• Anonym

    Vem är du hemligt kär/tänd på av samma kön?

    Jag är tänd på mitt barns dagisfröken, och har varit länge.
    Men det är lite väl svårt att ta upp ämnet med henne, för hon hade troligen stirrat på mig och undrat om hon hörde rätt och jag hade skämmts ihjäl. Jag är inte direkt den där fysiska personen som går fram och rör vid folk hur som helst heller, för annars hade en lätt beröring när man går förbi kanske varit nåt.

  • Anonym

    Dagisfröken här också...hon vet inget och kommer aldrig få veta heller, men jag tänker på henne ungefär varje sekund. Både vill att det ska gå över och inte...

  • Anonym
    Anonym skrev 2011-11-13 20:28:29 följande:
    Dagisfröken här också...hon vet inget och kommer aldrig få veta heller, men jag tänker på henne ungefär varje sekund. Både vill att det ska gå över och inte...
    Har hon på något sätt visat intresse för dig?
    Typ gjort eller sagt något som uppmuntrar din fantasi?
    Eller det är bara du själv som trånar i tysthet.
  • Anonym

    Jag tycker min komvux lärare e skit snygg kan tända lite på henne :).. Och jag har även varit tänd på några av mina bästa vänner så härlig och tänka på dem ibland men nu tänker jag inte på dem.. Jag är gift och min man frågar mig om jag inte har testat med nån tjej/kvinna och de har jag inte gjort men de kanske en dröm och testa något nytt.. Och nu tänder jag på en vän till mig och tänker på henne och blir så kåt och våt hmmm nu har jag sagt

    för mycket hehehe nu är de er tur och berätta. Har nån här testat att vara med en tjej/kvinna..Är nyfiken kvinna ;)

  • Anonym
    Anonym skrev 2012-02-09 19:03:38 följande:
    Noomi Rapace! Blir kåt bara av att se henne!
    Japp Noomi och Katherine Moennig, mums.
  • Anonym
    Anonym (3S) skrev 2011-12-04 19:20:05 följande:
    En av mina närmaste vänner. Hon vet vad jag känner också. 
    Kassörskan på coop. Grannen är inte helt fel att luta ögonen mot heller..  
    Vad säger din kompis om det? Är också rätt kär i en kompis men man vet ju inte hur hon skulle reagera.... plus att hon redan har en pojkvän :(
  • Anonym
    Anonym (3S) skrev 2012-03-02 19:49:50 följande:
    Hon trodde mig inte första gången jag sa det. Men andra gången (några år senare) så förklarade jag veeeerkligen hur jag kände. Hon fick tårar i ögonen och vart allmänt rörd.. Tyvärr transformerades hon inte till lesbisk för de..  
    Okej, hur har relationen blivit mellan er nu? är den som förut eller har den blivit lite konstig? 
  • Anonym

    Jag är gift och väntar barn. Var rätt klar med killar, men sedan träffade jag min man. Jag har "tillåtelse" att ligga med tjejer eftersom jag inte hann med det innan han och jag träffades. Vill inte dö utan att prova på. Däremot har vi flyttat till medelstor stad, så det är inte lätt att hitt nån. Bättre var det i Göteborg, där fick jag hångla varje helg.. Trots pojkvän...

  • Anonym

    Ja är olyckligt kär i min älskade kollega, hon är fantastiskt vacker o snygg.
    Hon vet om det...
    Vi har haft ihop det till och från för ett år sen men jag kan inte sluta tänka på henne... 

  • Anonym
    fraggelmysan skrev 2012-02-26 16:45:51 följande:
    Jag är i samma sits.Vill ha en relation med en tjej ..är sambo och har 4 barn,men vill ha en tjej att shoppa med,kika på film,dricka vin,ha mys i soffan med,.
    Du låter helt underbar, tycker jag.
  • Anonym

    Är sjukt tänd på en kvinna som bor i samma stad som mig. Staden vi bor i är ganska liten, så vi träffar på varann bland. Hon är den vackraste kvinna jag nånsin sätt. Och närmare 50 tror jag. Själv är jag 20+.. heh.. :P Sen har jag också varit attraherad av en kompis, en gammal lärare och så var det väl också nån dagisfröken tror jag, då jag var liten.

  • Anonym

    Jag känner mig lite udda i sammanhanget, men det är kanske bara för att man inte pratar mycket om sånt öppet?

    Jag är sedan snart tre år tillbaka tillsammans och sambo med en man och har också bara varit tillsammans med och haft sex med män innan honom. Jag ser inte mig själv som bisexuell, men kan ändå tända enormt mycket på kvinnokroppar utan att direkt vilja ha sex med dem. Det låter kanske konstigt, men jag tror det är den sexuella spänningen de utstrålar som jag går igång på, mer än kvinnan i sig. Jag blir aldrig direkt upphetsad av att se nakna män, däremot kan jag gå igång på ett par vackra bröst, runda höfter eller en vacker fitta. Utan att någonsin själv vilja ha sex med kvinnan ifråga, kan jag tända på den sexighet hon utstrålar. Sedan vill jag ha sex med min pojkvän efter att ha njutit av en kvinna med ögat eller tanken.

    Någon mer som kan känna så?

    Något exempel då så jag besvarar tråden ordentligt, tja... Scarlett Johansson. Kate Winslet. Hayley Atwell. Föredrar kurvigare kvinnor framför trådsmala 100 gånger av 100.

  • Anonym

    Jag är en bisexuell kvinna och lever i en heterosexuellt förhållande. Egentligen kan jag inte förstå hur jag hamnade med en man, då jag mycket lättare tänder på tjejer än killar! (Men eftersom min kille är typ den enda snygga mannen jag någonsin sett så håller jag hårt fast vid honom!)
    Det finns en tjej jag varit förtjust i sedan grundskolan i alla fall. Skulle säga att jag sneglat efter henne i nästan  15 år. Sjukt snygg (och cool) tjej som bara blivit bättre och bättre med åren.

Svar på tråden Vem är du hemligt kär/tänd på av samma kön?