Inlägg från: chatnoir |Visa alla inlägg
  • chatnoir
    krille93 skrev 2012-04-18 21:14:43 följande:
    Väldigt tråkigt att du känner så. Jag är adopterad från Vietnam och kom till Sverige när jag var 2 månader (född maj 1993) 

    Jag har aldrig fått någon negativ respons. Mer nyfikenhet. Sen har jag turen att jag känner många själv som är adopterade med samma bakgrund osv. Jag är extremt glad själv för att jag är adopterad. Kunde inte fått ett bättre liv än i Sverige. Visst har jag som många fått utstå mycket skit men det har även gjort mig starkare.

    Har fått frågan varför. Men jag vet inte och svarar att jag egentligen inte bryr mig varför för att jag är här i Sverige och har det bra. Jag säger också att jag är otroligt tacksam för att jag inte blev lämnat som ett gatubarn.

    Jag vet att det svider att få en massa skit av människor. Men folk vet inte bättre och är bara allmänt dumma i huvudet. Jag var själv jätte deppig som ung och jag fick ofta stryk av äldre barn. Jag har det dära typiskt asiatiska utseendet. Jag är kort och får fortfarande höra det rätt ofta. Men jag har växt ifrån att ta illa upp. Jag brukar även skämta lite om det själv för att i min krets och folk jag har stött på uppskattar när man kan ge lite av sig själv. Brukar säga att jag är en Banan, gul på utsidan men vit på insidan. För det är så jag känner. Jag har bara struntat i alla skit kommentarer och det var inte lätt när jag var 8-14 men nu på senaste tiden så har många mognat vid 20 års åldern. Jag tar inte skit från någon och för mig har jag lärt mig att bara strunta i vad folk säger. Det har gjort mig starkare och gjort mig till den personen jag är idag! Folk som är idioter pga ens bakgrund är inte värd mer än en rak handflata och en rygg.

    Hoppas detta hjälpte och jag vill iaf påpeka att även om du har fått utstå mycket skit ska du vara stolt över din bakgrund! Det är jag, oavsett om någon säger annat! 
Svar på tråden Adopterad och lycklig?