• Anonym (at your service!)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Ibland vill man säga ett par sanningens ord till någon fast av olika anledningar låter man bli.
    Man vill men vågar inte. Man både vill och vågar men vet att det får (eller kan få) konsekvenser som man inte är beredd att ta. Eller som i mitt fall-man saknar personens kontaktuppgifter och vet inte riktigt vart man ska göra av alla tankar och känslor. Någonstans måste det ut!  

    Så, vill du som jag skicka ett sms eller mail till någon som du kanske är hemligt förälskad i, till någon du saknar, någon du är arg på, en avlägsen vän, din sambo, din kusin, Fredrik Reinfeldt eller vem som men utan att outa dig till personen ifråga och utan att behöva ta konsekvenserna av ditt handlande, skriv ditt sms/mail i denna tråd och jag kan nästan garantera dig att det kommer att kännas bättre efteråt. Självklart får man vara anonym och man väljer själv om man vill berätta här i tråden till vem meddelandet är.  

    Jag börjar.

    Sms till mitt ex vars telefonnummer jag inte längre har: 

    "Undrar hur du mår och vad du gör. Kan inte sluta tänka på dig. Saknar dig så det gör ont och vill ha dig tillbaka. Tror jag. Åtminstone just nu. /Ditt ex "

    Din tur. Kör hårt! Skrattande    

  • Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
  • HåkanHjulhålt

    Det var jag. Det var jag som dödade Palme.

  • Anonym (Pitbullskines)
    HåkanHjulhålt skrev 2014-05-31 21:01:55 följande:
    Det var jag. Det var jag som dödade Palme.
    Det där är ganska smart sagt om det nu var du, eftersom ett erkännande ofta ses som ren lögn när det sker helt öppet och oblygt.

    Får jag fråga vad du hade för motiv?
  • HåkanHjulhålt
    Anonym (Pitbullskines) skrev 2014-05-31 21:07:28 följande:
    Det där är ganska smart sagt om det nu var du, eftersom ett erkännande ofta ses som ren lögn när det sker helt öppet och oblygt.

    Får jag fråga vad du hade för motiv?
    Motivet för min del var att jag var drogberoende och fick en ganska stor bunt med pengar för det.
  • Anonym (prutt)

    Jag vill så gärna komma och släppa en prutt ditt sovrum, men jag är så rädd att jag bajsar på mig istället. Vill du ligga med mig ändå?

  • du du

    du bryr dig inte och har aldrig gjort det, fattar det nu. allt du ville ha var bekräftelse. så sluta säg, skriv att du tänker på mig.

  • Anonym (Tråkigt)

    Till min hyresvärd-

    Dra åt helvete !

    Snikna jävla människa.( Jag flyttar och det inom ett år om inte förr.. )

  • Anonym (df)

    hade planerat o ragga upp dig ha sex med dig på festen på fredag.men tyvärr fick jag mens idag.

  • blessing

    Till min sambo: hur ska jag kunna gå vidare? Eller rättare sagt hur ska vi kunna gå vidare efter alla sårade känslor.? Hur ska jag kunna lita på dig igen? Lita på att du aldrig kommer att byta ut mig mot en yngre, precis som du bytte ut dina ex för en yngre o yngre kvinna? Hur vet att jag att du har slutat att sexchatta för alltid? Att det mig du tänder på fast du aldrig rör vid mig?

    Men den största och viktigaste frågan är, kan jag lita på dig? Efter 4 år av svek så vet jag varken ut eller in längre.

    Jag känner att ja bodde avsluta detta här o nu men nu försätter hålla kvar mig. Men jag har dött inuti. Jag är rädd vi aldrig kommer att hitta tillbaka till varandra igen. Jag får inte längre de där varma känslan i magen jag brukade få när jag tänkte på en framtid med dig.

    Trots mina 19 år känner jag att livet har tagit Slut. Jag finner ingen glädje i att vakna upp bredvid dig längre.

  • Anonym (yay :))

    Du slängde iväg mig som en jävla trasa.

    Nu får jag lyssna på VARENDA jävla sak du säger till henne istället. Varje sak NI gör återberättas i detalj till mig.

    Jag har hjälp dig, lyssnat på dig, gjort saker ingen annan gjort för dig- och ändå har hon, hon som alltid klagar och "vill dö" , kommit närmare dig.

    Du gör allt för att träffa henne, något du aldrig gjorde för mig.

  • Anonym (Mallan)

    Det finns saker jag vill säga/fråga dig men jag vet inte hur jag ska yttra mig, inte heller hur du kommer att ta emot det. Men jag behöver få ett svar och ett avslut. Det gör ont i mig när jag hela tiden blir bedragen, det är inte bara du som har gjort det mot mig utan även andra. Och jag undrar bara varför? Varför gör man så mot en människa? Det får mig att känna mig värdelös och oälskbar, som att jag inte duger och därför måste man träffa ytterligare någon som kan fylla de behov som jag tydligen inte gör? Det är inte meningen att du ska stå till svars för hela det manliga släktet, inte heller riva upp gamla sår. Men jag behöver veta för att kunna bli hel och gå vidare. Jag hoppas du förstår..

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!