• Anonym (at your service!)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Ibland vill man säga ett par sanningens ord till någon fast av olika anledningar låter man bli.
    Man vill men vågar inte. Man både vill och vågar men vet att det får (eller kan få) konsekvenser som man inte är beredd att ta. Eller som i mitt fall-man saknar personens kontaktuppgifter och vet inte riktigt vart man ska göra av alla tankar och känslor. Någonstans måste det ut!  

    Så, vill du som jag skicka ett sms eller mail till någon som du kanske är hemligt förälskad i, till någon du saknar, någon du är arg på, en avlägsen vän, din sambo, din kusin, Fredrik Reinfeldt eller vem som men utan att outa dig till personen ifråga och utan att behöva ta konsekvenserna av ditt handlande, skriv ditt sms/mail i denna tråd och jag kan nästan garantera dig att det kommer att kännas bättre efteråt. Självklart får man vara anonym och man väljer själv om man vill berätta här i tråden till vem meddelandet är.  

    Jag börjar.

    Sms till mitt ex vars telefonnummer jag inte längre har: 

    "Undrar hur du mår och vad du gör. Kan inte sluta tänka på dig. Saknar dig så det gör ont och vill ha dig tillbaka. Tror jag. Åtminstone just nu. /Ditt ex "

    Din tur. Kör hårt! Skrattande    

  • Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
  • Anonym (ny här)
    Anonym (Till alla) skrev 2013-09-27 07:14:05 följande:
    Bestäm dig någon gång. Du kan inte säga en sak om något igår och sen helt ändra åsikt idag och dessutom släppa bomben kl 6 på morgonen. Jag har tillräckligt mycket att tänka på! Tack för att du ger mig ännu en sak jag måste känna mig stressad till. Jag vill inte ha en jävla blåslampa riktad mot mig. 

    Och vad vill du med oss egentligen? Vi har tappat bort varandra. Vi är inte längre älskare, vi är vänner. Du verkar inte ens vilja vara nära mig, du vill bara när inte jag har lust. Jag orkar inte behöva kämpa såhär mycket längre för något som uppenbarligen inte funkar.
    I vilket fall som helst fick du mig att känna ännu större hopplöshet. Allt kommer att skita sig enligt dig och du vill "sparka ut mig". Igen. För det gick ju så bra att hitta boende sist......  Alla saker du sa imorse sårar. "En vanlig människa hade gjort såhär" "Jag tjänar mina egna pengar" . Du tycker alltså att jag är ett fail. Fine, det är du också. Kolla dig själv i spegeln för fan! Vem var det som betalade alla dina jävla räkningar ett helt år?! Har du totalt glömt bort det?! Vart finns omtanken? Vart finns kärleken? Jag får inte ens en kram/puss när du drar till jobbet längre. Du är bara sur och smäller igen dörren. 4 dagar i veckan.
    Tack för att du förstört min dag.  
    Då har du fått bevis nu för att man kan inte köpa kärlek , även om du var gullig att betala allt åt persoonen .
  • Anonym (Till alla)
    Anonym (ny här) skrev 2013-09-27 10:41:59 följande:
    Då har du fått bevis nu för att man kan inte köpa kärlek , även om du var gullig att betala allt åt persoonen .
    Kommentera inte något du inte vet ett skit om. 
  • tragisktmensant

    Kära plastsvägerska,

    Det gör mig ledsen att du inte vågar prata med mig om saker som du anklagar mig för. Det gör mig ledsen att du låtsas som ingenting när vi väl ses. Det gör mig ledsen att min man inte vill ummgås med sin familj för att du/ni gjort som ni gjort. Det gör mig ledsen att vårt barn aldrig kommer att få känna sina "kusiner" och träff mycket av sin familj väldigt sällan. Då jag känner att den sidan av familjen har valt att inte ummgås med oss heller. Det gör mig ledsen att du knappt hälsar. Det gör mig ledsen att ni inte kommer över längre. Det hela gör mig bara väldigt, väldigt ledsen. För jag tyckte enormt mycket om er allihop och jag vet att det aldrig kommer att lösa sig då du ignorerar mina försök till kontakt.

    Ledsen svägerska

  • Anonym (e 4)
    Anonym (Till alla) skrev 2013-09-27 11:56:16 följande:
    Kommentera inte något du inte vet ett skit om. 
    Sluta spamma.
  • Anonym (Till alla)
    Anonym (e 4) skrev 2013-09-27 12:13:24 följande:
    Sluta spamma.
    Spammar jag? Lär dig läsa idiot.
  • Anonym (ny här)

    Nu vad det ta mig fan droppen din sista potatis är grävd ..... Ashole.

  • Anonym (ny här)
    Anonym (ny här) skrev 2013-09-27 14:48:13 följande:
    Nu vad det ta mig fan droppen din sista potatis är grävd ..... Ashole.

    Du fattade fortfarande inte att din potatis är Slut , du är inte välkommen hem mer inse det ska jag anmäla dig för du vägrar acceptera tvång och stalking .
  • Anonym (ny här)

    Eller frysa ut dig din satans vidriga äckel till du inte pallar trycket.

  • Orcha

    Nu kan alla "nya här" skapa en egen tråd eftersom de "nya" inte känns så "nya" här längre och dessutom förstör en tråd de inte behöver sabba, liksom.
    HAJJA?


    I UK åker jag i en väldigt high fart. Här hemma småpyser jag mest...
  • Anonym (lona)
    Orcha skrev 2013-09-27 23:38:19 följande:
    Nu kan alla "nya här" skapa en egen tråd eftersom de "nya" inte känns så "nya" här längre och dessutom förstör en tråd de inte behöver sabba, liksom.
    HAJJA?
Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!