• Grazzy

    Illamående, vecka 10

    Går in i vecka 10 idag, men saken är den att NU börjar jag må fruktansvärt dåligt med illamående, huvudvärk och allmänt trött. Har Postafen här hemma, men vet inte om det hjälper så mycket. Försöker äta ofta och lite, men jobbigt att ens få i mig någonting utan rädslan att spy upp det. Har inte spytt någon gång ännu, men är hemskt rädd för att göra det. Har ni några tips eller har ni varit i samma sits?

  • Svar på tråden Illamående, vecka 10
  • Grazzy
    Havsjungfrun skrev 2011-11-04 11:32:49 följande:
    Testa Sea band som finns på Apoteket. Hjälper det inte kan du be att få Lergigan comp. utskrivet.
    Japp, jag har sea-band också hela dagarna på mig i några veckor nu. Inbillar mig mest att dom hjälper tror jag för det försvinner efter ett tag men kommer tillbaka igen senare under dagen.
  • Grazzy
    Tanya skrev 2011-11-04 11:39:02 följande:
    Om du akut behöver lugna illamåendet så hjälpte det att knapra på morötter för mig! Testa :)
    Okej, jag har funderat på tanken, har ätit äpplen men tyckte inte det hjälpte så mycket men morötter ska jag absolut införskaffa mig!
  • Grazzy
    MammasSmåHjärtan skrev 2011-11-04 16:34:09 följande:
    uhh..jag vet hur du har det...blev precis samma för mig....jag äter apelsinklytor när det faller på..och ib´land dricker jag loka bubbelvatten med smak ..känns lite bättre då...

    min vännina sög på en citron för att dämpa illamåendet...

    hoppas det går över snart *kram*   
    Ja det är inget kul, men man får se det posetivt att det kommer gå över förhoppningsvis, ganska så snart!
    Tack och kram till dig ! 
  • Grazzy
    flowersinthewindow skrev 2011-11-04 12:12:32 följande:
    jag började må illa för 1.5 vecka sedan och det är skitjobbigt. jag äter postafen, det tar inte bort illamåendet men jag slipper kräkas. det absolut viktigaste är att aldrig bli hungrig. småät hela tiden. min man kommer med en postafen-tablett och lite fil till mig på morgonen, det hjälper att äta det i sängen innan man går upp. ät sedan en skiva rostat bröd när du har gått upp. allt som inte smakar så mycket är lättast att få ner för mig, knäckebröd t ex. smoothies funkar också! lite sött och mättar för stunden. jag äter ngt litet typ en gång i timmen, frukt funkar bra för mig. läste någonstans att när man är hungrig har man mer magsyra i magen och det gör att man lättare mår illa. glöm inte att dricka mycket!
    Fast jag kan ha så jobbigt att jag inte kan äta något nästan :-O
    Får inte i mig mycket alls utan måste kämpa ner  det för att inte få kväljningar nästan. Jätte jobbigt  
Svar på tråden Illamående, vecka 10