• Anonym (at your service!)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Ibland vill man säga ett par sanningens ord till någon fast av olika anledningar låter man bli.
    Man vill men vågar inte. Man både vill och vågar men vet att det får (eller kan få) konsekvenser som man inte är beredd att ta. Eller som i mitt fall-man saknar personens kontaktuppgifter och vet inte riktigt vart man ska göra av alla tankar och känslor. Någonstans måste det ut!  

    Så, vill du som jag skicka ett sms eller mail till någon som du kanske är hemligt förälskad i, till någon du saknar, någon du är arg på, en avlägsen vän, din sambo, din kusin, Fredrik Reinfeldt eller vem som men utan att outa dig till personen ifråga och utan att behöva ta konsekvenserna av ditt handlande, skriv ditt sms/mail i denna tråd och jag kan nästan garantera dig att det kommer att kännas bättre efteråt. Självklart får man vara anonym och man väljer själv om man vill berätta här i tråden till vem meddelandet är.  

    Jag börjar.

    Sms till mitt ex vars telefonnummer jag inte längre har: 

    "Undrar hur du mår och vad du gör. Kan inte sluta tänka på dig. Saknar dig så det gör ont och vill ha dig tillbaka. Tror jag. Åtminstone just nu. /Ditt ex "

    Din tur. Kör hårt! Skrattande    

  • Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
  • Anonym (strumpan)

    Till Martin, ett gammalt x:

    Nu har jag bildat familj och köpt hus i en annan stad långt från dig, med en man som är totalt olik dig.
    Vi har det inte alls bra och kommer förmodligen att gå isär inom kort.

    Av någon anledning så dyker du ibland upp i mitt huvud. Allt oftare och oftare faktiskt.
    Jag har absolut inga känslor kvar för dig. Vill inte försöka igen.
    Vi gjorde väll slut för ca 7 år sedan. Men minns du att vi fortsatte att vara KK ganska länge efter det?
    Du flyttade till sthlm/södertälje och började plugga men när båda var frustrerade så var vi tvungna att träffas, även om det var mitt i natten och det kunde bli en sjukt, svindyr taxiresa

    Du ringde för några månader sedan till min mobil och min sambo svarade.
    När jag fick luren och hörde din röst gick det en våg igenom hela kroppen.
    Efter en stunds ströpratande så frågar du om du fick spruta medans du hörde min röst!
    Ganska fräckt, och modigt av dig att ringa med den avsikten när vi inte hörts på så länge dessutom!

    När jag nu tänker på dig så skenar fantasin iväg. jag undrar hur du ser ut idag... jag undrar om du är lika dominant, vilket jag antar att du är, och lika lång och stilig, Vi är lika gamla, 29 år idag, du har säkert bara blivit ännu snyggare. I min fantasi är vi på en fest nånstans... Våra hungriga blickar möts hela tiden och vid ett tillfälle, kanske i hallen, när inte de övriga gästerna ser, trycker du upp mig mot väggen i ett stadigt grepp, får in handen innanför min tröja och våra läppar möts. Sedan slutar fantasin på olika vis....

    Jag tror, helt säkert, att nån gång inom en tioårsperiod kommer ödet att föra oss samman igen, kanske bara för en endaste natt till, och det kommer vara fantastiskt.....igen...  

  • Anonym (Tjej)

    Svar till annabell inlägg 214 Ja du har rätt, jag säger upp vår vänskap pga hennes personlighet. Jag har tröttnat på att vara där för henne hela tiden. Hon är en energitjuv och att umgås med henne ger mig ingenting längre. Jag står inte ut med hennes personlighe; hon är i centrum av världen, allt kretsar kring henne och allt är svart eller vitt, inget mittemellan. Men jag förstår inte riktigt hur du får det till att jag skulle hata en kategori av männsikor? Jag har en massa vänner med olika sexuella läggningar och som kommer från olika länder, har olika bakgrund och jag om någon propagerar för allas lika värde. Anyway, tråden är inte till för att komma med negativ kritik om andras inlägg så släpp diskussionen.

  • Anonym (Din om du vill)
    Anonym (nyfiken) skrev 2011-10-24 14:36:40 följande:
    Jag skulle vilja kontakta min första stora kärlek, vi var tillsammans i 1½ år i gymnasiet, och har inte sett eller hört av varandra sen studenten. (då var det alltså slut mellan oss, när vi tog studenten) Det är 16 år sen!

    Jag har tänkt på honom en hel del under de här 16 åren, vi hade en sån himlastormande, passionerad (och konfliktfylld!) kärlek. Jag har försökt googla honom, men han har ett vanligt namn, och det kommer upp massor med träffar. Däremot har jag hans pappas nr, han bor kvar på samma adress.. Så jag har ju alltid den vägen att gå OM jag nu skulle våga! Men jag vet inte ens vad jag vill säga? Skulle jag nu ha killens mobilnr skulle det bli något i stil med:

    "Hej! Det är (mitt namn). Det var länge sen! Jag har tänkt på dig, och undrar vad du gör nu? Vi gick skilda vägar och har inte mötts någon gång under dessa 16 år! Jag är bara nyfiken! Det skulle vara kul om du hörde av dig" 
    Varför inte göra ett försök? Kan du hans födelsedag? så har jag ett tips! Gå in på birthday.se och sök på honom där. Du kan även se om han bor ihop med någon där.... Tänk på att han kanske inte är som du minns honom om du kontaktar honom igen. Lätt att bli förälskad i bilden man minns, när man inte längre känner personen i fråga.

    Har du tips om min lilla angelägenhet... så får du gärna säga till... Vågar inte riktigt skicka honom brevet, han kan redan leka med mina känslor alldeles för lätt! 
  • Anonym (<3)

    Till mitt ex
    "Saknar dig så mycket trots att jag har en ny familj. Förstår att jag tagit fel beslut men får leva med det nu. Älskar dig."

  • Anonym (Förra livet...)

    Till M: Tycker du att det är jag som ska ha ansvaret att ta upp kontakten efter att du strulade med min pojkvän som jag varit tillsammans med i 8 år? Hur kul tror du det kändes att en gammal kompis som man delar nästan hela sin umgängeskrets, och stora delar av sin vardag med, går bakom ryggen på en?

    Du var extra gullig mot mig (trodde jag) men egentligen var du skenhelig och snackade skit den sista tiden. Du gjort mig sårbar och såg till att jag var för knäckt för att själv orka prata med "våra" vänner. Jag hade ju inte tid heller att ta hand om mig själv, jobbsituationen krävde att jag bara åt och sov när jag var hemma. Jag har ju flyttat nu, kändes inte riktigt lajbans att bo kvar eftersom du hade flyttat in i samma trapphus som jag.... vännerna kan du "få", alla utom en iaf, henne hoppas jag på att få fortsätta att låna.

    Jag mår fortfarande dåligt för det här och har svårt att förstå att någon man känt så länge kan vara SÅ självcentrerad och bara bry sig om sitt eget skinn. Det har gått snart två år och vi sammanstöter ibland men du har fortfarande inte erkänt vad du gjort eller sagt förlåt.

    Jag hoppas trots allt att du har det bra, du har ju snart två barn, men jag kan ofta önska att vi inte bodde i samma stad, hatar att stöta ihop med dig =( Det stjäl energi att bli påmind om dig och att behöva låtsas att jag inte bryr mig.

    //S

  • Anonym (nyfiken)
    Anonym (Din om du vill) skrev 2011-10-24 14:43:23 följande:
    Varför inte göra ett försök? Kan du hans födelsedag? så har jag ett tips! Gå in på birthday.se och sök på honom där. Du kan även se om han bor ihop med någon där.... Tänk på att han kanske inte är som du minns honom om du kontaktar honom igen. Lätt att bli förälskad i bilden man minns, när man inte längre känner personen i fråga.

    Har du tips om min lilla angelägenhet... så får du gärna säga till... Vågar inte riktigt skicka honom brevet, han kan redan leka med mina känslor alldeles för lätt! 
    Ja jag kommer ihåg hans födelsedag! Ska kolla upp det, tack för tipset!

    Jag vill alltså inte bli tillsammans med honom igen, jag har sambo och barn och det har säkert han också. Jag är bara.. nyfiken. De flesta andra ex eller barndomsvänner stöter man ju på någon gång, eller hör från bekanta vad de gör nuförtiden. Men han han är som uppslukad av jorden! Han kan ifs bo utomlands eller.. ha dött.. den tanken har faktiskt också slagit mig. 
  • Anonym (vill)

    Till min älskade sambo:

    Gå ner på knä och fria, du vet att jag vill. Och jag älskar dig över allt annat!!

  • Anonym (MEL)

    Jag skulle vilja sms:a min killkompis som jag hade nåt på G under hela våren, men efter vissa händelser i våra liv så har vi inte haft kontakt nu sedan i juli

    "Hej! Jag saknar dej så fruktansvärt mycket.
    Jag menade faktiskt allvar med "oss" och jag hoppas att du åxå gjorde det?
    Egentligen så ville jag bara skriva att jag önskar att du vore här med mej och gjorde mitt liv sådär underbart igen.
    Kram"     

  • Anonym (ha!)

    Till exet:

    "Jag saknar dig ibland och ångrar att det tog slut mellan oss, för vi hade verkligen fem fina år och du var min bästa vän. Vi hade så himla kul ihop!
    Ibland tänker jag på hur det skulle vara om vi blev tillsammans igen, men kommer då ihåg alla gånger du tryckte ner mig och var galet svartsjuk, all drama i din familj och även hur svartsjuk jag ibland var.

    Jag hoppas i alla fall att du mår bra trots allt, att du lever ett lyckligt liv och att jag inte krossade hela din värld när jag helt plötsligt bara gjorde slut. Jag fick panik.
    Idag inser jag att jag bara behövde lite tid för mig själv, utan all stress och press.
    Förlåt för att jag var en sån surkärring i slutet! Det var nog bara mitt sätt att försöka få lite distans mellan oss..
    Jag önskar att vi fortfarande kunde vara vänner. Eller i alla fall bekanta."

  • Anonym (vanligt namn)

    Till en vän som jag inte längre har kontakt med:

    "Jag drömmer om dig på nätterna. Att vi är vänner igen. Jag är glad för din skull att du är gift och att du snart ska få ditt första barn. Jag är glad för att våra barn kommer vara födda samma år för jag tänker att om vi någon gång i framtiden faktiskt återupptar kontakten som vänner så kommer vi ha mycket att prata om. Jag önskar dock att jag kunde få finnas där för dig under den första snurriga tiden som förälder men jag vet att det inte kommer bli så. Jag vet inte om du någonsin tänker på mig. Du svarade inte på det lilla grattismeddelandet jag skickade på facebook men det faktum att du skickade en "poke" tillbaka tolkar jag som att du inte helt har glömt mig. Jag vet inte om vi skulle kunna bli vänner igen. Kanske har vi båda förändrats för mycket. Åt olika håll, i olika länder. Kanske har du inte förändrats alls och kanske skulle jag uppfatta dig på samma sätt som för 2 år sedan. Rädslan för att igen bli sårad hindrar mig från att ta kontakt. Men du fattas mig. / your sis"

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!