• Anonym

    Vad tycker tjejer om bisexuella killar?

    Mitt ex var bisexuell och påstod att han va kär i mig och blev kåt på mig men vihade bara sex ca tre gr den tiden vi va ihop, han fick inte upp den. Jag blev jätte sårad och har sen dess blivit orolig att min nuvarande kille inte tänder på mig. Men det vet jag att han gör eftersom vi varit tillsammans förut i flera år. Jag kan tänka mig vara ihop med en bi kille men jag har pojkvän och tror inte att någon kille skulle va intresserad då jag har kille vill gärna prova på att ha en bi kille också, du är modig som vågar säga att du kan bli kär i båda könen inte många som vågar erkäna kärleken bara sexet.Har du ngåon du är med nu?

  • Anonym

    trist läste att du inte kan va med någon som har pojkvän , hur ska man annars kunna hitta någon att prova med om man inte vill ge upp det man har redan? undra bara man måste ju få prova även om man har kille kan jag tycka

  • Anonym

    Finns en del kvinnor som tycker det är omanligt med män som har sex med män.

    Sjäv tänder jag inte på män och skulle aldrig kunna tänka mig ett förhållande med en man. Men har haft och kan tänka mig igen ha sex med män. Förstår att en del kvinnor gilla suga kuk för det är upphetsande att göra. Vore väldigt trevligt att ha en trekant MMK där alla har sex med alla.  

  • Anonym

    Hur kan du tro att tjejer är en homogen grupp som tänker likadant? Och vad har ditt omhändertagande att göra med dina sexuella preferenser?

    Jag är tjej och min pojkvän är bi, vilket jag tycker är en bonus. Men jag kan ju bara svara för mig.

    Jag känner inte igen att det skulle råda någon större moralpanik angående att killar går i säng med killar emellanåt heller. Det finns många bin i min bekantskapskrets men ingen upplever så vitt jag vet att det skulle vara något problem. De som arbetar med traditionellt "manliga" yrken som snickare tenderar dock att inte vara öppen gentemot sina arbetskamrater. Jargongen är tydligen jävligt jobbig.

  • Anonym
    Anonym (skrutt) skrev 2011-11-09 07:09:21 följande:
    Förmodligen hade det blivit ett himla liv på tjejerna om deras män hade gullat med en annan kille. Men för bitjejerna i andra trådar här på fl, läser man att vissa har så förstående män som tillåter dem att gulla med andra tjejer. Jag är helt övertygad om att de tjejerna inte tyckt det varit lika kul om det varit tvärtom!
    Min erfarenhet är att tjejer jublar när killar hånglar.
Svar på tråden Vad tycker tjejer om bisexuella killar?