• Anonym (at your service!)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Ibland vill man säga ett par sanningens ord till någon fast av olika anledningar låter man bli.
    Man vill men vågar inte. Man både vill och vågar men vet att det får (eller kan få) konsekvenser som man inte är beredd att ta. Eller som i mitt fall-man saknar personens kontaktuppgifter och vet inte riktigt vart man ska göra av alla tankar och känslor. Någonstans måste det ut!  

    Så, vill du som jag skicka ett sms eller mail till någon som du kanske är hemligt förälskad i, till någon du saknar, någon du är arg på, en avlägsen vän, din sambo, din kusin, Fredrik Reinfeldt eller vem som men utan att outa dig till personen ifråga och utan att behöva ta konsekvenserna av ditt handlande, skriv ditt sms/mail i denna tråd och jag kan nästan garantera dig att det kommer att kännas bättre efteråt. Självklart får man vara anonym och man väljer själv om man vill berätta här i tråden till vem meddelandet är.  

    Jag börjar.

    Sms till mitt ex vars telefonnummer jag inte längre har: 

    "Undrar hur du mår och vad du gör. Kan inte sluta tänka på dig. Saknar dig så det gör ont och vill ha dig tillbaka. Tror jag. Åtminstone just nu. /Ditt ex "

    Din tur. Kör hårt! Skrattande    

  • Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
  • Anonym (yay :))

    Men kan du sluta banka i väggar och gå med dina förbannade JÄVLA HÄLAR i golvet?!?!?! Klockan är för fan kvart över 12, en jävla måndag!! Gå och lägg dig eller nått, eller MÅSTE du absolut storstäda nu?!

    Ghaaaa fyfan kan du bara sluta göra så förbannat jävla mycket ljud ifrån dig på natten?!

    Jag vill seriöst bara gå och ge dig en jävla smäll nu! Jag har migrän och jag är TRÖTT! jag ska upp klockan 6 imorgonbitti! Jag skulle hellre bo med en arbetslös soffpotatis som spelar deathmetal till klockan 3 på natten i surround systemet än att höra dig, din jävla klappersko-kärring.

  • Anonym (df)

    hej.du är bara för söt.älskar ditt örhänge på ena örat.ett örhänge har aldrig suttit så sexigt på en kille..varför hur du inte av dig?

  • paxi

    Tänk om du visste hur mycket jag gillar ditt sätt och din personlighet. Mer än andras.  vad känner du? Inbillar jag mig allt? Känner du nåt för mig? Det tog ett tag innan jag själv förstod. Att jag fallit. För dig som inte är fri. och dessutom tjej...du är fantastisk. Helt underbbar. vill ha dig. vara med dig. Se in i dina ögon och höra dig berätta om din dag. ditt liv.

  • Anonym (yay :))

    Varje dag utan dig är en kamp för livet. Min lilla älskade.. hur ska detta sluta?

    Hjärtat blöder, hjärnan förtränger, och själen försvinner bit för bit. Finns det någon gud- så hjälp mig nu!! Hjälp OSS!

  • Anonym (yay :))

    Ni säger alla att jag är kall, empatilös osv..

    Men säg mig, hur skulle ni må i mina skor? Skulle ni ens leva?

    Jag återkommer alltid till helvetet. Om och om igen. Varje eviga dag. Och ni tror att jag ska kunna behålla en glad och pigg front.

    Driver ni med mig?!

    Jag går här, dag ut och dag in, med den största sorgen en kvinna och förälder någonsin kan bära, och ni kallar mig BITTER?!

    Nä, jag är INTE bitter!! Jag är trasig. sårad, uppriven, utlämnad, och framför allt trött.

    Jag är trött på att vara hatad, trasig, ensam och ledsen. Ni däremot har ingen som helst rätt att kalla mig olika öknamn. Vad finner ni för frid av det?

    Jag är ung, och har redan gått igenom en livstids sorg. Jag har all rätt att sätta mig här,stänga in mig, och inte bry mig längre.

    Så sätt era fastväxta träskor i någon annans rövhål, jag har inte plats för era fötter med all skit jag måste ta hand om.

  • BSBS

    Pls.

    Jag är galen.

    Inte du.

    Du är perfekt.

    Precis som du är.

    Finare får man verkligen leta i alla världens hörn efter.

    Och jag är ledsen för allt.

    Massa värme och kärlek till dig

    Puss och sov gott/

    Miss Chaotic

  • Anonym (df)

    Idiot. Vad är det du vill egentligen ? Kan inte du vara lite tydligare så att det blir lättare för mig att förstå om du är intresserad eller ej ? Och om du nu inte är det, kan du vara snäll och gå bort från mina tankar ?!

  • Anonym (Raring)

    Jag är hopplös... Jag saknar dig vansinnigt mycket. Jag ångrar min kontakt med dig för jag vet inte hur jag ska glömma dig. Skulle vilja träffa dig, bara en endaste gång och röra vid dig, krama om dig och prata om allt. Du finns i mitt hjärta för evigt

  • Anonym (Till D)

    "Hoppas du får en bra vecka underbara. Tänker på dig en hel del, faktiskt...och ibland, eller ganska ofta, kommer jag på mig själv att jag saknar dig. Det är lite "märkligt". Sov så gott!"

    Sjukt kluven om jag skulle våga skicka detta, sjukt rädd att stöta bort honom.

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!