Inlägg från: dubbelmamma0310 |Visa alla inlägg
  • dubbelmamma0310

    Val av referenser

    Hej, vi fick inte ha någon referent som var släkting. Vi hade en barndomsvän till min man och hans fru som referent, även om vi inte umgås så mycket så behöver inte det skina igenom. Den andra var ett par som vi känner gemensamt från vuxen ålder.
    Sedan behövde vi ha tre referensbrev till adoptionsbyrån också och de skulle gärna ha fina titlar och skrivas direkt på engelska. Då valde vi grannar med polisbakgrund som bara känner oss som grannar, en barndomsvän till mig och ytterligare en familj med fina titlar. Titlar gillar de i de flesta länder... Men visst jag håller med, det var inte så lätt att hitta så många som känner en väl.
    Tror du inte att era fd vänner skulle ställa upp och skriva ändå? Våra vänner kände det som ett privilegium att bli utvalda och la ner mycket tid och kraft på att skriva. Jag blir tårögd varje gång jag läser deras brev! Tänk att vi kan beskrivas så trevligt!
    Lycka till!

  • dubbelmamma0310

    Har ni bestämt vilken adoptionsbyrå ni ska använda er av så prata med dem om de vill ha fler referenser än de som är i hemutredningen. Vi har använt oss av BFA och de ville ha ytterligare tre referenser att skicka med i "boken" eller vad man ska kalla det. Vi har sökt i Indien.

Svar på tråden Val av referenser