Inlägg från: MimmiMamma |Visa alla inlägg
  • MimmiMamma

    Fick missfall efter cellprovtagning!

    Måste bara få lätta mitt hjärta och berätta vad som hände mig för ett par veckor sedan.


    Mensen var försenad två till sex veckor så misstanken om att jag kunde vara gravid låg i bakhuvudet och gnagde. 42 år och har fem goa barn sen tidigare och viste att min man nog skulle vara negativ till ett sjätte. Men vem kan tacka nej till ett liv?


    Hade för en tidsedan fått kallelse att boka tid för cellprovtagning så detta var en möjlighet att lite gran i förbifarten kolla upp om jag var gravid. Efter en liten kort diskussion om att jag kanske skulle kunna vara gravid, tog barnmorskan cellprovet (har aldrig varit med om att det gjort så ont) sen kollad hon min graviditet och mycket riktigt var det. Fick en läkartid för att bedöma hur långt graviditeten vag gången och traskade hem…..med en till tagande smärta i underlivet . Det gjorde ont så fort jag rörde mig, men med fem barn finns inte mycket tid för vila och efter några dagar tilltog smärtan än mer och fostervattnet började rinna ur mig…och dagen efter kom ”resten” och tårarna och sen massor med blod. Blödde och grät i en dryg vecka och känner mig nu så fruktansvärt tom inombords.

  • Svar på tråden Fick missfall efter cellprovtagning!
  • MimmiMamma

    Jag mådde så bra innan cellprovet.


    Och har aldrig fått ont av det tidigare, men då har jag inte varit gravid.


    Sen tycker jag det är konstigt att missfallet började med att fostervattnet kom, trodde att det skulle börja med en blödning om kroppen stötte bort barnet.….

  • MimmiMamma

    Fick Abelonelle som likamedel/ billigare variant istället för Neoveletta som p-piller för ett par månader sedan. Detta p-piller - Abelonelle, fick mig att må hur dåligt som helst och jag blödde lite hur som hels och jag tappade räkningen totalt. Slutade äta p-piller när blödningarna inte kom tillbaka på en och en halv månad testade då negativt.....fyra veckor senare var jag hos barnmorskan...så tiden där i mellan måste jag blivit gravid, trots att vi var försiktiga.

Svar på tråden Fick missfall efter cellprovtagning!