• Mamsis

    svenska män

    Jag vet flera svenska män som tar hand som sin kvinna på alla sätt och vis, men det måste vara RÄTT kvinna. En kvinna som inte behandlar sin svenska man med respekt får ingen heller.

    Min svenska man gör ALLT för mig. OCH vågar visa sina känslor öppet. Mesig är han inte heller. Och inte snål. Möjligen mot sig själv då, men inte mot mig.

    Utländska män gör säkert allt detta de med, för rätt kvinna.

    Att som i ts säga att svenska män är snåla och ditten och datten är samma sak som att säga att muslimska män är terrorister. Och det får man inte, men det är ok att skriva saker om svenskar? Dags att anmäla även sånt kanske?

  • Mamsis
    Donum skrev 2011-11-09 21:55:31 följande:
    Åh tänk, jag tycker precis tvärtom. Efter att ha levt utomlands i många år var det en oerhörd lättnad och glädje att träffa svenska män igen. Så härligt att komma tillbaka till en miljö där man i jämförelse primärt behandlas utifrån sin personlighet och inte sin yta eller utifrån hur bra man är på att behaga män. Att prata med män som faktiskt är intresserade av ens intellekt och trivs med att ha en kvinna som kan utmana deras intellekt. Att slippa bli behandlad som ett svagt våp som ska omhändertas och istället betraktas som en fullvärdig kompetent människa. Det är en utomordentligt härlig upplevelse. Jag älskar svenska män. Särskilt min egen. Cool
    Rickey skrev 2011-11-09 21:56:02 följande:
    Dessutom vill jag tilläga till YasmineAli att vi kvinnor här idag inte behöver män med pengar på banken...goldiggers btw lär ju vara de mest oattraktivaste som finns!.. eftersom vi vet hur vi skaffar de själva....
  • Mamsis
    giftgrodan skrev 2011-11-10 06:16:41 följande:
    Ja det beror ju helt på vad man har för kvinno- och manssyn helt enkelt. Själv blir jag gärna uppvaktad ibland, precis som jag gärna uppvaktar.
    Mandel skrev 2011-11-10 08:11:15 följande:
    Vad gör svenska kvinnor för att deras män ska känna sig älskade och ovärderliga?
Svar på tråden svenska män