet (och du?) verkar vilja något annat. Från mitt hjärta önskar jag dig all lycka. Ta hand om dig & gott nytt år :) 
    🤩💫🤗⚡️✨🥂
  • 1omtänksam
    Nattatankar.

    Det är ju lätt att hoppas eller lura sig själv att någon man tycker om skriver om en här. Eller hur? Hur stor är sannolikheten liksom? Flera gånger har jag dock tänkt att hen faktiskt läser här. Men sen ändrar jag mig. Det är nog inte personen ändå. 
    Känner väl även att jag egentligen är för gammal för att hålla på och "tramsa" (men hur kan känslor vara tramsiga egentigen?) genom att skriva anonymt på ett forum till hen. Men det är ändå skönt att kunna skriva av sig. Men nu  skriver jag nog mina sista tankar till hen här. 
  • 1omtänksam
    från min sida? Gjorde vi varandra vimsiga? Blev vi lite tagna av närvaron? energin i rummet? Jag vet inte. Du är iallafall väldigt fin och den uppfattningen om dig och din personlighet har jag haft hela tiden. 
    I efterhand har jag även fått bekräftat att vi båda har varit med om saker i livet som skakat om oss. Vet du blivit lurad och bedragen flera gånger. En historia som nog är svårt att bära. Men vet du. Jag tillhör inte den historien. Jag vill dig inget illa. Jag tillhör inte dom människor som dunstrar fram och som sårar och gör illa i relationer. Jag försökte visa dig det. Jag vet att du litar på mig såsom jag litar på dig. Men ändå blev det som det blev. Det är så synd. 
    Redan första gången jag såg dig så tyckte jag att det var något speciellt med dig. Jag tänkte i mitt huvud vilken fantastiskt vacker människa. Dina  fina ögon och hur du var som person.  Jag har ingen aning om vad du tänkte när du första gången såg mig? Vad tänkte du?  Eller kanske tänkte du inte alls? 
     
    Är har nu gått nu och jag har utvecklats väldigt mycket.  Jag pratar gärna känslor och jag är inte så särskilt rädd. Men om jag får stå ensam och själv dra lass i att fånga din uppmärksamhet så blir jag bara ledsen. Jag tycker om dig men ogillar att jag inte kunde läsa av dig.  Men så tänker jag att jag kanske  var svår för dig att läsa av? Jag är säkert det. Jag tror ibland att jag visar känslor bra men i efterhand förstår jag att jag nog inte alls är så bra på att visa vas jag känner och tänker...Klandrar mig själv då och tänker att jag inte är bra. Jag får svårt att tycka om mig själv då.  Jag vet inte vad jag ska göra av dig och min känsla av dig. Du är fin. Jag ville gärna lära känna dig mer.
     
    Det pirrade alltid  lite extra i magen när jag såg dig. Det gjorde det verkligen. Du är en spännande och intressant människa. En vacker själ. Jag önskar verkligen att jag själv kunde berätta. Säga detta till dig personligen. Precis som det var och är. Men jag vågar fakriskt inte. 
     
    Önskar att du kunde be om en fika igen. Jag vågar inte fråga eftersom jag känner mig ivägen eller att jag stör dig. Du svarade mig inte sist. Så vill du och känner du något för mig, hör av dig. Eller säg något konkret till mig här kanske? Så jag förstår. Och oavsett vad som händer eller kanske inte händer alls så bär jag ändå med mig känslan av att jag ändå fick vara med om dig. Om än i ett annat sammanhang som kanske även gjorde det svårt att uppfatta känslor och energier? Oavsett: Hoppas du, likt mig, kommer att få må bra, och känna dig fri och lycklig. Att du får uppleva äkta kärlek och närhet ❤️ 
Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!